Filmovi vol. 2

Ovaj snimak Big Hero-a koji je postavljen iznad je skroz ok. Sve se lepo vidi, zvuk je odlican. Kao dvd-rip u stare dane. :slight_smile:

The Fighter Odlican film :slight_smile: Velika preporuka od mene

http://www.imdb.com/title/tt0816442/

meni bas bio dobar

jedva sam se suzdrzao da ne zaspim, ali jedva!!! Jedno 20 minuta pred kraj, gotovo PADAM, kraj… Razocarao me kraj, or did it!!!

Ja sam ponovo gledao Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street. Majku mu *****, ala ovi Depp i Carter umeju da pevaju… Sviđa mi se cela atmosfera filma i njena tematika. Burton i njegov stil mi se opasno sviđaju, iako je identičan u većini njegovih filmova.
There is no place like London :slight_smile:

Sent from Despair Academy using E-handbook

Ko voli avanturisticke filmove, preporucujem Kon tiki 2012

Pogledao juce Rocknrolla, posto sam ga gledao kada je izasao, i nisam od tada. Standardan film Guy Ritchie-a, zabavan, sa dobro napisanim likovima. Glumacka ekipa nevjerovatna: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Mark Strong, Tom Hardy, Thandie Newton, Idris Elba, Jeremy Piven, Ludacris, i naravno, Dragan Micalovic!

Vrlo zabavan, preporuka.

Meni je taj film NEŠTO.
Odlično napisan , a što bi rekao @padawan : “Andy Garcia” krade svaku scenu!

I odlicnim soundtrack-om…

Rocknrolla je stvarno vrhunski film, ali je po meni Snatch i dalje njegov najbolji film, znači hands down.

Sent from my D6603 using Tapatalk

The upcoming live-action movie based on Ubisoft’s Assassin’s Creed series starring Oscar-nominated actor Michael Fassbender will hit theatres on December 21, 2016. 20th Century Fox announced the date this week (via The Hollywood Reporter), which is one week after the first Star Wars spinoff from Disney.

Previously, the Assassin’s Creed movie was scheduled to come to theaters in August 2015, but Fox delayed the project in September 2014 due to reported production issues.

Fassbender will play the lead role in the film, which will be directed by Justin Kurzel, who directed Fassbender in upcoming movie Macbeth. No other cast members or plot details have been announced.

Talking about the movie last year, Fassbender said the Assassin’s Creed film will be respectful of the game. At the same time, however, the actor pointed out that “we also want to bring new elements to it and perhaps our own vision of things that already exist in the game.”

Ubisoft has a total of six movies in the pipeline. In addition to Assassin’s Creed, the Paris-based publisher is making movies based on its Far Cry, Rabbids, Watch Dogs, Splinter Cell, and Ghost Recon franchises. In all instances, Ubisoft will retain creative control through its Ubisoft Motion Pictures group.

[SIZE=1]Assassin’s Creed Movie Release Date Revealed[/SIZE]

Načekaćemo se baš dobro. Inače što se tiče poslednjeg pasusa, baš bih voleo da vidim kako bi izgledao Splinter Cell na filmu i ko bi igrao glavnu ulogu.

Gledao danas novog Hobita.Svideo mi se film bolji mi je od drugog dela stvarno je odlican ali pred kraj veoma predvidiv.Samo sam ocekivao da Smaug bude u filmu malo duze ali dobro.Film bi ocenio sa 8.5/10.

Pogledao se Enemy, sa zakasnjenjem, ali za neke filmove treba pravi trenutak, tako da sam ga dobro pikirao. Film je sadrzajan, od prvog slova do zadnjeg, takodje i za scenu isto vazi, sve je s namjerom ubaceno da prikupljate kao puzzle figurice da sklopite cijeli puzzle, jer je film zagonetan, a nije totalni mind****, ali jeste mind**** masterpiece. Mnogo znakova ima u filmu, tj. simbola, pa kad obicne borovnice predstavljaju simbol u filmu, ali to mi se svidja, kad sve ima svoju namjeru i mjesto. Gluma je na vrhunskom nivou, Jake Gyllenhaal i Sarah Gadon su odradili maestralan posao, a to se tek da vidjeti posebno kad shvatite da je svaki izraz lica imao namjeru da nam kaze sto se desava u odredjenom momentu i pomaze nam da sklopimo mozaik. Da ne sirim ili spoilam, a neka vas oscjena na imdb ne odvrati, jer ocigledno je popcorn publika danas vecina.

Nightcrawler u kojem isto glumi Jake, ovdje preporucen, takodje i ja preporucujem. Odglumljeno maestralno kako jedan se jedan psihopata ponasa i izgleda, a da neko moze onako da ga predstavi, skidam kapu.

Gledao neko? Kakvi su utisci? :slight_smile:

Pogledao sam u toku vikenda dva odlična filma.
Sinoć sam se oduševljavao uz The Imitation Game. Zaista vrhunski film i od mene najtoplija preporuka.
Ali još više me je oduševio (oduvao) danas popodne Tom Hardy u The Locke!
Ajme i kuku!!!
Ima 'ladnu pivu od mene u prvoj kafani.

Imitation Game - jos jedan dokaz da je Cumberbatch genijalan glumac, odigrao za medalju…tj. za zlatnu statuu :slight_smile:

A Locke sam gledao ranije, ko bi rekao da film koji se kompletno desava u kolima moze biti tako zanimljiv.

Naletim na tv-u na Star Wars III: Revenge of the Sith. Kakvo je ovo smece od filma, a ovom Hayden Christensen-u ne bi dao ni da nastupa u djecijoj predstavi Aska i vuk. Lele smeca.

Ne seee da si ga tek sad prvi put gledao? :smiley:

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša