What?! No man, no! Ta dva filma nisu ni izasla iste godine, i Crowe je osvojio Oskara za Gladiator-a 2000-e. Ja pricam o 2001-oj, kada je Crowe bio nominovan za A Beautiful Mind, a Washington za Training Day, i Crowe je osvojio sve najvaznije nagrade osim Oskara koji je otisao Washington-u, valjda samo zato sto je ovaj vec osvojio godinu dana ranije, pa nisu hteli da mu daju opet. 'bem ti politiku.
Jbg, lupio sam iz glave napamet
Sent from my D6603 using Tapatalk
Horrible Bosses 2 (2014) 1080p BrRip x264 - YIFY
Stvarno ne znam šta da mislim o ovome. Barem mi se čini da izgleda bolje od onog prvog pokušaja da naprave film o Agentu 47.
A ja sinoc bas gledao najavu. Meni nesto izgleda bas super. Bice to dobrih 1h-2h zabave.
@ Milan89SD
Za vikend sigurno. Izgleda mi ok.
Pomislio sam da se Orlando Blum osisao na 0 :D. Ima ovaj facu za assasina a ne ko da je 007 u pitanju.
Odgledao Interstellar, bez ikakvih ocekivanja. Jednostavno mi se gledalo nesto sci fi i video sam da je najpopularniji torrent u tom momentu. 3 sata traje film. Posle odem na IMDB i vidim da je najbolji rangiran SCI FI film ikada sa ocenom 8.8.
Na mene je film ostavio dosta snazan utisak, verovatno zato sto nisam ocekivao nista. U svakom slucaju preporuka.
Pogledao Fury. Call of Duty medju filmovima.
U prevodu bzvz, šteta…
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ne bih se slozio film je sasvim solidan po meni Kraj je malo glup al generalno ok je film i vredi ga odgledati definitivno.Ima dosta zanimljivih scena a zvuk me odusevio,na par mesta sam pomislio da sam stvarno u tenku
Tehnicki je odlican, scene borbe se cine veoma… pa dobre, ne znam da li su realne. Ali citava prica, gluma, izvedba…
Pricali su mi o gritty filmu koji realno pokazuje rat, a ja to nista nisam vidio.
Na tapatalk sam, pa ne mogu da stavljam spoiler tagove, ali prva polovina filma mi se cini kao da su ga slucajno spojili sa nekom WWII Rambo fantazijom (druga polovina).
Da se drzim teme, pogledao sam Sunshine prije par dana, prve dvije trecine filma su fenomenalne, dok je zadnja trecina veliko razocarenje. Slusao sam Tarantina kako prica o filmu, bas sve kako sam ja zamislio, on je rekao.
Posto sumnjam da Tarantino i ja slicno razmisljamo, onda mora da je do filma.
Ponovo gledao WWZ i mogu reci da mi se sada vise svidja nego kada sam ga gledao 1.put :rock:
Slatko me nasmeja: “Ko nije istresao kesu od usisivaca, ne zna sta je 50 nijansi sive”
A ja sinoć opet pogledao The Grand Budapest Hotel. Jeste filmčina skroz…
meni se gleda Terminator 2 bluray 1080p full izdanje, prc ne mogu da nadjem nigde!!! Ima theatrical edition ali bez seedera, dakleM 15 minuta kraca verzija, a jok neces ga vala majci!!!
Ajd ako neko ima neki link neka javi, na mail
EDIT:
Ha prc gle ima sa DTS HD zvukom ima i seedera i sve, bas bluray izdanje… DLing
Odgledao dve komedije u prethodnih nekolika dana, obe nastavci:
Horrible Bosses 2 - poprilicno horrible, kao i prvi deo, ali eto ima nekoliko dobrih momenata i odlicna je hemija izmedju glavnih glumaca. U nedostatku boljeg filma, moze se pogledati.
Dumb and Dumber To - hm, nikako nije bolji od originala, ali ne secam se kad sam se zadnji put ovoliko ismejao uz neku komediju. Nije toliko u dobrim forama, iako ih ima dosta, moguce koliko i glupih fora, vec je mozda u nostalgiji i uvek fantasticnim Jim Carrey-evim over the top glupiranjem. Uglavnom, od mene velika preporuka za ovaj film.
Mogu da zamislim kako ce da izgledaju one akcione scene sa DTS na tv-u od koliko, 42"? Bas sam odgledao skoro, nema ni nedelju dana. Superb film. Nazalost trojka nije ni blizu, a cetvorku nisam celu gledao pa necu da komentarisem.
Odgledah the Shrine sa drugovima, za niskobudzetni horror film uopste nije los.
jedini deo koji valja, ostali imaju pricu ali ne i dozivljaj kao ovaj
Necu jos da gledam, moram za vikend kad smem da odvrnem hehehe