Filmovi vol. 2

dobar je film I Robot,najbolji film Will Smitha

Ako niste,a svideo vam se I Robot…pogledajte i film Automata koji je po meni mnogo,mnogo bolji.

Stavljen da se skida, hvala na preporuci.

I Am Legend mi je jedan od boljih filmova sa apokaliptičnom tematikom. Znam da ima verzija sa alternativnim krajem, ali nikako da je pogledam…

Ne moraÅ” ceo film da odgledaÅ” :slight_smile:

Ja sam Automatu prekinuo. Po meni, najgori Banderasov film… o.O

Sent From: ā€œNeitherworld, Peaceful Pinesā€

Film jeste malo ā€œteziā€ da tako kazem…ali je mnogo bolje odradjena tema.Odnos prema robotima itd.Nekako je mracnije sve i mnogo ozbiljnije,ali eto ne svidja se svakom. :wink:

Stavio sam ti ono u spoiler, da ne bude da neko nije gledao. Ugl. pogledaj ga jos jednom bice ti mnogo jasnije :smiley:

E izvinjavam se uvek zaboravim spojler tagove. Hocu, pusticu da mi se slegne koji dan :smiley:

Meni se vise svideo od oba gorepomenuta filma.

Kill the Messenger (2014) Odlican film, inace je radjen po istinitom dogadjaju.

Big Hero 6 (2014) 1080p BrRip x264 - YIFY

Birdman (2014) 1080p BrRip x264 - YIFY

Based on the damn true story…

avgust 2015

Upravo odgledao Prometheus i svideo mi se ok je film 7.5/10 sto se mene tice.Film je snimljen odlicno i vizuelno stvarno dobro izgleda a tu su i Naomi i Charlize uz koje sam uzivao moram priznati :smiley: Jedva cekam nastavak koji kontam da bi trebalo da bude pa da se jos neke stvari bolje razjasne :slight_smile:

kad sam ja odgledao Prometheus,bio sam pomalo sokiran besmislenom ulogom Charlize Theron u njemu,nikad nisam gledao film u kojem najveca zvezda (po imenima) igra neprimetniju ulogu…

7.5/10 za Prometeja? Jeeeeezdo, ama daj, ne zezaj :smiley: Solidna 8.5, meni cak i 9 :smiley:

El me zahebavas il si ozbiljan :stuck_out_tongue: :smiley: Nzm meni je ok al ima nekih nelogicnosti u filmu i zbrzali su neke stvari po meni.Cini mi se kao da je mogla mini serija da se snimi na ovaj fazon a oni su to sve zbrzali i napravili film :slight_smile: Sve u svemu bio mi je bas zanimljiv i vredi ga odgledati.

Samo zato ako je nesto nelogicno, ne mora znaciti da nema i odgovora :smiley: Proguglaj :stuck_out_tongue:

Ocu sad cu bas da trazim po guglu u cemu je fora :stuck_out_tongue: Bas me to zanima :smiley:
A i izaci ce sigurno i drugi deo ovog filma bas se vidi da su ostavili prostora za novi deo :slight_smile:

Eis, tako sam i ja, davno nekad :smiley: hehehe
Moram te razocarati, ali nece jos za par godina. Sto se tice razvoja, dosta su spori :slight_smile:

Ma nemam pametnija posla nego da trazim i citam jos gluposti o filmu … dovoljno je sto sam ga pogledao :smiley:
Pa dobro nema veze bitno je da ce izaci kad tad :slight_smile:

Nego jedva cekam ovaj novi star wars al imam neki osecaj da ce biti teski fail… al nadam se da gresim :slight_smile: