Odgledao sam boyhood i smorio me film dosta… dobar je al i dosadan po meni.Sve u svemu vredi ga odledati ima sta pametno da se vidi
Sta drugo ocekivati kad su to akcioni B-filmovi,Equalizer je prvi superheroj-film koji sam gledao u kome superheroj nema svoje odelo,masku,plast…Fury je takodje tragikomican film sa bezbroj nepotrebnih scena samo da bi se potrosilo nekako vreme do one zadnje “veoma realne” bitke,Edge of Tomorrow je “originalan” film koji je solidan samo prvih 15 i poslednjih 15 minuta,sve ono ostalo u sredini filma deluje kao da su ubacene izbrisane scene…
Nekako sam u zadnje vrijeme postao više privržen dobrim glumačkim rolama nego filmu kao finalnom proizvodu. Tako da iako filmovi u kojima igraju nisu vrhunac filmske umjetnosti, uvijek volim pogledati Brada Pitta, Denzela, u posljednje vrijeme Hardija… S druge strane Keanu me je baš razočarao, Hardball je bio AA rola prema ovom sada…
Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša
Interstellar 2014 DVDSCR XviD-EVO
Konacno…
Gledati to u screener varijanti ili bilo sta ispod MINIMUM 720p je bogohulje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas to, ovo nije neka drama ili komedija da nije bitna slika. Ne vredi ga ni gledati ispod HD
ceka se 1080p, jednostavno ne gledam nijedan film vise ispod 720p, kao sto vec rekoh samo neke bzvz koje bih da pogledam brzinski moze u 720p, resto sve u 1080p kako je i zamisljeno, bez yify jiffy izdanja
Ja bi navise voleo da ga gledam u IMAX izdanju, ali jbg za sada…you have to roll with what you have
A niko me ne sprecava da kasnije odgledam i u 1080p, ali se ovaj film ne moze vise cekati. Prvi put sam gledao Dark Knight u cam verziji, tako da cu i ovo izdrzati
Imao sam tu srecu da sam pogledao ovaj film u IMAX bioskopu i to nije realno. Ima jedna scena kada jedan satl leti kroz neku prasinu i kamenje i taj zvuk nije realan, osecao sam kao da sam u tom satlu i da to sve udara u oplatu broda. Nije realno.
Ja sam gledao Dark Knight na pretpremijeri. Auu, bilo je fantasticno Jos bolje docara film
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Poslednji a verovatno i jedini cam koji sam gledao je Avatar (hype je bio nenormalno veliki pa nisam mogao da čekam, naravno posle sam overio HD kada se pojavio Blu-ray). Desi mi se nekada da pogledam i dvdrip, ali vrlo retko poput nekih korejskih filmova koje nisam nigde drugo našao.
Ako nešto propustim u bioskopu (imao sam bespl.karte za Interstelar, ali sam bio umoran kao pas i nisam išao) sačekam pojavu Blu-raya i onda skinem najbolju moguću verziju. Imam tv 42" i WDTV plejer, a gledam i da dodam neki audio sistem tako da neke lošije ripove izbegavam.
Gledao Birdman, ne pamtim kad sam za kratko vreme gledao toliko bolesnih a i blesavih filmova. Film je nekako bas OPICEN, glumci i njihova sizofrenija = dobitna kombinacija :D. Film bas pokazuje upravo tu granicu izmedju jave i sna. Jos samo da razumete sta sam hteo reci…
Svidja mi se nacin na koji su snimali scene, kao da su uradjene iz cuga.
Za Avatara ako nisi gledao u 3D kao da i nisi gledao. Dzaba sve ostalo. To je bukvalno film koji je samo za to napravljen. Gledao sam brdo 3D filmova posle toga ali ni jedan ne moze da mu pridje sto se tice tog 3D efekta.
^ I concur!
Sent from my D6603 using Tapatalk
Cak i u 1080p je blasphemy ako nemas neki opiceni surround sa masnim bass-om
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Jbg propustio sam. Od 3D sam gledao samo Captain America: The Winter Soldier i nije loš 3D, film je dobar, a 3D nije nešto posebno…
Kad pre? **Taken 3 (2014) 720p HDRip x264 AC3 5.1 - CPG **
Verovatno je mnogo popularan