Filmovi vol. 2

may be may be… ako ga nisam obrisao gledam ga veceras cim spakujem zenu i dete na spavanje heheheh

Kladim se da ces zaspati na istom mestu :stuck_out_tongue: :smiley:

videcemo, posto me danas uhvatila dosada onako tvrdje, ceo dan gledam AVForums i izgradnju soba, renoviranje kuca i slicno, evo i sad gledam neke klipove na YT… koji li mi je djavo ne znam, podsvesno mi se nesto pravi ehehehe

Svidelo ti se kako ti je bilo prvi put, pa bi opet. To je kao droga :smiley:

meni je ovo sad bilo ko zna koje pravljenje necega hehehe no ajde nije tema za to :stuck_out_tongue:

neko mi je odradio inception i podmetnuo ideju za to, sad ne mogu da se zaustavim hehehehhe

Upravo sam pogledao Dracula Untold.

Ne znam za vas ali mene ovaj film strasno podsjeca na Castlevania Lords of Shadows! Ko je igrao igru i pogledao film znace sto. Cak i zadnja scena neodoljivo podsjeca na kraj Castlevania LoS. Pored te cinjenice film je prosjecan. Ko voli da se udubi u pricu i sam film svidjece mu se a ko je “akciju” gdje se kolje 1000 ljudi u jednom potezu neka pogleda trailer jer je to sva akcij odprilike. Naravno, da bi ispostovalo komercijalu i druge filmove o Dracula-i mora biti zena po imenu Mina pa taman…

Ko je presao Castlevania LoS neka pogleda film

Pogledao film Dumb And Dumber 2 , posle odgledanog filma stvarno sam se osecao ko da su reziseri imali nameru da malo troll-uju gledaoce… A i humor je na nivou debilizma, bar po mom misljenju.

Dzim keri, nikad nije bio nesto dobar u inteligentnom humoru.

odgledao juce 21 grams,sta znam ,nije da sam ocekivao vise ali nemam neko posebno misljenje sem da mi se prilicno dopala sama ideja oko 21. grama…

Konacno :tap: Cekam ovaj film ko ozebo sunce.Nadam se uskoro i 1080p :slight_smile:

Annabelle (2014) 720p BrRip x264 - YIFY

Iako se juce pojavio na torentima, ipak sam odlucio da cu Hobita pogledati u bioskopu. I nisam se pokajao. zbog cega? Zbog toga sto su konacno nabavili 48fps verziju. Cudi me sto niko od vas koji ste gledali film u bioskopu, nije beknuo da se ova verzija filma pusta. Film kao film, mi je bio ok, satisfying conclusion, doduse, nesto je zbrzano dok je nesto rastegnuto, plus cekao sam jednu scenu koje nema, pa cenim da ce je biti u extended verziji.

Inace za one koji mozda nisu upuceni, cela trilogija hobita je snimljena u 48 fps tehnologiji. Sto znaci da film nema onaj grainy efekat 24 fps, nego izgleda kao serija iz osamdesetih (mucke npr.). Cisto da ne bude zabune. Iako lici kao soap opera, ovo nije soap opera efekat koji imaju novi televizori. Slicno je, ali jedno je kad je nesto pravljeno tako a drugo je kad je nesto isforsirano (kao na tv-u sa 100+ HZ). Anyway, 48 fps + 3D dobija se utisak kao da gledate preskupu pozorisnu predstavu a po meni je immersion mnogo veci, u nekim scenama, posebno kad je bilo puno zivih ljudi (ne CGI), dobijao sam utisak kao da sam i ja tamo. :slight_smile:

Naravno takodje se plasira i klasicna 24 fps verzija, pa smo tako u srbiji imali samo ovu verziju u prva dva dela.

Ne znam da li samo u Areni ide 48 fps projekcija ili i u svim drugim bioskopima u srbiji, ako ide, ipak bih vam preporucio da odete i pogledate u bisokopu dok je film jos na repertoaru, posto je one of a kind dozivljaj :slight_smile:

Evo link za trailer u 48fps ali meni ovde ni najmanje to ne lici kao sto je bilo u bioskopu. Anyway mozda kod nekog bude radilo kako treba

Haha, ko skupa pozorisna predstava… kad se jos prvi deo pojavio, htedoh da ga odgledam u 48fps. Sad kad su me vec dva dela smorila, a ovaj treci izgleda kao najgore Dzeksonovo izivljavanje, prosla me zelja. Preko svega, malo ko je imao nesto lepo da kaze od tom vecem frejmrejtu. Cak ni tvoj opis, ko da gledas mucke iz osamdesetih, ne zvuci bas primamljivo za fantazijski spektakl.

Tako da, sta ja znam.

Mucke iz osamdesetih je bila neka komparacija da ljudi imaju uvid o cemu pricam :smiley: Stvarno izgleda predivno i treba to pogledati. Ako nista drugo barem se neces smoriti sa filmom, ja pola radnje nisam ni pratio, samo sam gledao fabric gandalfovog robe-a, kako se njisu grancice, zubori voda, i kako dobro izgledaju wargovi na 48fps

Evo 48fps trejlera za prvi deo pa procenite sami :slight_smile:

http://www.lukeletellier.com/wp-content/uploads/2012/08/The%20Hobbit%20Trailer%20@%2048fps%20-%20High%20Quality.flv

Odgledao sam sinoc Egzodus. Sta znam… Dobar film sveukupno. Pocetak je fenomenalan, efekti jos bolji, Bale ne prica kao u Batman-u (hvala bogu za to). Prica, odstupa od Biblije po nekim stvarima, ocekivano, nista posebno. Jedino sto mi se nije svidilo, boziji glasnik je desetogodisnji Englez. Bravo Ridley… Well done… Nide veze.

Sve u svemu, dobar film. Valja ga odgledati u 3D.
8.5/10

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ma kakvi 48fps, skini SmoothVideo Project i gledaj u 60! :smiley:

Preporuka za ** Nightcrawler**, griza savesti? Sta je to? Jos jedan bizaran film :slight_smile:

[SIZE=4]Big.Hero.6.2014.DVDSCR.XviD.AC3-EVO[/SIZE]

The.Gambler.2014.DVDSCR.XviD.AC3-EVO

Inherent.Vice.2014.DVDSCR.XviD.AC3-EVO

Za Inherent Vice sam cuo da je nevjerovatno dobra komedija, odmah skidam da provjerim!