Igram fifu 17,da li se ulimate team prenosi i na 18-ku ako je uzmem?
Ne prenosi se UT.
Bude li i 18. skriptovana kao 17. definitivno cu uzeti Fifu 14 i igrati Svetako prvenstvo u Brazilu
Igram Fifu od '96 i ako se nije promenila za 20 godina nece ni sada. SP patch je bio cool te 2014, ocekujem slican besplatan upgrade i za Rusiju sledece godine.
Jebo patch , pa izasla je Fifa World Cup 2014 Brasil zasebna igra koja je fantasticna i po meni svetlosnim godinama ispred bilo koje Fife.
Tako da verujem da ce izaci i zasebna Fifa World Cup i za SP u Rusiji naredne godine.
Ja nisam primetio skriptovanost do ove Fife… Doduse igrao sam od '11 na x360 i tek '17 na XO… Neke nade postoje da ce to popraviti… Mada odgovor jednog od kreatore igre (ili sta je vec), na kritiku kako je Fifa skriptovana, bio je: “Sve se to i u pravom fudbalu desava”.
Nije pogresio, samo su u Fifi bas preterali. Ipak je to igra Mogu upaliti utakmicu i gledati, dodje mi na isto, jer nekada je toliko skriptovano da je jednostavno nemoguce da se odbranis
Haha cekaj da li je to ipak priznanje da je Fifa skriptovana? Do sada su blatantno ignorisali zalbe igraca i kaznjavali njihove krike i jauke. Toliko je bolno ocigledno da ne vredi ni komentarisati. Desava se i u pravom fudbalu koji je verovatno i sam skriptovan tj namesten.
Mislim da ima 0% sanse da SP izadje kao zasebna igra danas, EA je sve karte bacio na Ultimate Team.
Pitanje za poznavao ce Fife, da ne jurim temu gde je 17-ca.
Igram ulitmate team trenutno sam u diviziji 5 i postaje malo teže za igranje, odnosno sada na World Class mi je teško dati gol, prevashodno što do njega ne mogu tako lako doći iako radim lepe kombinacije, opet mi velika većina napada ostane sasečena i nedorečena. Imam solidan tim, vrti se ok 80 ocene (chemistry je preko 90), ali mi nedostaje kapitala za kupovinu novih igrača. Parice jako sporo dolaze i na kašičicu.
Kada počinje veći priliv novca koji omogućava kupovinu kvalitetnijih napadača? Tipa kada ću biti u mogućnosti kupiti nekoga ko košta 20.000 i više para? Ili se dolazak do jačih igrča radi na drugačiji način od transfera?
Da objasnim, ovo je prva Fifa na kojoj sam krenuo UT, do sada se igralo samo protiv društva 1 na 1 ili turniri. Tako da je za mene totalno novo iskustvo.
Hvala unapred za pomoć.
- Prvo i osnovno batali single player, ako ima ista gore od uzasnih ljudskih protivnika to je AI u FIFI koji smara sa 95% pasovina i davi igru.
- Napravi 2 tima, dok 1 igra drugi ti odmara na klupi. Ne bacaj coine na fitness kartice.
- Kupi dosta menadzera da dobijes % bonus na ugovore.
- Nemoj kupovati packove jer su skupi i mala je sansa da izvuces nesto dobro.
Na duge staze ustedeces. Sad je pri kraju sezona ali to su ti tips za pocetak sledece.
Do para mozes da dodjes i trgovinom, klasika, kupi jeftino prodaj skupo, ali na duge staze kako odmice sezona svima pada cena uz nekoliko naglih market crasheva (tipicno kada izadju TOTY i TOTS), i nije lako doci do coina, moras da se dosta posvetis ekonomisanju i to je nauka, prakticno igra za sebe. Dobra vest je da ovako mozes zaraditi milione, i jedino na taj nacin, ukoliko ne zelis da se kockas sa packovima.
Hvala za savete.
Krenuro sam SP da bi video kako sve uopšte funkcioniše, ali kao što rekoh, počelo je da glavi u diviziji 5, pa sam zato postavio pitanje, mogao sam i ranije a ne da čekam 7 sezona
Nameravo sam da probam online za vikend, nadam se da me neće izuti u privih nekoliko utakmica, ne bi da se demoralizujem. Imam dva tima, može se reći 2.5, stalno menjam igrače da bi uvek imao tim sa spremnošću preko 95. u Većini slučajeva, 9 grača je sa punih 99 fitnes-a. Pakovi su velika lutrija i po meni glupost, nisam nikada dobio ništa pametno od njih
Imam još par pitanja:
- imam dosta managera, ali nemam ideju kako ih upotrebiti, video sam da stoji neki bonus, ali nisam pokušao eksperimentisanje. Da li je potrebno zameniti glavnog, ili se samo dodaju jedan po jedan?
