Fifa 2010

Kazu da nije fake:

https://youtu.be/KbuH-xPUFiU

Sta vi mislite?

Ja ne vidim neke velike promene. Ovo mora da je rana faza izrade.

Nije fake.100%
Jer je za FIFA-u 10 najavljeno da ce imati kretanje u 360 stepeni sto se vidi sa snimka…
U FIFA-i 09 kretanje je ograniceno na samo osam pravaca…Osim toga i mogucnosti da budes gosa u be a pro, nece biti velikih promena…
A, i nema zasto da bude kada je 09 najbolji fudbal ikad…

Izgleda isto…E sad cekacemo da je vidimo uzivo :slight_smile:

ne bih reko da je fake

Nije fake, evo i objašnjenja http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-10-early-gameplay-video-leaked/

Ma u svakom slucaju fifa 09 je bila dobra, ova ce sigurno biti jos bolja a sve ce to rezultovati da i tvorci PES-a zasucu rukave i eto nama dve dobre fudbalske simulacije :slight_smile:

HAHA:D
Optimista!:smiley:
Brate, svaka cast Konami-u, stvarno, ali, da njih toliko mrzi da rade, da ja mislim da je to jedini razlog zasto je PES los, ja smem da se kladim da oni znaju bolje da naprave nego EA, ali ih toliko mrzi, da to nije normalno…:cool:

Igram Konamijev fudbal od ISS-a i Dzej lige to je od neke cini mi se 97-me godine i bio je bolji od svake fife sve do 2009-te (mada je i PES 2008 dosta los ali po meni bolji od fife 08). Sa PES-om 2009 su zestoko uprskali stvar. Cim mi je u igri igrac dva puta uklizao a da ja nisam ni pipnuo dugme ja sam fino izbrisao igru. Vidi se da fifa polako preuzima primat pa ako ja to vidim pa valjda ce da vidi i Konami ako ne zeli da propadne. Sa tim u vidu ja se nadam da ce se Konami ove godine donekle iskupiti zbog propusta a da ce EA nastaviti sa poboljsanjima i eto nama nadam se dva dobra fudbala :slight_smile:

Upravu si za FIFA-u 08, konzolna verzija je bila i tada dobra, a 09 je vec ispolirana verzija…
A za Konami se slazem, mada ja i dalje ostajem pri tome da oni ni ove godine nece drasticno menjati, ali pretpostavljam da ce se trgnuti kad budu saznali sledece godine da od njihove plate nista ne ostaje zbog ocajne prodaje…:smiley:
Tako da, sve dok njima ne skresu platu nista nema od dobrog PES-a.:D:D:D

Izgleda dobro, gledao sam na nekos sajtu novosti i poredjenje sa 09 i stvarno su dobro uradili. Moracu da vidim kakav je PES posto je fifa odlicna.

Mislis za novi pes ili sta?
Posto je ove godine FIFA mnoogo bolja…
Za sledecu cemo da vidimo, mada mislim da ce opet FIFA biti dominantna…

Pa normalno da je za novi :smiley:

Ja isto vise igram fifu iz naj jednostavnijeg razloga a to su kontole. Navikao sam me pre na fifu i ove u pesu me uzasno nerviraju. A Tek na kompu :eek: treba ti papir i olovka da zapisujes dugmice pa da ih menjas kad izadjes iz igre :mad:

:D:cool:
Pa meni to nije problem s PES-om, nervira me sto je kao strip i grafika je 5/10…Ali iskreno, igrao bih da nije FIFA-e posto sam ogroman fan fudbala.:wink:

Eh pa da: Ako Nema Leba Ti Jedi Kolaca :D:D:D:D:D:D:D

Ja mislim da pes nema sta da trazi ni ove godine :))))
Fifa je razbila pes potpuno sad ce biti samo veca razlika a iovako je ogramna jer je fifa bolja u svakom segmentu.
Jedina prednost za pes (za neke za mene ne,nikako!) jeste sto ga je jednostavije igrati…
Ja ne mogu da docekam novu fifu :))))

Najavljeno je da ce u PES-u 2010 kretanje biti u 360 stepeni.

Ok sve pes mora biti znacajno bolji jer bi inace pukao skroz ali ne znam zasto mislim da nema sanse da pobiju fifu makar jos ove godine ako ne i duze…jer fifa uz malo popravke ce biti skoro savrsena :smiley: a tesko pes moze to sve da odradi za jednu godinu…Iskreno voleo bi da se pes vrati jako dobro jer sam oduvek igrao pes i opet bi ali sta cu kad je fifa bolja :slight_smile:

PES 2010 VS Fifa 2010

PES 2010 (tuga)

Fifa 2010 (extra)

PES je propao konacno koliko ja vidim, evo izneo sam i svoje misljenje na PESserbia forumu.

"Ja ne mogu da verujem da su ponovo napravili isti fudbal, samo su ga nasminkali? Ja stvarno ne mogu da verujem? Dokle vise? Dokle?

Ona kretanja u 360 su tako odvratno odradjena, kako ih nije sramota samo. Pa sto se barem tu ne ugledaju na Fifu. Koja arkad-cina. Igraci i dalje lete i koce po terenu kao da su perca. Ova lopta kao da je od plastike. Dobacivanja su ista kao i u 2009-ci. Ubrzali su igru koliko vidim na ona 2 klipa.

Jbt ja ne verujem da oni pas igru nisu mogli da promene vec nekoliko godina. Da nesto urade i po tom pitanju, da se igrac bolje namesti , da to bude nesto lepse itd…

Uzas!"

Pa pes izgleda smesno…ja stvarno ne znam dokle ce da guraju isti fudbal. Ako ovo budu konacni proizvodi obe strane pes ce propasti skroz. Pre bi igrao fifu 2008 nego pes 2010. Oni potezi na klipu izgledaju smesno,kakvi su to udarci pa ni iz crtanog da su. Srecno im bilo ja se opet odlucujem za fifu :slight_smile: