I ja sam imao problem sa tim vecim verzijama ranije. Zato sam I zamenio komp za filmove. Poceli su filmovi da budu zahtevni kao da je BF 4 sve na ultra
Ja gledam filmove preko tv-a, ne znam kada sam poslednji put ukljucio film na kompu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravo pogledao The Watchmen (produženu verziju). Jedan od boljih filmova o superjunacima!
I ja gledam preko TV-a, jer mi TV služi kao sekundarni monitor. Jeste da film ide sa kompa, ali ipak gledam na 47".
Ja isto vecinom svaki drugi film skidam sa TD, dobar mi je TD radi onih poena sto se menjaju za GB
Inace sve skidam u 1080p(nista u 720p) i to gledam da bude sto veci tipa 10-15-GB(ovisno o filmu)…Inace imam TV 4K(2160p) ali nikako da nadjem fimove u 4K(2160p) rezoluciji, jedino dokumentarce i trailere za sada…ali je malo zeznuto posto jedan obican dokumentarac od nepunih 10 min. u 4K rezoluciji zauzimaa 10-15GB, mogu misliti kolko ce onda jedan 4k(2160p) film zauzimati 50-70GB sigurno…
Odlazi sad na rezoluciju mnogo, svet nije dovoljno spreman za 4K, treba da imamo net minimalno 30+ mbit da bi 4K zaziveo kao mainstream format. Da ne pricamo o hardovima potrebnim za zadrzaj…
Sent from my Nexus 5
Da, memorija jeste jeftina, ali nije TOLIKO jeftina da se razbacujem desetinama GB radi jednog filma. A ni internet nam nije toliko brz za neki streaming u 4K. TV kanli su tek od nedavno presli sa 720p na 1080p (vecinom), tako da je 4K zaista daleko. A gejming u 4K je i dalje naucna fantastika. Moguce je samo na PC, i to ako imas nesto tipa 2x GTX 980. O konzolama da ne govorim, deluje mi da ni ova ni sledeca generacija konzola nece isterati 4K.
Sljedeca sigurno hoce, ako ne i vise. Ova… Daboga i Tetris pokretala u 4K
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Iskreno, tesko, hardverski su jako slabe. Uz svo moguce tweak-ovanje tesko se tu moze izvuci nesto preko 1080p, a i da izvuku, koja je poenta toga, jer koliki procenat ljudi ima 1440p ekran, ili bilo sta preko 1080p? obicno ljudi ako kupuju nesto preko 1080p, opredele se za 4K. Odosmo u off, necu vise.
nije tu problem ni player ni kodek. Tu je problem stara masina
Kao sto ti je @Akiris rekao slaba masina, to sto je Win 8 nema nikakve veze, tebi je slab procesor i zato ti seckaju filmovi u 1080p…
EDIT: Videt ces kada budes uzimao novu masinu sa boljim procesorom preporodit ces se
meni je smesno sto ja nekim ljudima ne mogu da dokazem da je telefon jaci nego njihova cela masina… Jednostavno ne moze, kako kad ja ima Pentium 4!!! GRRRRRRRRRRRRRRR
Mislis na PAINtium…
Ljudi su cudo
hvala ljudi na odgovorima,nije bas star,uzeo sam lap top prosle god ali izgleda da nije dovoljno jak da tera 1080…dayum
Ako ti je laptop star samo godinu dana (dakle nisi kupio polovan), onda ni model samog laptopa ne bi trebalo da je mnogo star, a samim tim bi trebalo da moze da fura 1080p. bar bi tako trebalo… kazi nam koje su ti specifikacije?
Toshiba
model:Satellite C855D
procesor:AMD E2-1800 APU with radeon™ HD graphics 1.70 Ghz
ram:4gb
system type:64x operating system,64x-based prosessor
Ja skidam stalno od yify-ja i ne vidim razlog da skidam druge verzije od 10+ gb jer kad uporedis velicinu i kvalitet snimka yify-ju nista mu ne moze prici
deco ajmo preporuke za 5-6 novijih filmova koji su onako bas bas dobri… A da ih nisam gledao :P, pa vi sad pogodite sta nisam
realno uhvatio me neki smor, sve sam zivo gledao skoro…
Let iznad kukavicjeg gnezda, mozda?
pa napisah NOVIJIH, stare sam gledao
Robocop 2014 - Meni bas dobar, **** me se sta drugi misle
Dracula - Fenomenalan film, volis Castlevaniu, odusevit ces se hehehe
Ta dva, koja su, po nekima “ne tako dobra” filma. BS. Ako se sjetim jos, napisem.