Filmovi vol. 3

Nije nije. Ne da se Betmen tako lako ubiti. :metal:

1 Like

Bas sam voleo ovaj film.

2 Likes

a onda napravili drugi deo :rofl:

2 Likes

Pravicu se da ne znam :grin:
A tek sto ima serija :clown_face::face_vomiting:

1 Like

Iskreno meni je Gorstak 1 jedan od omiljenih filmova (nastavci blago receno nisu na tom nivou), zaista ono film za sva vremena, nadam se i da ce remake biti zanimljiv.
Voleo bi da vidim i neku igru smestenu u Highlander univerzum. :wink:

1 Like

Ne nadam se previse. Cavill generalno bira lose projekte, ne znam da je bio u jednom filmu koji je (po meni) zaista dobar.

U danasnje vreme studiji zadavise kreativce, svaki kadar se smirgla dok ne postane ‘content’. Ono sto mi ovde zovemo ‘iskljuci mozak’. Otprilike samo indie scena (ko npr filmovi koje A24 producira za male pare) ili retki jaki reziseri (kameron, skorceze, nolan) mogu da zadrze dovoljno kontrole da naprave nesto sto u sebi sadrzi trunku kreativnosti.

Dokle god beskrajni marveli, starvorzi i slicno blato zgrce milijarde, ne drzim nadu.

Ok, smracih dovoljno, idem.

4 Likes

Nažalost i A24 je najavio da ima u planu snimanje komercijalnijih filmova i da se zaokreću sa arthouse na mainstream scenu.

Cavill mi je bio odličan u The Man from U.N.C.L.E.

1 Like

Skroz neočekivano ali napokon neki film kome se radujem. :blush:

4 Likes

Uh al opet reciklaža i titranje nostalgije. :pensive: Volim i ja klasike naše mladosti al u terapiji bi nam rekli da nije zdravo toliko stalno gledati u prošlost.

Inače odgledah Old pre neki dan, bolje da nisam. Ideja je dobra, ali izvedba katastrofa. Scene i motivacije bez nekog reda, samo se nižu incidenti jer treba proći kroz sve što je šalamala zamislio pre kraja filma. Bi mi žao solidnih glumaca u tako lošem projektu. Barem im je lokacija za snimanje bila božanska.

2 Likes

Kakva đubrad od filmova izlazi danas i kakvo je ono vređanje inteligencije sa svim glupostima koje guraju u filmove, ova najava mi je osveženje da budem iskren. Kršten i kvalitetan film nisam pogledao već par godina unazad, bukvalno ni trailer da mi zapadne za oko, a kamoli da sednem da gledam film. Išao bih u bioskop gomilu puta, pogledam repertoar i samo ugasim.

4 Likes

Buducnost je toliko zastrasujuce genericka i neinspirativna da nam nista drugo i ne preostaje. Gde su moderni klasici koji mogu da pariraju Indijani Dzons, Back to the Future, Smrtonosnom Oruzju, Die Hard, Terminator, Robocop, Alien…

Kriza u holivudu je pokazatelj da ni nova industrija nije zdrava. Niko vise ne zeli da glumi i da pise scenarija. Zivmo u eri generickog izobilja gde gomila polu proizvoda atakuje na nase vreme i podeljenu paznju. Kontemporativni limb beskonacnog sadrzaja nikada ne moze da zadovolji tantalovsku zedj. Kako da covek ne bude depresivan. Daljinski upravljac je sprava za mucenje.

2 Likes

Wonka je odlican. Rezija, gluma, muzika, morace da mu daju bar nekoliko oskara. Openhajmer ce pokupiti one glavne nagdade, to je vec jasno, i Barbi…

Totalno sam hejtovao ovaj film u fazonu - sta koji moj fabrika cokolade, daj neke superheroje, mali Timoti smara, “nepoznat” reziser… mada Pedington filmovi uopste nisu bili losi, potencijal se nazirao vec tada.

Da li je izasao The Creator?
Mislim izasao za nas obicne :slightly_smiling_face:

Jeste, bolje i da nije, zali boze 2h u bioskopu.

Bice to 2h sa torenta :grin:

Rebel Moon

Barem da je Sucker Punch nivo akcije pa hajde, jedino što vadi film je vizuelni doživljaj, ali džaba kada nema uverljive priče, razvoja likova i njihovih motiva.

2 Likes

Nee, nadao sam se necemo. Ne previse posto je to Netflix ali barem malo…

I ja, ali prosto film je šupalj. Pogledajte pa zaključite sami.