Iskreno,puno ocekujem od FIFA-e i do skora sam puno ocekivao od PES-a, ali sad…Nesto mi se cini da ce PES ove godine biti jos manje prodavan jer ce ljudi koji do sada nisu presli na FIFA-u,preci…
Moram nesto da primetim:
U novoj FIFA-i mi deluje da ce sve biti mnogo lakse…Ja sam iz slobodnjaka i do sada pogadjao 90% do 35m, a oni kazu da ce biti jos lakse u 10,onda, lopte u prazno su bile extra napravljene,samo se ljudi bune sto prolaze,a i kako da ne prolaze kad im je odbrana na polovini terena:D.Imao sam i ja problema sa ovim,ali ako namestis lepo taktiku(pressure od1 pa do 30) odbrana je dublje i presrecu ovakve pokusaje…
2.kazu da ce biti vise golova iz daljine jer ih je ove godine skoro ne moguce bilo postignuti!?? Po meni je i ovo bilo taman realno. Sa Rooney-em sa 30m ubadam taman onoliko koliko je realno 2/10…
nego,ae da ne bude da ne volim FIFA-u:
bice extra ovo kretanje u 360o,fizicka snaga ce biti izrazenija-vrh i driblinzi korisniji…
I meni je skroz odgovaralo sto se tice suteva i tih lopti u prostor ali ok videcemo kad izadje mislim da nece preterano olaksavati…ali u svakom slucaju ocekujem isto kao i ti da ce fifa ove godine dodatno ubiti pes…
E,al znas sta ce biti dobro?
Bice extra sto ce igraci poput Gerrard-a,Rooney-a itd. sutirati pravo(bez felsa)sto je u sadasnjoj FIFA-i bilo vrlo tesko da se izvede…To ce po meni biti realnije,jer Gerrard kad sutne loptu,ona ide tolikom brzinom da ne moze da se okrene:D:D:D
‘‘Farewell cruel world’’, rece Konami i odape:D:D:D
ma videcemo,sta znas, mozda FIFA ubaci CZ koja ce da ima Dejana Lekica,gde ce isti davati golove bez obzira da li je u odbrani ili napadu…
Ako ubace Zvezdu bilo bi fino. Samo kada bi bila i Slavija pa da joj se malo osvetim za ono sto je mojoj noob-ovskoj Zvezdi uradila.
Isao sam gradom i vidim prodavca kako prodaje neke suvenire Crvene Zvezde i Partizana. I pitam ga kolka je cena za Zvezdin suvenir. On rece 350, posle pitam za Partizan on kaze 300. Pitam ga ja sto trista.?
On kaze:
“ZATO STO JE ZVEZDA BOLJA”.
Mislim ko je gori ne zna se.
Mislim da iz filmica nista tog nemoze da se izvuce. Moras da vidis kakav je prvo Gamplay, a ne iz jednog namestenog filmica.
Ovaj film Fife 09 mi izgleda totalno dobro kao i ovaj Fife 2010.
Tako da sacekajmo malo pa cemo da vidimo.
Mozda bude bolja od ove…
Hteo sam da kazem da je razlika izmedju dva serijala koja su na neki nacin povezana (2007 i 2008 "Totalno slicni) malo je 2008 doterano novim modovima.
E tako ja mislim da ce nece biti prevelike razlike kolke su imale (Fifa 08 i 09)
PS: Kao sto sam rekao ubacene neke male stvarcice. Sto rece prle orjentacija od 360 stepeni. Ne znam nije velika promena uopste.
Ja mislim da se ozbiljni gameri slazu.
“Salim se”.
Upravu si Fatal cak i od tada.
Jedino sto je u Fifi 2004 bilo prelako davati golove sa 30 do 40 metara.
Fifu 2005 sam najvise voleo da igram. Vec 2006 pocinje nesto malo usporeno. Tako da su se moji drugari i ja razocarali kasnije na Fifu pa presli na PES.
Ipak ce da moj drugar uzme Fifu 09 Orginal i da malo igra na netu.
Smanjila se neverovatno cena sto je uobicajno za EA Games.
Fifa 08 600 din, a Fifa 07 499 valjda. (Tako je pre bilo u Game-s i Orange Shopu.)
A sta ce ti FIFA za komp?
odvratna je…
uzmes box i lepo uzivas u lepom fudbalu.
Ljudi jeste videli sto je FIFA 09 jos uvek medju prvih 15 najprodavanijih igara!!! ko sad to kupuje?jedino oni koji nisu imali para pre da kupe:D
Sto se tice tih velikih razlika ja ni ne zelim da menjaju fifu puno nego samo neke nedovrsene stvari,kao sto su npr unapredili golmana,nadam se prednost i tako to inace meni je i fifa 09 mnogo dobra!
Pa ne kupujem ja prle.
Procitaj i lepo pise da moj drugar kupuje.
Ako si mislio na mene.
Oce Sony 2 vise mu se isplati zbog para.
Ne mislim da je menjaju sada previse igru, ali promene koje trebaju da se urade nisu uradjene. Ne treba mi sada da mi nesto uglove mi menja.
Samo trebaju da stave vise klubova. Ne znam sto su nam cak izbacili Reprezentaciju. Bila je u Fifi 2007, pa su je posle skinuli.
Modove da malo bolje urade.
Oni ce vam dodati nove nesto malo novih stvari i nista vise. Lopte neke ubaciti, dresove i nekih dva tima i neku reprezentaciju. Cak oko timova i reprezentacije nisam ni siguran.
Razumeo sam da nisi ti u pitanju,ali opet…Kazem da je glupo kupovati ko nema gen3 konzole…
Znaju oni sta treba da rade…Srbije nema,mada ima nekih glasina da ce u 10. biti…
sto se mene tice,nek izmene manager mode,da dodaju nove reprezentacije(posto vise volim reprezentacije nego klubove:D) i malo da srede golmana i kretanje u vise pravaca…i naravno transferi i to je perfektan fudbal za mene.
Kada se replay pusti nekako se krecu debilozno usporeno.
Bile su glasine i za Zvezdu i Partizan, ako si citao ScreenFun, ali nista ni je bilo.
Prle drzimo im palceve.
Jedina zamerka je za Pes to sto za neke klubove nemaju odgovarajuci naziv kluba, slike i imena iz starijih delova. Sada su malo popravili, ali i dalje taj deo skripi. Bitno je ustvari da je dobra igra.
meni je dovoljno da ima ZESTOKU grafiku i da moze da suta i dodaje. Nista vise. Ni menager, ni create player ni nista. Samo da ima kilu klubova i reprezentacija, dobru grafiku i bice uzivancija :D:D