Fifa 18 Izlazi u septembru

Cuo sam da ima aplikacija koju instaliras na TVu i onda ti on i ps4 i xo gleda kao istu konzolu, pa je tako moguce igrati turnir nevezano koju konzolu imas. Probali drug i ja bas sinoc i radi :relaxed:
Eto, mozemo to instalirati i nece biti frke…

To je super. Tv mora da bude android?

Ne mora, cak moze bilo koji TV, samo je potrebno preko USBa instalirati. Ako nemas usb ulaz, moze se i preko onih cincila, ali je to vec malo komplikovanije jer se moraju prespajati kablovi. Jedina prednost kod tog prespajanja je sto konzole prepoznaju to, pa dobijas 1 AAA igru gratis mesecno. Dobra fora

Bem ti sunce kako mozes tako da igras? :smiley:

Ja sam navikao da mi je brzo trcanje na trigeru i cao… Uvek dobijem nervni slom oada okupim drustvo pa krenemo ligu i uvek se nadje jedan koji kaze, e ajde namesti mi kontrole sa pesa :triumph:

2 Likes

Hahahahahahahah, kraljevski… Bulvalno tako :smiley:

E inace moze neki turnir u fifi, konacno sam uplatio live posle dizeg vremena, jer nisam ni palio konzolu… Imamo mixr pa mozemo strimovati na forum… Igrao sam sa Vukanom, ozbiljan je igrac, mnogo bolji od mene… Doduse mnogo i vise igra od mene, ja peglam samo karijeru :smiley:
Sa Maxijem sam takodje igrao ako se dobro secam, bio je neki egal, mada mogli bi smo opet da ponovimo…

1 Like

Sta je problem da se namesti PES layout, to se radi u 2 klika.

1 Like

Da ali samo ako bi da zamenis dugmice za sut i centarsut… Onda samo stavis na alternate, ali alo bi da skidas brzo trcanje sa trigera i stavljas na taster, onda moras da se zezas, i jos onda, ne znam da li samo kod mene ali mi obavezno pobrka kontrole na drugom kontroleru :smiley:

Bukvalno to sve uradim za manje od minut… Ti ostanes na Classic, ja Custome A i to je to :relaxed:

1 Like

Samo joŔ da se odredi termin i učesnici. Mislim da je lako ostatak napraviti sa tehničke strane, samo se dodamo u friends listu.

Već vidim da će biti kao u onom crtanom filmu: ā€œToga dana smo se igrali kao i obično, ožeži po muvi, naravno ja sam bio muvaā€.

Za one koje se (ne)sećaju:

2 Likes

Vukane, jesam li ja to dobro skontao ti si presao na ps4? Ili?

Na dva ps4 ne jedan :grinning_face_with_smiling_eyes:

Moze DexterU,odigrasmo jednom davno i izgubi se ti posle toga.Taman sam kontao da dadjoh frenda za online :grinning_face_with_smiling_eyes:.

Ja sam kad sam online, uvek mogu odigrati partiju FIFE :grinning:

Ja mislim da smo odigrali nekoliko puta ako se dobro secam,nisam siguran?:upside_down_face:

Moguće :slight_smile:

Secam se, bio petak jbg, morao sam u akciju :smiley:
Ko me nema na live, dodajte: draxler995

Predjoh na ps4 i prodadoh oba :joy:
@Akiris cisto sa znas, da ne mislis da sam zaboravio da te dodam :relaxed: Sutradan mi dosao lik i ponudio fine pare za obe konzole… al bice posle leta :relaxed:

1 Like

Odlican potez, mada su i prije trebali to uraditi, ali bolje ikad nego nikad.