Svakako je bolji film od razmućenog smuti pa prospi Đanga, jedinog filma u istoriji kinematografije u kome su svi sporedni glumci ostvarili bolje uloge od glavnog.
Rekao sam 100x ali opet samo budala formira misljenje na osnovu tudjeg! Odnosno da gleda te ocene. Treba sve pogledati pa doneti svoj sud.
Meni je Sibirski Berberin predobar film. U nekim momentima i izuzetno mucan, ali ne u negativnom smislu.
A inace Tarantinov rad mi izgleda od prilike kao i Pikaso. Koji je bio svestan da pravi Sra…e a ne umetnost i smejao se ljudskoj gluposti i odusevljenosti ocajnim radom. Ali… sta da se radi.
Inace treba gledati i ostale kinematografije. Ima dobrih filmova. Meni je Francuska kinematografija super. Jedino sto imam problem sa jezikom
To care, znas koliko sam se zlopatio sa pojedinacnim epizodama, em su loseg kvaliteta, em je ocajan titl (moram da imam engleski titl). Nisam uopste znao da treba BR da izadje.
Sad sam zavrsio gone girl i nzm sta da kazem.Definitivno film koji treba pogledati al sad dal je dobar il los nzm sta bih rekao jos uvek sam u soku nekom… :hm
Interstellar 2014 IMAX 1080p Bluray x264 DTS-EVO Verzija od 13 i nesto GB, prava iMAX sa 16:9 AR
Dopuna: I full BD verzija: Interstellar 2014 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5 1