Filmovi vol. 2

ja ipak i dalje mislim da je Kusturica pobedio sve ovo, time sto je Miki Manojlovic gurnuo cvetic u dupe onoj prostitutki na pocetku… Ajd ubedite me u drugacije :smiley:

Stala rasprava?
Ma dajte ljudi, ja pripremio kafu i cekam nastavak!

Pa, kako da nadmašiš stavljanje cvetića u dupe prostitutki? Gde dalje? Šta reći nakon toga? Nema dalje. :smiley:

:smiley: ne znam kad sam se ljepse nasmijao :smiley:

Sve je lepo argumentovano, medjutim ta iskonska borba izmedju dobra i zla je 100 puta vidjena ranije. Tolkin je 50-100 godina ranije napravio svoj univerzum (Srednju zemlju) koja isto tako ima mnogo rasa, duboku istoriju, pa se nisu ljudi previse uzbudili i rekli “ovo je nesto najbolje ikada”. Verovatno je Star Wars ljude uzbudio jer je 60-ih, 70-ih i delimicno 80-ih mastanje o tehnoloskom napretku bilo na vrhuncu. Priblizno u to vreme se vodila svemirska bitka izmedju SAD i SSSR, pa otuda valjda i interesovanje za svemir, jelte. Evo kao sto vidite, oko nekih stvari sam se slozio. Ali ono oko cega ne mogu da se slozim je gluma. Dajte molim vas, kao sto rekoh vec ranije, jedino je Harison Ford krsten glumac. Onaj lik sto glumi Luka i ona riba sto glumi Leju nisu posle vidjeni nigde. Kao sto vidite, ni imena im ne znam, dok sam Harisonu Fordu zapamtio.

a jel si cuo mozda Jokerov glas u Batman igrama? Idi istrazi da vidis ko mu daje glas…

Mark Hamill:

http://www.imdb.com/name/nm0000434/

Carrie Fisher:

http://www.imdb.com/name/nm0000402/

:slight_smile:

Oplakao sam na sve meme-ove, hvala vam ljudi. @Lynx svrstati Star Wars u isti kos kao Expendables… ne znam sta bih rekao na to, mislim da su ostali vec dovoljno rekli. Sto se tice ostalih glumaca, ne moraju svi poslije nekog hit filma postati i ostati uspjesni glumci, to je i danas tako. Mark Hamill zapravo ima uspjesnu karijeru jer posudjuje glas u kvazilion razlicith igara/filmova/crtica itd. Gluma kao umjetnost ne postoji samo u vizuelnom smislu, to bi trebao da znas i sam.

Edit : nevezano za temu, ali ako moderatori ili administratori mogu da promjene nick, recite mi kome da se obratim :smiley:

Pitas za sebe ili za Lynx-a?

@gr4ndm4st3r.bl4ck

deder pusti mi mail sa nickom koji hoces, 20e usluga :stuck_out_tongue:

ehehehehhehehehehe :smiley:

salu na stranu ajd javi se na mail

Ma kakav Star Wars… imaju holograme a nemaju wireless slusalice u brodovima :hihi

Hahahhahahah, ma za sebe :smiley: Opet oplakah na meme :smiley:

PS. Poslije ovih alegacija sto se Star Warsa tice izgleda da ce Lynx morati da se povuce neko kratko vrijeme sa foruma, too much flak hahah :smiley:

Rijesio mi ninja prije nego sto sam i vidio ovaj post, ali hvala u svakom slucaju. Daj broj racuna, dobijes 10e zbog dobre namjere :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

BEHOLD MY SHINY NEW FORUM HANDLE! :smiley:

S obzirom sta je receno…

:smiley:

Ja bih samo ovo da prokomentarisem, apsolutno ne zalazeci u Lynx-ov filmski neukus.

Lordish(o The Do Not Order 1886): Kome se svida, meni drago radi njega. Nebitno kakva je igra sa mog stanovista. Nebitno kakva je igra uopste, ako covjeku lezi. Zar da citamo recenzije i misljenja drugih ljudi i da se radi toga prepiremo? … Od kad je to TUDA recenzija predmet bilo kakve rasprave? Svako ocjenjuje igru prema sebi, i svom ukusu. Ko se protivi tome, nek se zapita. Lijepi dani NES-a, PsX-a, trenutak paljenja igre po prvi put, divljenja… **** marketing. Po meni mogu staviti 1/10, ja cu je opet probat. Svi znamo da para vrti gdje burgija nece.

Zar moramo stetit temu i dalje? Smirite se ljudi i uzivajte u igri, ne u bespotrebnoj raspravi.

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Hypocrisy level 99.

Evo me! Ja sam rekao da je fudbal i sport generalno sluzi iskljucivo za zaglupljivanje sirokih narodnih masa. Ko zna istoriju zna da je to i prvobitna i osnovna namena sporta. Da glupu raju drzi okupiranu jos glupljim stvarima. Da ih drzi glupe i da se ne sekiraju preterano oko bitnih stvari. Da budu mirni i pokorni.
Koliko vidim i sada obavlja svoju funkciju savrseno. Cak bolje nego ikada!
A sto se tice kladionica tu bolje da ne krecem. Ja ih zovem klosaonice! U bilo koju da udjes i da bacis bombu za 80% prisutnih izuzev osoblja ni mama ni tata ne bi zalili! Sve sami izgubljeni i protraceni zivoti!

Interstellar----imam samo 3 slova za komentar filma:WTF!!! mislio sam da ce mi ovo biti jedan od najboljih filmova koje sam odgledao u citavom zivotu,film je bezvezno ****** sa potpunom katastrofom od castinga,skoro nijedan od glavnih glumaca nije izabran podobno za ulogu,a kad sam video Matt Damona koji treba da glumi jednog od najpametnijih naucnika kojeg planeta Zemlja ima,nisam tek mogao da verujem! otisli su na 2-3 planete u sasvim drugu galaksiju i bar da su uspeli da smisle i prikazu bar nesto malo originalnije mastovitije od obicne vode,leda i snega! film na kraju film nema nikakav smisao ni poentu,nema nikakvog razloga da traje 3 sata.a zaboravio sam i smesno dizajnirane robote koji imaju potpuno ljudske glasove,tako da dok se ne upoznaju malo bolje svi likovi,cesto se ne zna ko s kim vrsi konverzaciju…imam jos milion sitnih zamerki i nelogicnosti,VELIKO RAZOCARANJE…

Sedi jedan.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jedino sto se slazem sa tobom je u vezi dizajna robota, sve ostalo sto je tebe razocaralo meni je leglo ko budali samar. 100 ljudi 100 cudi.

Misljenje na mestu. I ne treba svima da se svidja. Samo par stvari vezanih za tvoji komentar. Sto se tice Met Dejmona. Vec je glumio ekstremno inteligentne likove u odlicnim filmovima. Sto se izgleda planeta tice vecina planeta i izgleda kao sto je prikazano. Verovatno si ocekivao nesto kao u Ratovima Zvezda ili Avatar sa sve florom i faunom. Realnost je malko drugacija. Ovom filmu je ipak vise bila uzor Odiseja u svemiru nego Avatar!

Science fiction i science fantasy, ljudi ih cesto brkaju.