KO SU ONI DA IM JA DRZIM PALCEVE!!!:D:D:D:D:D kad budu igrali u LS i uradili nesto,sami ce ih staviti ovi iz FIFA-e…
ScreenFun kupujem cisto reda radi…onako,slikovit je…normalnije su mi novine poput Digital-a i SK…:D:D
naravno,a ne da budemo poznati po tome sto opljackamo pola drzave kad odemo da “navijamo”
Izasao je patch za pc gde su ubacili Partizan i Zvezdu Ko zna mozda bude free patch na live du se skine za neke beznacajne klubove kao nase
Da samo to moze m$ da da besplatno
Pa bas tako, da nebi slucajno dali besplatnu temu i slicicu za profil :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Uh temu ni pod razno
Bilo bi dobro kad mi mogao na Menager modu da potplacujesh neke utakmice, i ako te uvate, onda pucash sve, a ako ne onda nishta. Jesu bile neke najave oko toga u FIFI ili PES-u. Nisam upucen kolko u svetu kupuju utakmica ali znam da je kod nas to “aktuelno” :D:D:D
Da, o tome sam i ja razmisljao pre a i suskalo se nesto jos pre kad su ubacili simulacije faula ali nista. Mislim da nece biti nista od toga
Ja isto ne verujem da ce bti podplacivanja meceva,jednio ako stave nasu i crnogorsku ligu,e onda je druga prica:D:D:D
p.s. u svetu(jace lige) se ne poplacuje toliko jer se nikom ne isplati da proda tekmu…
Ajao crnogorska liga? To je zanimljivo. To je kao nesto izmedju fudbala i ragbija i bez sudije.
Da samo bi onda fifu morali da prebace u fps zanr
haha e to sam bas i mislio. Specialni napad kad neko skine patiku
LOL…svasta mi napricasmo u ovoj temi
Nema veze, to su samo mogucnosti koje treba da ugrade u Fifa 11
da da sve je moguce
E,a zamisli da sudija ima utoku i umesto crvenog kartona,rokne igraca u nogu,a kad treba da mu da zuti,onda koristi samo pendrek…
Ja mislio da tako i jeste kod njih :D:D:D
Moram malo da ozivim temu jer mi ocajnicki treba pomoc. Jel postoji neka fora da se spreci izletanje kompletne odbrane napred , pokusao sam sa formacijama ali dzaba, 90% golova primam iz kontra napada. Takodje sam primetio da mi je golman stalno izvan peterca, tako da odmah posle kontre sledi lob, ima li za to resenje?
Za lob otprilike nema resenja osim da i ti koristis istu taktiku.Dok je sasvim normalno da te zaskoci kontranapad kada krenes sa vise igraca napred,ostaje praznija odbrana.Tako da resenje se krije u stilu igre.I malo formacije.
Jel misliš na online gaming ili protiv AI?