dobar je film I Robot,najbolji film Will Smitha
Ako niste,a svideo vam se I Robotā¦pogledajte i film Automata koji je po meni mnogo,mnogo bolji.
Stavljen da se skida, hvala na preporuci.
I Am Legend mi je jedan od boljih filmova sa apokaliptiÄnom tematikom. Znam da ima verzija sa alternativnim krajem, ali nikako da je pogledamā¦
Ja sam Automatu prekinuo. Po meni, najgori Banderasov film⦠o.O
Sent From: āNeitherworld, Peaceful Pinesā
Film jeste malo āteziā da tako kazemā¦ali je mnogo bolje odradjena tema.Odnos prema robotima itd.Nekako je mracnije sve i mnogo ozbiljnije,ali eto ne svidja se svakom.
Stavio sam ti ono u spoiler, da ne bude da neko nije gledao. Ugl. pogledaj ga jos jednom bice ti mnogo jasnije
E izvinjavam se uvek zaboravim spojler tagove. Hocu, pusticu da mi se slegne koji dan
Meni se vise svideo od oba gorepomenuta filma.
Kill the Messenger (2014) Odlican film, inace je radjen po istinitom dogadjaju.
Big Hero 6 (2014) 1080p BrRip x264 - YIFY
Birdman (2014) 1080p BrRip x264 - YIFY
Upravo odgledao Prometheus i svideo mi se ok je film 7.5/10 sto se mene tice.Film je snimljen odlicno i vizuelno stvarno dobro izgleda a tu su i Naomi i Charlize uz koje sam uzivao moram priznati Jedva cekam nastavak koji kontam da bi trebalo da bude pa da se jos neke stvari bolje razjasne
kad sam ja odgledao Prometheus,bio sam pomalo sokiran besmislenom ulogom Charlize Theron u njemu,nikad nisam gledao film u kojem najveca zvezda (po imenima) igra neprimetniju uloguā¦
7.5/10 za Prometeja? Jeeeeezdo, ama daj, ne zezaj Solidna 8.5, meni cak i 9
El me zahebavas il si ozbiljan
Nzm meni je ok al ima nekih nelogicnosti u filmu i zbrzali su neke stvari po meni.Cini mi se kao da je mogla mini serija da se snimi na ovaj fazon a oni su to sve zbrzali i napravili film
Sve u svemu bio mi je bas zanimljiv i vredi ga odgledati.
Samo zato ako je nesto nelogicno, ne mora znaciti da nema i odgovora Proguglaj
Ocu sad cu bas da trazim po guglu u cemu je fora Bas me to zanima
A i izaci ce sigurno i drugi deo ovog filma bas se vidi da su ostavili prostora za novi deo
Eis, tako sam i ja, davno nekad hehehe
Moram te razocarati, ali nece jos za par godina. Sto se tice razvoja, dosta su spori
Ma nemam pametnija posla nego da trazim i citam jos gluposti o filmu ⦠dovoljno je sto sam ga pogledao
Pa dobro nema veze bitno je da ce izaci kad tad
Nego jedva cekam ovaj novi star wars al imam neki osecaj da ce biti teski fail⦠al nadam se da gresim