Filmovi vol. 2

Citiram citat iz Interstellar-a: “Mi smo istrazivaci.” :smiley:

Pitam se, koji ce naredni film biti na tapeti dubokoumne rasprave :D. Po meni nismo se dotakli teme iz filma “Lusi” ;).

@Djoxy vrati se i procitaj moj post opet gore, film nije o fizici, niti realnom prikazivanju iste ( iako su se trudili ). Znaci promasili ste temu filma ( a i teme ) totalno. Ako hoces fiziku, gledaj onda dokumentarac.

Na zalost nije bas tako. Vecina teorija nije dokazana u prakis niti je moguce trenutno dokazati u praksi. Zbog tehnoloskih ogranicenja. Tako da teorija je samo teorija dok se ne dokaze u praksi onda postaje neoboriva istina i cinjenica. Poslusaj malo sta sami naucnici pricaju. Sami oni pricaju da je sve to samo na osnovu znanja i informacija kojima trenutno raspolazu i da je podlozno promenama.
Ali nema veze. Nije bas ni tema za to!

Moja greska onda, samo sam istakao da je meni smetalo, film kao film je sjajan ali eto.

Nisam valjda navikao na saj-faj :slight_smile:

Ma to i jeste cela poenta filma. Da se zabavis. Ne treba traziti 100% istinu. Toga nema ni u dokumentaricma :smiley:
E gledao sam sinoc John Carter. Jeste film vec 3god star i ocajno je primljen koliko kazu kriticari. Ali meni je bas super zabavan. Pricica je zanimljiva i gledljiva.
To je isto Disney studio radi kao i jos neke i svi su nesto bili kazu promasaj.
Da se ne desi isto i sa novim Star Wars serijalom.
Ne znam da li ste culi ali od 2016god krece snimanje potpuno nevezanih filmova sa dosadasnjim delovima. Posto je prica toliko velika da moze do besvesti da se koristi.
Po meni je to super vest. Ja sam uvek gladan tih bajki :slight_smile:

https://youtu.be/XAHprLW48no

Koliki će ovo fail biti? Cenim popriličan

Seventh.Son.2015.Cropped.HDRip.XViD-juggs[ETRG]

Sta mu znaci ovo “cropped”? Da ne skidam ako je neko veliko skrnavljenje

Znaci da su isekli neki deo slike. Sad da li su od 16:9 napravili 2.4:1 ili su otklonili neke reklame/dvdscr upozorenje, ne znam.

Seventh Son 2015 PROPER 1080p HC WEBRip x264 AAC2 0-RARBG

Imas PM za link

Oh boy… Nakon Vampire’s Apprentice, Percy Jackson i Alex Rider, osećam da će i ovaj film po knjizi biti meh. ****ing Hollywood.

Makar su me podsetili da proverim dokle je stigao sa onim njegovim zaključnim serijalom.

Auh, te, ovaj Seventh Son je u prvih 15 minuta toliko stvari s* u odnosu na knjigu da je prosto neverovatno… Da li su ovi u holivudu normalni?

Hoces duzi ili kraci odgovor na to pitanje? :smiley:

Ali je neverovatno, sabili su šest knjiga u jedan film, dodali nove i izmišljene likove, a istovremeno iz****** stare likove. Zatim, *****a fascinacija sa indijom i persijom u filmu koji bi trebao da se dešava u engleskoj… Nema jednu stvar da su odradili kako valja, osim možda imena, mada, ni to nisu sve odradili kako valja…

****te, mogu zamislit kako je tebi koji si citao knjigu, mislim da bi ih gadao necim…

Idem kroz film u malim dozama, ne može ono da se gleda odjednom, ako se čitala knjiga, i zna se ko je ko i ko je šta, dođe ti da staneš i da se zapitaš: Kako? Kako su ovo uspeli da za****? Priča koja je manje-više jednostavna su zakomplikovali za medalju i pretvorili je u neverovatno ******. Jedino što mogu da kažem da valja jesu efekti i neke borbe, ostalo je osrednje, i bez znanja o knjizi.

I, odgledao sam do kraja film… Kao neko ko nije čitao bi rekao da je ovo zbrzan film i da se vidi da je bilo problema u produkciji, jer je poslednja trećina zbrzana i odrađena onko, radi reda. Likovi su ******, i rade stvari bez ikakvog razloga i logike, naročito u poslednjoj trećini. Glavni lik i Jeff Bridges su nekako dosadni i nemaju nikakvih posebnih emocija, već se vidi da rade film, jer nemaju za kiriju, ili su izgubili opkladu.

Kao neko ko je čitao i voli knjige, ovo je obično ******, koje nije smelo da postoji. Sve su zasrali, od godina likova, lokacije, godine, dizajna, ko je kome šta, znači, sve su zasrali, pa i nekim likovima imena. Nema razloga zašto bi ovaj film postojao, i zaslužuje da bude zaboravljen.

Auu, ala ga napljuva. Moracu da pogledam film ali bez znanja sta je u knjizi verujem da cu bolji proci!
Inace tako kako si se ti sada osecao tako sam se ja osecao dok sam gledao seriju Game of Trones.

Da li je gledao neko Jupiter Ascending. Izgleda mi klasicno bum bum trs ostvarenje. Ali mi se iskreno samo tako nesto i gleda trenutno.
E to cekam da se pojavi HD Rip.

Ako ugasiš mozak, možda ti i bude ok, zbog efekata i borbi, ali ćeš se opet pitati: Kako? Zašto?

Ono sto hoću da kažem je da je to jedan od onih glupih filmova, koji se gledaju onako, jer nemaš pametnija posla.