Filmovi vol. 2

Robocop nisam gledao, razmatra se, ovo drugo gledao…

Sent from my Nexus 5

Lek za smor - promena :), a to je igraj malo PS4…dosta naslova na PS4 si propustio :slight_smile: , jesam pogodio :stuck_out_tongue:

Nope, igrao ih na PC-u hehehhe :stuck_out_tongue:

AC igram sutra, problem je sto sam fizicki umoran, psihicki ne bas, pa ne mogu da izdrzim tempo igre jer mi telo spava :slight_smile:

Sent from my Nexus 5

Dete :stuck_out_tongue: eve ti jedan interesantan [video=youtube_share;RFMFk5m_jS0]http://youtu.be/RFMFk5m_jS0[/video]

Heheheheehee, isto je buraz i kod mene u zadnje vreme, dodjem fizicki umoran doma i radje bi pogledao neki film ali **neeeee **“one proklete musice u glavi” za igranjem mi ne daju mira, pa makar na silu igrao :), a gleda mi se film…

@studiovpc Pretpostavljam da si 100% pogledao Avatar-a, ali preporucio bi ti da ga sada ponovo pogledas u 3D-u, sasvim drugi film…

Ako se ne varam Avatar je i dan danas no1 film u 3D-u…

Totalno opicen film, uopste nije dosadan i stalno je u speedu :slight_smile:

Znam da :), nisam ga gledao…a volim akcione trilere…

Gledao Foxcatcher nista posebno, film ko da nema muziku…

John slabic VS pogadjate, pa Rusi ko ce drugi, sta reci a ne setiti se Stiven Sigala :slight_smile:

John Whick je toliko besmislen da mi je tesko da uopste napisem nekoliko smislenih recenica o filmu, a u zelji da vas odvratim od gledanja istog. Derek Kolstad se stvarno dobro zabavljao pisuci scenario a kada ga je producent prihvatio i jos kada je cuo da ce u njemu da igra veliki Kianu Rivs, verovatno je imao izraz lica kao na slici sa svojim sinom:

Dzon Vik je penzionisani ubica ruske mafije koji dobija kucence od mrtve zene da bi unelo malo srece i radosti u njegov mizeran zivot. Poludeo od zalosti za mrtvom suprugom, provodi dane vozeci brzo i opasno svog mustanga, a u stvari nema pojma sta ce s parama i svojim zivitom (nesto kao ja, samo vise kul). Medjutim, kurceviti sin bosa ruske mafije napravio je neverovatnu glupost jer mu je ukrao kola i ubio kucence.

I sad, ne salim se, pocinje ekranizovan Hotline Miami: Dzon Vik ce podeliti 100+ headshotova polovini ruske mafije i polomiti im kosti necim sto podseca na kung fu. Otac ko otac, dao bi sve da moze da ispravi gluposti svog retardiranog maloletnog sina ali ce i takodje uciniti sve da ga zastiti, pa tako stavlja ugovor od 2 miliona dolara na Dzona Vika, sto privlaci njegove stare prijatelje i saradnike.

Ceo film odise fantasticnim nedostatkom ambicije da se pomere granice akcionog zanra koje utemeljise jos Van Dam i Sigal, a poslednja scena borbe je samo malo bolja od najlosije scene borbe ikada snimljene (kako ne znate: kapetan Kirk protiv Gorna).

E sada ces dobiti ban jer si sve spojlovao :stuck_out_tongue: :smiley:

Ma jok, nema ovde sta da se otkrije jer je to ono sto se zove “plot” ili ti po ruskom “zalpet”, a jedini spojler moze biti na koji nacin Kijanu Rivs sve moze da ubije ruske mafijase: to ostavljam nesrecnicima koji odluce da gledaju da sami otkriju.

Ne znam samo kako su samo uspeli da ne angazuju Radeta Serbedziju u ulozi ruskog mafijaskog bosa, verovatno je bio zauzet igrajuci drugog ruskog bosa: ne moze covek da postigne sve odjednom!

Ugl. ako ste pogledali Equalizer, a jos niste Wicka a plainrate da ga pogledate, ucinite sebi uslugu i pogledajte jos jednom Equalizera…

I Equalizer ima ocajan scenario, ali jbg kad Denzel to radi, drugaciji je dozivljaj :slight_smile: stvoren je da bude badass.

Odgledah Fury, majku mu jako dobar film.
Cudi me da su u 2014 ovako ozbiljno uradili komercijalni ishajpovani film.

Zaista vredi pogledati.

Odgledao American Sniper. Ko voli tu tematiku, vrijedi svakako pogledati. Podsjeca me na The Hurt Locker jer je tema skoro ista (zavisnost od rata), jedina razlika je u tome sto u Hurt Lockeru- prikazuju Demolition Squad a ovdje US Navy Seal snajperistu.

Po meni, John Whick ili Equalizer su potpuno isti i besmisleni. Radnja je identicna, Ovaj prvi je ubio vise ljudi od ovog drugog i to je sve.
Mozemo na gomilu gluposti i gomilu leseva ubaciti i novo “remek delo” Taken 3
Koja budalastina, taj covek kao da prolazi kroz krizu srednjih godina pa bi da bude akcioni heroj pod stare dane.
Da li je neko pogledao domaci film “Krugovi” Pre neko vece sam ga slucajno pogledao. Bio sam zadovoljan, nije los film. Antiratni, govori o cudnim ljudskim sudbinama. Preporuka sa moje strane.

John Wick aka John Weak. Film tu i tamo ima neke bljeske, Michael Nyqvist je odlično odglumio a sina mu glumi onaj mali slinavac iz GoT Theon Greyjoy što pozdravljam, lik je rođen za ovakve uloge.

Međutim Keanu Reeves je toliko bezličan i emocionalno distanciran za nekog čija je glavna premisa osvete bol zbog izgubljene supruge.

Plus je toliko spor i predvidljiv tako da ne znam kako ga nisu koknuli u prva dva minuta filma.

Neko reče gore da Denzel nosi Equalizer, film slične tematike, u tom slučaju Keanu za Johna Wicka čini posve suprotno.

Tom Hardy bi bio savršen za ovu ulogu… :smiley:

Tom Hardy je tata :smiley:
Jedva cekam Mad Max. Ono ce bit spektakl hehehe

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Krugovi su jedan od nasih boljih filmova u poslednje vreme. Dobra mi je i Ustanicka ulica, kao i Top je bio vreo koji ima neke scene zbog kojih sam pomislio da sam se nasao u sred gradjanskog rata.
Preporuka za sva tri filma.