Alita pa sve ostalo
Ja ne mogu da gledam filmove koji imaju true motion, a ovo je još gore jer je 60 fps-a. Dakle nema šanse da bi ga pogledao, sve mi deluje veštačko. Neka meni mojih 24fps-a, ovo preskačem, dok ne izadje u normalnoj filmskoj tehnologiji
Izasao Joker webrip, pa ko nije pogledao, sada je prilika.
Ne znam da li ovo uopste da ide u temu film…
Gledao ko? Oni koji nisu, ni nemojte, pa makar bili i najveci zaludjenici za Partizanom. Film je tesko, ali tesko smece. Glavni glumac lici na sve, osim na prvotimca Partizana. Pa Misa Tumbas vise lici na fudbalera od ovoga.
Gluma je takodje ocajna (glavni glumac i drugar, ali ni Andrija ne odskace puno).
Svega dve zanimljive, smesne scene i jako dosadna i glupa prica, sa jos glupljim krajem.
Zali Boze para koje su bacene na ovaj film. Nije vredan pogledati ga ni na TVu.
Bas se pitam otkud ovako dobri glumci u ovako losem filmu
P.S. Trejler je 5 puta bolji od filma, nemojte da vas prevari
Odgledao Jokera i film je stvarno brutalan, Joaquin takodje i definitivno zasluzuje Oskara po mom misljenju. Za mene Heath Ledger ostaje broj 1 sto se Jokera tice ali Joaquin je takodje fenomenalan, ja bih volio da vidim Joaquina u nekom narednom filmu o Batmanu ali o tom potom.
Kao sto je rekao neko gore Joker se skroz malo pojavljuje u filmu, vjerujem da ce se Joker kao Joker vise pojavljivati u sequelu ili u nekom od narednih Batman filmova gdje ce biti vise kriminalac pa ce biti i dosta uporedbi sa ostalim Jokerima.
Once.Upon.A.Time.In.Hollywood.2019.1080p.HC.HDRip.x264.AAC2.0-STUTTERSHIT
It Chapter Two i Gemini Man - izasli 1080p web ripovi. Za ovaj once upon a time cu ipak sacekati jos malo
evo ga proper bez Hardcoded titlova
Once Upon A Time In Hollywood 2019 1080p HDRip X264 AC3-EVO
Yify se ceka…tacnije yts
Pogledah sinoc Suicide Squad, sta reci. Prosek, nista vise ni manje.
Nemoj zajebavati da u 2019 godini gledas yifi ripove?
Jel ima na CinemaHD ? Ja vec godinama ne skidam filmove i ne gledam na racunaru, za to postoje stickovi na HDMI (amazon, nvidia, razni kineski androidi…)
Sto da ne, sta fali ? Gledajuci ulozeno/dobijeno ne vidim neke specijalno mnogo bolje alternative. A i pravo da ti kazem navikao sam jer bukvalno od kada postoje skidam samo njihove ripove. Nemoj mi molim te pricati sada o milion odlicnih streaming servisa jer znam za sve al navikao sam lepo skinem film-pogledam-obrisem i kraj
Ma verovatno je @Akiris hteo da kaze da su 720p od 700mb ili 1080p od 1gb smesni, bolje skini neki od 7-8gb. Ja bar takve skidam ako film traje duze od 2h trazim one +10gb. U danasnje vreme brzog interneta skine to zacas. Ni kafu da skuvas on se skine
*cries in 10mbps.
Al vec na temu. Na telefon koristim cyrosehd movies aplikaciju ma vrh, prevod,1080p stream ili download, svaki moguci film i serija. Na pc u posljednje vrijeme imam problema jer openload i slicni valjda vise ne rade za filmove pa sve stranice su down. Popcorntime nema dosta filmova(tjst ima ali nema torenta).
Openload i slicni servisi vise ne rade. Ugaseni su pre 2-3 nedelje, ali bro 10mb/s?! FTW ima i moj drugar tu brzinu znam kako je…prelazi na SBB ako imas uslove.
Ma kakvi nasa krasna drzava (cg) je zaboravila da postoji sjeverni dio drzave. Bukvalni cisto nema uslova za vecu brzinu, do novca mi nije. I da dodam ta 10/1 (mada u ponudi pise 8/1) placam 20e.
Drugar placa 13-14e ali MTS vec uveliko provlace optiku, zivim u “manjem” gradu (Krusevac) i razvukli su mi optiku pre nekih mesec dana. Rade svugde po Kš-u i raskopan je ceo, nadam se da ce na prolece da je puste. Imam SBB 150/70 (valjda) pa me i ne zanima kad ce…download piči 1gb po minuti onako ladno.
Znam u pravu si al na monitoru ili manjem tv-u razlike gotovo da nema. Ja imam brz internet i mogu bez problema da skinem sta god hocu al sto bih se zaebavao sa 7-8gb kad ne moram. A i jos jednom da ponovim kao gore navikao sam na yify, godinama tako radim i jbg sad sve drugo me nervira
Pre par godina drugar navalio da skinem neku bluray verziju mad max fury road od nekih preko 10gb i ja ajde bas da vidim i posle sam skinuo yify od 2gb i veruj mi da skoro da nema razlike. Ako se bas zagledas i trazis sitnice videces negde da je ostrije i bolje na ovoj verziji sto vise zauzima al sve je to minimalno. Verovatno na nekom tv-u vece dijagonale se vidi razlika al za monitor/manjj tv yify je zakon.
Shaanig je bio odlican dok nije ugasen, mkvcage takodje odlican al od skoro ne radi … yts se srecom drzi lepo iako je bio gasen