Filmovi vol. 2

Odgledah Hobita, ekstra film, efekti i kvalitet snimanja su zaista vrhunski.

Sent from my G3

Ni slucajno nemojte da se zeznete i gledate Fury. Reko, ajde, Bred pit je poslednji put bio dobar u ubijanju nacista, ali Dejvid Ejer nije Tarantino.

Plot: Bred pit je na ivici zivaca. Rat je pri kraju a njegov bad company je izgubio jos jednog dobrog coveka cije ostatke ce morati da struzu iz tenka (bred Pit je vodja tenka). U zamenu mu dolazi nekakav klinac koji bitku video nije, pravo iz kancelarije, obucen samo za brzo kucanje, a zasto - pa ne zna se, nema nikakve vojnicke logike i objasnjenja u filmu, jer je jedina svrha da se oko toga napravi drama i da predstavlja kontrast u odnosu na uzase rata, dakle nevinost i savest covecanstva. “Nisi svestan sta covek moze da uradi drugom coveku”, kazu mu. I to je ceo smisao filma. Da prikaze rat kakav je: prljav, blatnjav, krvav. Akcione sekvence mogu da prodju ako ste jedan od onih smaraca koji se loze na tenkove i drugi svetski rat, a ne kao drugi normalni geekovi na SF i vanzemaljke sa velikim grudima. Mada su i te sekvence prikazane vise akciono nego takticki. Na momente, razmena vatre podseca na Star Wars, nisam znao da vatra iz mitraljeza moze da bude razlicite boje. :slight_smile:

Na IMDB-u su skupili u jedan post propuste u prikazivanju bitke izmedju superiornog nemackog Tajger tenka i Bred Pitovog Sermana. :smiley:

Jel si gledao ovo, kako izgleda?

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

Sinoc ga nasao film slucajno, skinuo sam ga i videcemo. Ima dobro ime pogledacemo ga :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

@ Padawan
Bas to mislim da je poenta filma. Pokazuje surovos coveka. Ono najgore u svima nama. Ali ukusi su razliciti. Meni su blagu uzas Tarantinovi filmovi sa tim njegovim preuvelicavanjem. A sto se tice tehnicke strane i propusta u rim borbama to je sve ipak film pa treba malo dati i oduske. Barem moje misljenje.

Hah, ne znam dal bi mi se svideo film (zazirem zbog tematike), ali mi se review dosta svideo! :smiley:

EDIT: evo bas citam taj thread o tenkovima, i ne mogu a da ne budem impresioniran nemackim umecem. Njihovi tenkovi (pa i sva ostala tehnologija) su bili toliko superiorniji u odnosu na saveznike da je to smesno.

Pogledao sinoc, i mogu da kazem da je Tom Hardy trenutno jedan od najboljih glumaca out there. Malo je underrated, mislim forsiraju Chaning Tatuma koji je jedno klasicno defaultno holivudsko smece dok je Hardy bas dobro savladao zanat. Bane, Locke, Bob, ko god, sve je oduvao glumom.

Ne znam dal sam to samo ja ali mogu da se kladim da ima jos takvih pa cak i na forumu. Ja kad vidim da kljucnu stavku u filmu ima pas, film mi se po defaultu ne gleda, jer celo vreme strepim da ce se psu nesto desiti, i onda se ukocim vise nego kad sam gledao Conjuring.

Mada, ako gledamo na glumacku ekipu u Drop-u, moj oskar ide “Ericu Deeds”-u. kako je momak odglumio svaka mu cast…

Topla preporuka za film.

U tom slucaju nemoj ni slucajno da pogledas John Locke kad se pojavi. :smiley:

Mislim da si samo ti… :smiley:

Odgledao Gone Girl tokom vikenda…film je komotno mogao da se zavrsi sat vremena pre kraja, posle onog ocekivanog obrta, i bio bi ok film, ali film traje, komplikuje, uvrce u Fincher-ovom stilu i na kraju dobijes mnogo vise od ok filma. Preporuka svima…

**What.We.Do.in.the.Shadows.2014.LIMITED.BRRip.XviD. AC3-EVO
**
[video=youtube_share;Cv568AzZ-i8]http://youtu.be/Cv568AzZ-i8[/video]

Krenuli Oskarovski screeneri

The Hobbit 2014 Battle Of The Five Armies DVDScr XVID AC3 HQ Hive-CM8

Preporuka za This Is Where I Leave You (2014), nesto slicno The Judge

Takodje i za Burke.and.Hare.2010 :rock:. Sve najlepse drustvance u nase pozoristance :slight_smile:

American.Sniper.2014.DVDSCR.X264-PLAYNOW

Birdman.2014.DVDSCR.X264-PLAYNOW

Big.Eyes.2014.DVDSCR.X264-PLAYNOW

Before I Go To Sleep 2014 LIMITED 720p BluRay X264-GECKOS

Selma.2014.DVDSCR.X264-PLAYNOW

Cudno da jos nema Interstellar :slight_smile:

EDIT: Opa idemo Benedict :slight_smile:

The Imitation Game (2014) DvDSCR x264 AAC HQ-CPG

Malopre mi bilo četvrti put kako gledam Inception! Jest’ filmčina…

a ja ga bas planirao za ponovno gledanje jer sam prvi put prespavao, a cekam Hobbite da sve lepo izadje u fullu pa da odgledam redom…

Meni je anualno gledanje Inception u julu. U novembru se gleda Memento, a evo jos malo pa idemo sa Batman trilogijom :smiley:

Vec dva puta zaspim na pola filma ali to je neverovatno! Verovatno dodje do pregrevanja hehehhee

Kako nećeš zaspati, i oni u filmu stalno spavaju, to je sugestija… :slight_smile:

To znaci da smo Vlada i ja skapirali film i da je prerostali deo suvisan :stuck_out_tongue: