Filmovi vol. 3

Pa ako je bio Jevrejin onda je bio sucmurast i arapin kao i svi semitski narodi..

Super je sto su nju predstavili zenom iz Kenije. Slika i prilika Helene

1 Like

Super je što su smeđkaste Grke sa krivim nosevima predstavili sa nekim Amerikancima. Ako se žališ na neki detalj onda isto primeni na sve :man_shrugging:t4:.

1 Like

Duper je sto kvazi istorijsku autenticnost primenjujemo na bogove, aristofan se prevrce u grobu :man_facepalming:

Au brt kakvo generalizovanje :joy:

Nolan je imao ovakvu viziju jednog mita/bajke. Očigledno mu je najmanje bila bitno da se previše upušta u neke istorijske tačnosti vezane za taj period. I to je ok. Ako neko nema problem sa pogrešnim kostimima onda ne bi trebalo da ima ni problem sa kastingom jer je ceo paket nečije maštanje o toj priči.

Ljudi ignorišu netačnosti (kostimi, oružja, brodovi) ali crna žena, to već nije ok.

Eno Elon Mask hoće da snimi “pravu” verziju Odiseje, valjda će to da umiri masu kad izađe.

2 Likes

Upravo ovo sam i ja rekao. Nolan je to tako zamislio i ja sam to prihvatio i tako odgledao film. I bio mi je dobar. Kraj price.

To isto kao kad je moj drugar tri dana polemisao kako arya ni u snu nije mogla da ubije glavnog nightwalkera, posto je niska i nimalo jaka. Alo bre, o cemu mi pricamo?

1 Like