Filmovi vol. 2

Evo drugi trailer.

https://youtu.be/I5pXAGmWYbk

Sad vec preteruju, gledacu ga samo iz postovanja prema predhodnim delovima jer sam odrastao uz njih, ali znao sam cim se ovaj saban iz Transportera pojavi da ce da bude sr**e u “Transporter” stilu tipa, skakanje kolima sa zgrade na zgradu i sl gluposti. :smiley:

Wtf, ja i ne znam da postoji više od dva dijela. A i šabanovi filmovi me više privlače. I muzika. :smiley:

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

hahahaha…jel se ti salis??? Viggo Mortensen,Ian Holm,Elijah Wood,Ian Mckellen,Cate Blanchett,Christopher Lee… i jos mnogi drugi,mrzi me da ih pisem,su tebi manje poznati glumci??? >:

Ajde ti malo razmisli, pre 2000god za koliko od njih si znao. Vazi sto si video neki film gde glumi Viggo. Ako pogledas njegov intervju videces da I sam kaze da ga je to proslavilo. Elijah Wood jeste bio poznati deciji glumac. To ga je uvelo dalje. Tu je jedino bas AAA ime Cate Blanchett. Nemas tu bombasticnih imena. Niko od njih pre toga nije glumio u hitu ni pribliznih razmera. Uzmi pa malo pogledaj koje imaju fimove pre!

Oooooook

Sent from my iPhone using Tapatalk

A zaboravili ste https://www.youtube.com/watch?v=OoInW21cWbg

:smiley: :smiley: nasmeja me. Ona je opasna glumica ko Ivana Mihic kod nas :smiley:
A nije me mrzelo da redom ubacim sve ove navedene glumce u imbd da vidim pre gospodara koji su to AA filmovi i uloge.
Pa to je plakanje. Viggo je najaci domet bio visoka B produkcija. Ovi stariji su bili osrednje popularni pre 50god. Ili su to sve neke sporedne uloge. Uglavnom su to tv glumci i seriju. Kao sto rekoh jedina je tu zvezda bila i pre Kejt. A u gospodarima realno glumi sporedan lik.

nemam sta ja da razmisljam,pogledaj po filmskim sajtovima u kojim filmovima-serijama je sve igrao,sto glavne sto sporedne uloge, pre 2000.god.,nije uopste poenta da li je film “hit velikih razmera”,nego da li je neko poznat glumac…napisao sam ti pored njega nekoliko starijih glumaca koji su veoma poznati bili i pre LOTR,ali ocigledno nisi ni cuo za njih,tvoj problem je sto si neupucen…a nisam napisao ni Sean Beana,jel ni on nije bio poznat pre 2000.god,jel ni Gimli-John Rhys-Davies nije bio poznat pre 2000.god.???

Odgledao sam Coveka pticu (Birdman). Sjajna gluma, a i ona fora da je kao ceo film iz jednog kadra je fantasticna. Samo mislim da on nece dobiti Oskara za glavnu musku ulogu, jer ce to verovatno biti Bredli Kuper za film Americki snajper.

Ako vam se svideo Pad crnog jastreba, onda ce vam se svideti i ovaj ako samo posmatramo tehnicku stranu filma. Meni se svidja kako su u filmu docarane borbe i sve strahote…Ostalo zanemarite.

edit: Jel neko gledao Trash(Brazilski film)?

Ok je to o filmovima, ali ovo prerasta u politiku, a to ovde ne biva :slight_smile: da ne bi cela diskusija veoma lako otisla u tri lepe, a bila je na tom putu :stuck_out_tongue:

I ja sam julče pogledao Birdman-a.
Jednom rečju: MAESTRALNO!

Odgledao sam Silence of the Lambs i shvatio zasto je ovo kultni film, zaista must watch.

Da li je neko gledao city of god? :slight_smile:

4 puta sam ga gledao, i gledao bih ga i 5. put. Znam da ta fraza zvuci otrcano, ali mislim da mi je to omiljeni film.

Odgledah The Fly prvi put u životu sinoć. Pretty much disturbing. Goldblum je kao rođen za ovu ulogu, uvijek mi je bio ljigav nekakav…

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

Sinoc gledao Glup i gluplji 2. Sta reci, debilizam, malo usiljeno, ali ima film svoj smek, kao Zoolander.
Iako je bilo prevrtanje ocima vecinu vremena, fora sa bond-James Bond mi je natjerala suze na oci.

^
Ja dok sam gledao taj film samo sam se jednom nasmejao lepo sve ostalo mi je bilo meh…I bas sam se razocarao ocekivao sam dosta vise.Tuzan pokusaj da nastave fransizu i naprave novi film zasnovan na staroj slavi :slight_smile:

Sinoc sam ga posao da gledam, i prekinem ga u 19-toj minuti. Jednostavno preglupo. Znam da se tako film zove, ali opet…

A John Wick… Uzivao sam u kasapljenju. Bolest, znam :smiley: Ostalo, meh na 10-tu…

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Ma kakav crni Bradley Cooper, ovogodisnji Oskar ide ili Michael Keaton-u za Birdman-a ili Eddie Redmayne-u za The Theory of Everything.

Ja licno mislim da ce Eddie otici kuci sa zlatnim golacem, posto je lik vec osvojio BAFTA, Golden Globe i SAG nagrade, a zna se da je jos od 2003-e godine onaj koji je osvojio SAG osvojio i Oskara. Ali sta ja znam, mozda bude ko 2001-e godine kada je Russell Crowe osvojio sve zivo samo da mu na kraju Denzel Washington usme golaca.

Da pogodim, Gladiator vs Man on fire?

Sent from my D6603 using Tapatalk