Novi Transformersi su definicija epic spektakla, obavezno gledajte.
Domaći postapokaliptični film. Vidio ovaj trejler juče pa se iznenadio produkcijom i uopšte činjenicom da je neko kod nas snimio film na ovu tematiku. Valjda je sad u kinima. Je li gledao iko?
Sta je ovo? haha
False Alarm izgleda
Idalje radiii.
A ako pitas sta je generalno Real-Debrid, to ti je servis koji ti omoguci brz pristup linkovima ogromih fajlova sa razlicitih platformi…
U prevodu, mozes da gledas UHD BluRay filmove i serije (remux files) iste sekunde i vrlo je pogodan za TV streaming uredjaje.
Prvi put čujem za ovo Tj za ovaj sajt uopšte Netflix mi ispio mozak
Ja sam sa ovim progledao odavno doslovno
Mislim da je oko 3€ ili manje.
This could have been so much more. Film je bio odličan, na momente i briljantan do zadnjih deset minuta kad je flopnuo k’o vlažan puvanjak.
Ostaće upamćen maestralni Fiennes i toliko o tom. Šteta.
Supermen je uvek zanimljiv.
Inace super heroj sa ubedljovo najboljom maskom
Meni je on najmanje zanimljiv jer je bukvalno nepobediv što baš nije zabavno ali ako se dobro ukombinuje sa onim što ga čini slabim, možemo dobiti neku interesantnu dinamiku.
Pa ono sto kazu svako ima svoj “kriptonit” bas zato sto jeste ranjiv. Ali ovde vidimo da ga nisu stedeli. Odnosno da ce imati sebi ravne.
U nekim od predhodnih delova je isto bio dosta ranjih zbog svojih ljudi sa Kriptona.
Moze ok da se napravi.
Ali da, slazem se. Meni je Betmen obican smrtnik najbolji.
Ali moras priznati da supermen ima najjacu “masku”
Stavi cvike i niko vise ne zna ko je
Eeee ali fora je što je njemu maska kad je novinar, a kad je u helankice onda je bez maske.
Maska mu je nivo kao kada mala deca zazmure i ubedjeni su da ih niko ne vidi