- šta su TOTY i TOTS, izvini početnik, pa pitam
Hvala unapred
Dovoljno je da ti budu na klupi, nakupi sto vise ovih sa 1% i 3% bonus na contracts, ima neka granica mislim da je do 40 ili 50%.
tots = team of the season (za svaku ligu, pred kraj sezone)
toty = team of the year (obicno oko nove godine)
Evo da ti dam i ja par saveta kao iskusni igrac Fife i UTa
Da bi stvorio sansu moras strpljivo igrati. Pas iza ledja nikako, jer je uglavnom neprecizan. Koristi L2/LT kada te odbrambeni igrac pocne vuci, jer se tako gradis i moze ti itekako posluziti u napadu. Za neke duge niske paseve koristi R2/RT. To ti je jak pas koji nece moci preseci (nemoj koristiti ako ti je igrac blizu). Prilikom sutiranja koristi nekada R2/RT. To je takozvani kifla sut Prilikom odbrane, koristi L2/LT - bocno kretanje (jockey) i lakse ces preseci loptu. Takodje u odbrani koristi R2/RT. Tako ces udvojiti igraca koji ima loptu ili ces poslati na njega jednog igraca dok ces ti sa onim kojeg kontrolises zatvoriti drugog i preseci loptu
Igras li na ps4 ili xo?
UT nema preterano kvalitetne igrace (ali se ipak nadje neki). Nailazices na svakakve budale i verujem da ti prve 3,4 divizije nece predstavljati problem…
Problem dolazi kasnije, a to je kada od 10 utakmica, moras pobediti 7, a kako je Fifa skriptovana, molis Boga da imas srece i da tebi navlaci
Sto se tice coina, 20 000 je suma koja se moze lako skupiti. Prelaskom u diviziju dobijas finu sumu novca, ali isto tako pogledaj da kupis i bonuse od 200, 500 i 1000 coina po utakmici. Kad kazem kupis, ne mislim pravim parama
Prtisni R3 dok si u UTu i onda nadji te ugovore za bonus coine. Nije tesko
I igraj, budi strpljiv
Koristis neki alternativni control layout? Komande sa R2 tasterima koje spominjes, na PS4 su po defaultu na R1 (a koliko se secam bili su i na xboxu RB).
Zaboravih napomenuti da ja namestim kontrole kao na PESu (navika)… Tako da je sprint r1, curve r2, sut je kocka, klizeci krug
hehehe mislim da velika vecina na ovom podrucju fura taj raspored dugmica.
Dolazi mi zet da igramo malo fudbal i on kaze e ja sam to igrao jako davno ja po navici namestio te komande i on komentarise e jbt kakvi su kraljevi iste su komande samo su umesto kruga i kocke stavili ova slova…
I onda je usledio kratak kurs o evoluciji konzola gde sam mu objasnio da igra na voljenom xboxu a ne na mrskom nam Soniju
Bogami to ne vazi za 1. i 2. diviziju, a pogtovu ne za Weekend Ligu
Ma da brate,slazem se…ja sam vec neko vreme u 3 i nikako da se iscupam.Udjem jedva u drugu ali se tamo ne zadrzim dugo.
Nisam naleteo bas na nekoga ko me je nadigrao posteno… Vise bude do tog da sama igra odredi pobednika… Napadam, ubijem lika i na kraju mi da neki mutavi gol i cao Zbog tih stvari sam batalio FUT… Stigao do 2. Divizije i dosta
Na x360 sam osvojio 1. Diviziju kroz 13, 14 sezona
Na XO bi mi trebalo 113 sezona
Hvala za savete. Probao sam danas online i prvih 4-5 partija je bilo gubljenje, ali posle su stvari dosle na svoje mesto i usao sam u 8 diviziju. Onda sam krenuo online FUT i koristio moj tim na koji sam se navikao i recimo da sam izgubio mozda dve utakmice i to je bilo sa 1 golom razlike. Tacno se vidi kako ce utakmica ici od momenta kada pocne, nekada su mi igraci spori kao kornjace i koliko god se trudio, sve je uzalud i tada mi je cilj da me ne naduvaju, ali zato ima meceva kada sam ja brzi i onda je lepota. Danas mi je naleteo protivnik koji je izasao sa petardom.
E sad zadnje pitanje sa moje strane, da li ima mogucnost da se promeni prokleti TACTICAL DEFENDING u LEGACY. Poludecu koliko ne volim tactical, oduzima mi mogucnost da budem nasrtvljiv i da pravim konstantan pritisak na protivnike. Stalno je siv i ne dozvoljava mi ni u opcijama pre igre, a ni u samoj utakmici da promenim ovo. Kako izadjem iz online moda, moze legacy bez problema