Filmovi vol. 2

Fury 1080p yify konacno :slight_smile:

Zasto uvek cekate taj ultra konpresovani brrip? Kada imate obican br od 4-8gb sa extra kvalitetom,

Nije kao da i dalje imamo 1.5mbit net…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upravo to. Nikada nisam skidao te ultra kompresije kao što YIFY pravi. Baš nedavno sam poredio rip od 2GB s’ rip-om od 10GB (The Dark Knight), znači razlika je ko dupe i oko…

Sent from my D6603 using Tapatalk

Tek sam sad ovo vidio :smiley: hahaha

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Vide se razlike dosta u kvalitetu like. Pogotovo ako imate malo bolji tv. Sve zavisi gde gledate filmove. Na kompu i malom monitoru 22" nije mi nekako toliko bitno. Ali kada gledam na tv-u od 42" vidi se.

Ima ljudi kojima se jednostavno ne cima oko toga da traze high quality filmove jer im je ta razlika iako primetna, nije nesto bitna. Ja Yifi-ja koristim ako padne dogovor sa zenom da nam se nesto gleda u pola deset, pa da ne cekam do 11 da mi skine 8 gb, odem i skinem Yiffi-ja. Ali takve ideje padaju na pamet samo za filmove koje ionako nismo imali u planu da gledamo.

Sto kaze jedan moj drugar if it ain’t on yiffi, it doesnt exist. Dzabe ja njemu slao HD ripove sa TD-a.

Ja sam skinuo Vuka sa Vol Strita od 37 GB (BR rip bez ikakve kompresije) i mislio sam da ce mi oci ispasti od kvaliteta, medjutim, bilo je meh. Ne kazem da ne bih primetio razliku izmedju te verzije i verzije od 1GB, ali pitanje da li bih primetio razliku izmedju te verzije i verzije od recimo 10GB.

Ja gledam na monitoru od 21,5", i stvarno ne vidim razliku izmedju nje i verzije od 10GB. Mozda u nekoj high-motion sceni, i to ako pauziram pa gledam samo taj frame. Jedini film u kome sam primetio to jeste Les Miserables. E tu su se videle kockice kod pomeranja, dok je ona verzija od 8-9GB bila savrsena. No dobro, yify je grupa koliko znam, tako da ce uvek biti neke razlike u kvalitetu. Ne znam koji je film bio u pitanju, ali poredio sam bas jedan frame iz yify-a i webripa od 4gb, i na kraju je yify imao bolji kvalitet :smiley: Ali ono bas primetno bolji kvalitet, dok je webrip bio mutniji i losije scaleovan.

Preporuka za dokumentarac o vampirima, tacnije posmatrajte ga kao dokumentarac :smiley:

What we do in the shadows? Opičen film… :slight_smile:

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

Fora sa full BD-om je ta sto pored video-a sadrzi i audio na nekoliko jezika, to je od prilike trecina ukupne velicine, ako ne i vise. Pa directors comentary, pa deleted scenes, sto cuda ima pride. Tako da ako se odatle izvuce samo video + eng audio, velicina se drasticno smanji, uradi se blaga kompresija da se smanji preostala velicina i mi dobijemo film od 10-12GB sa full kvalitetom koji je 90% od originala po kvalitetu, tako da eto…

Sent from my Nexus 5

Čekam prevod već par dana…za Yify rip

Ja niti jedan Yify rip nemam, sve su mi 1080p od 8+ GB. Samo neke bzvz filmove koje bi na brzinu da vidim su mi u 720p… Mislim stvarno net je svuda sad 10+ mbita pustis lepo film od 10GB skine ga za sat i po, maltene moze i stream da se gleda u real time

Sent from my Nexus 5

Ja sam odgledao sa engleskim titlom, šta da ti kažem. :slight_smile:

Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša

Sve što skinem ja i vraćam! A 1Mb/s upload je malo da vraćam filmove od 10GB. Uglavnom skidam Yify naslove, no ponekad padne i nešto drugo, ali se zaista trudim da sve što skinem vratim! Na Yify-u mi je ratio 4x!!!

zato lepo dodjes na TD ne pita te niko za ratio, skidas u fullu uvek i teras… Do duse meni je tamo ratio ist ogroman posto je meni up 4 :stuck_out_tongue:

Seedbox sedam dana 500 din. Komplikovan ko i bilo koji torent klijent. Za sedam dana vratis terabajt i mirno crunchujesh ratio godinu dana. Rinse and repeat

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ja uvek lovim izdanja CtrlHD, DON, D-Z0N3, EbP, ESiR. O YIFY i ne razmišljam, ove nabrojane grupe imaju vrhunski kvalitet.
Kada lovim remuxe onda su to Lone Wolf, FraMeSToR, KRaLiMaRKo.

Ja imam problem sa tim vecim ripovima od po 10gb.Uglavnom mi seckaju ti od 1080 a ovi od 720 rade perfektno,jedino ti yifi rade uvek bez problema.Ako moze neko da mi preporuci koji mozda player da skinem ili koje kodeke da poskidam da mi to radi kako valja.Skinuo sam k-lite kodeke i koristim media player classic,Probao sam i sa bs playerom isti djavo(secka).Winodows 8.1

Ja koristim k-lite kodek i pot player, probaj to. Sto se mene tice zavisi kako za koji film , ako je npr neka komedija ili hocu neki film na brzinu da skinem i pogledam onda je yify ok skroz. E sad nesto tipa avengersi ili hobit i to uvek gledam da skinem 7+ da se izrazim kladionicarski :slight_smile: