Cuo sam da ima aplikacija koju instaliras na TVu i onda ti on i ps4 i xo gleda kao istu konzolu, pa je tako moguce igrati turnir nevezano koju konzolu imas. Probali drug i ja bas sinoc i radi
Eto, mozemo to instalirati i nece biti frkeā¦
To je super. Tv mora da bude android?
Ne mora, cak moze bilo koji TV, samo je potrebno preko USBa instalirati. Ako nemas usb ulaz, moze se i preko onih cincila, ali je to vec malo komplikovanije jer se moraju prespajati kablovi. Jedina prednost kod tog prespajanja je sto konzole prepoznaju to, pa dobijas 1 AAA igru gratis mesecno. Dobra fora
Bem ti sunce kako mozes tako da igras?
Ja sam navikao da mi je brzo trcanje na trigeru i cao⦠Uvek dobijem nervni slom oada okupim drustvo pa krenemo ligu i uvek se nadje jedan koji kaze, e ajde namesti mi kontrole sa pesa
Hahahahahahahah, kraljevski⦠Bulvalno tako
E inace moze neki turnir u fifi, konacno sam uplatio live posle dizeg vremena, jer nisam ni palio konzolu⦠Imamo mixr pa mozemo strimovati na forum⦠Igrao sam sa Vukanom, ozbiljan je igrac, mnogo bolji od mene⦠Doduse mnogo i vise igra od mene, ja peglam samo karijeru
Sa Maxijem sam takodje igrao ako se dobro secam, bio je neki egal, mada mogli bi smo opet da ponovimoā¦
Sta je problem da se namesti PES layout, to se radi u 2 klika.
Da ali samo ako bi da zamenis dugmice za sut i centarsut⦠Onda samo stavis na alternate, ali alo bi da skidas brzo trcanje sa trigera i stavljas na taster, onda moras da se zezas, i jos onda, ne znam da li samo kod mene ali mi obavezno pobrka kontrole na drugom kontroleru
Bukvalno to sve uradim za manje od minut⦠Ti ostanes na Classic, ja Custome A i to je to
Samo joÅ” da se odredi termin i uÄesnici. Mislim da je lako ostatak napraviti sa tehniÄke strane, samo se dodamo u friends listu.
VeÄ vidim da Äe biti kao u onom crtanom filmu: āToga dana smo se igrali kao i obiÄno, ožeži po muvi, naravno ja sam bio muvaā.
Za one koje se (ne)seÄaju:
Vukane, jesam li ja to dobro skontao ti si presao na ps4? Ili?
Na dva ps4 ne jedan
Moze DexterU,odigrasmo jednom davno i izgubi se ti posle toga.Taman sam kontao da dadjoh frenda za online .
Ja sam kad sam online, uvek mogu odigrati partiju FIFE
Ja mislim da smo odigrali nekoliko puta ako se dobro secam,nisam siguran?
MoguÄe
Secam se, bio petak jbg, morao sam u akciju
Ko me nema na live, dodajte: draxler995
Predjoh na ps4 i prodadoh oba
@Akiris cisto sa znas, da ne mislis da sam zaboravio da te dodam Sutradan mi dosao lik i ponudio fine pare za obe konzole⦠al bice posle leta
Odlican potez, mada su i prije trebali to uraditi, ali bolje ikad nego nikad.