Filmovi vol. 2

…s zenama, naravno ali da, nas dvojica smo se drzali za ruke jer zene nisu treptale i trazile su “ljubav” kroz citav film :smiley:

Laze, nas dvojica sami bili hahahahha :stuck_out_tongue:

Salu na stranu, bolje dajte curi/zeni 100e da ode u shopping nego da vas primora da ovo gledate :smiley:

hahhaha odgledao i ja isto,komercijalno sr**e i tezak krs u odnosu na knjigu :smiley:

Pa jel` se uzeli na kraju? :smiley:

Mislis na likove u filmu ili… ? Nisam skontao pitanje :smiley:

i jos jednom :smiley:

**The.Hunger.Games.Mockingjay.Part.1.2014.HDRip.XViD-juggs[ETRG] **

[TABLE=“class: torrentFileList, width: 100%”]

[TD=“class: torTree”][/TD]
[TD=“class: torFileIcon”]**
**[/TD]
[TD=“class: torFileName”]The.Hunger.Games.Mockingjay.Part.1.2014.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG
[/TD]

[/TABLE]

Posle ručka sam seo da pogledam, i to bez ikakvih očekivanja, Whiplash.
Najtoplija preporuka za film, a pogotovo onima koji imaju dobro ozvučenje (God bless JBL) i vole kvalitetnu muziku.
Posle zadnje scene mi je jednino ostalo da pokupim vilicu sa poda!

znas kako je kad pogledas neki film u 5.1 onako kako su ga zamislili da gledas… ili u 7.1 (mada u 7.1 imas bas bas bas malo filmova, a i retki su 7.1 sistemi za kucnu upotrebu)

Tek kad budes oformio ceo sistem do kraja skontaces koliko si propustao :slight_smile:

Dacu ti banalan primer necega, Star Wars saga, gledao si je sigurno vise puta. Ali kad odgledas BluRay izdanja iste, gde je zvuk DTS HD MASTER ili Dolby TrueHD zavisi kako je koji odradjen + slika cija je bitraza 36000bps i jace :stuck_out_tongue: onda skontas koliko si propustio :), bukvalno odvrnes zvuk i prepustis se uzivanju… Totalno druga percepcija celog filma, ne samo tog naravno, nego i ostalih…

odgledao sam Mockingjay part 1,prvo sam imao dilemu da li ovde da napisem komentar ili pod “tv serijama”,snimaju otprilike svake godine jednu novu epizodu-film… nista mi nije jasno oko ovog “filma”,jel ovo spada u akcione filmove ili ljubavne teen drame… u filmu,koji traje skoro 2 sata,postoji JEDNA jedina akciona scena od 2 i po minuta,vise minuta tokom filma je snimana macka-kucni ljubimac!!!

Od mene lalo imas big :beer: za ovaj film. Opicen film totalno, jos neke scene su snimane ko da igras neku indy igru :rock:

Ljudi, treba mi pomoc oko jednog filma, ne mogu da se sjetim kako se zove.

Radi se o momku koji je u vezi sa bogatom djevojkom, i iznenada se nadju zatvoreni u nekim prostorijama podvrgnutim nekom eksperimentu. Npr. prikazu njemu neki kratak video kako mu djevojka seta po gradu sa drugim momkom i pitaju ga da li misli da ga vara, a onda nakon sto odgovori pitaju ga smije li da se kladi u svoju nogu i slicno. Tako ih muce nekoliko dana, i njemu i njoj postavljaju pitanja i bukvalno im unistavaju vezu, tj. zivot. Kasnije ubace njenog ljubavnika sa njim u tu prostoriju a oni se ne poznaju, da bi provalili posle novog videa da ga ona varala sa njim. Tu nastane haos, svi jadni i nikakvi posle nekog vremena, bez vode i hrane itd. Uglavnom film se zavrsava tako sto njoj izvrse neku operaciju, tj. obrisu joj memoriju i puste ih. Oni onda ponovo zajedno zive, on joj pokloni neku kolekciju cokolada koju je skupljao boga pitaj koliko godina, zaborave na sve i tu se zavrsi film.

Trazim ga 10 min i ne mogu da ga nadjem, nema sanse da mogu da se sjetim kako se zove.

Ja to ne bih gledao ni za karton Vinjaka!

Taman sam hteo da ga gledam i ti ga spojlovao :smiley:

Moj Stalkeru, niko da pomogne :smiley: svi se uhvatili za****ncije hahahaha boze :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Cuti, zar ne vidis da je mogo i ban da popije zbog spojlovanja :smiley:

PS: Ne znam koji je film u pitanju.