Filmovi vol. 2

Svakako je bolji film od razmućenog smuti pa prospi Đanga, jedinog filma u istoriji kinematografije u kome su svi sporedni glumci ostvarili bolje uloge od glavnog.

@Lynx

Jedan od mojih omiljenih filmova, uvijek mi padnu na pamet “bubliki”, “zapoj” i “Mozart is a great composer!” :smiley:

Rekao sam 100x ali opet samo budala formira misljenje na osnovu tudjeg! Odnosno da gleda te ocene. Treba sve pogledati pa doneti svoj sud.
Meni je Sibirski Berberin predobar film. U nekim momentima i izuzetno mucan, ali ne u negativnom smislu.
A inace Tarantinov rad mi izgleda od prilike kao i Pikaso. Koji je bio svestan da pravi Sra…e a ne umetnost i smejao se ljudskoj gluposti i odusevljenosti ocajnim radom. Ali… sta da se radi.
Inace treba gledati i ostale kinematografije. Ima dobrih filmova. Meni je Francuska kinematografija super. Jedino sto imam problem sa jezikom :smiley:

Halo Nightfall 2014 BRRIP x264 AC3 TiTAN

To care, znas koliko sam se zlopatio sa pojedinacnim epizodama, em su loseg kvaliteta, em je ocajan titl (moram da imam engleski titl). Nisam uopste znao da treba BR da izadje.

upravo sam gleda’ maloga Budu, aaa slatko sam se ismija’ ka’ nikad prije :stuck_out_tongue:

Opicen film, provale koliko hoces, radnja kao radnja, onako nista specijalno, ali komendijaaaaa

Sad sam zavrsio gone girl i nzm sta da kazem.Definitivno film koji treba pogledati al sad dal je dobar il los nzm sta bih rekao jos uvek sam u soku nekom… :hm

Odgledao juce sa drugom The Departed, odlican film zaista.

Nije me nesto preterano odusevio ali sam uzivao gledajuci ga.

Upravo gledao Devil’s Pass, preporuka za film od mene dobra 8-ca.
[video]https://youtu.be/wfe0E4YEJhg[/video]

Interstellar (2014) 720p BrRip x264 - YIFY

Yea baby, finally!!! Been waiting for you for sooo long!

Interstellar 2014 IMAX 1080p Bluray x264 DTS-EVO Verzija od 13 i nesto GB, prava iMAX sa 16:9 AR :slight_smile:
Dopuna: I full BD verzija: Interstellar 2014 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5 1

To bre!

Idemooo

ajde pa da cujemo misljenja :smiley:

Ocekujem svasta u ovoj temi kad svi pogledaju :slight_smile:

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Hesuse Navase, 13 i nesto giga…

Ljubi vas majka obojicu! Idemooo :smiley:

Da dodam slag na tortu - full BD verzija je fl na tday. Taman, posto tek veceras planiram da gledam :slight_smile:

A bemu… I ja sam stavio da skida full verziju, ali ne prelazi 50kb vec po’ sata. Guzva cini mi se :smiley:

Ja sam skinuo ovu:
Interstellar.2014.720p.BluRay.x264-DAA

Mnogi hvale ovu verziju kao odlično izdanje, a evo i .nfo fajla:
Release.Date: 31.03.2015
Video…: x264 5895 kbps
Frame.Rate…: 23,976 fps
Resolution…: 1280x720 pixel
Audio…: English DTS 5.1 1
Subtitles…: English SDH, Engl
Length…: 2h 49m 04s
Source…: Retail Bluray
Size…: 8960 MB

Ja cu sacekati lepo 1080p nigde ne zurim iako ne sumnjam da je i ta verzija jako dobra :slight_smile: