Fifa 18 Izlazi u septembru

Igras li na ps4 ili xo?
Legacy je za pi*kice :grinning_face_with_smiling_eyes:

Na xo ne mozes legasi kada si online.Veruj mi to ti je extra.Kada bi imao tu opciju i ti ali i tvoj protivnik bi samo krljali i nebi mogao da razvijes lep napad.Kad se malo usemis shvatices o cemu ti pricam.Nazalost imas pravo i istina je da nekada i kada ubijes protivnika ne pobedis.Nadam se da ce to popraviti u fifa18.

Jako mi je glupo jer napadas i napadas i onda ti neko posalje loptu kod igraca koji ima malo jace statistike u napadu i nema prakticno sanse da mu oduzmes loptu ako ide putanjom u polukrugu. Moras da budes brzi i spretniji, sto nije uvek moguce. Tako da sam sa te strane malo razocaran, ali se polako navikavam na tactical, pa cemo videti dokle cu moci da igram, a da mi ne pukne film.

A kad bi naleteo na nekog ko zna da igra izuo bi te iz cipela koliko bi te okretao samo zato sto igras na legasi.

Izgleda da bi mali Vukan i Maxi trebalo da odigraju par partija. 1 vs 1.

1 Like

Kada si blizu protivnickog igraca i nemozes da mu uzmes loptu stiskaj x ako imas xbox i na taj nacin ces ga gurnuti ili napraviti iskorak na loptu.

Moze. Ali da igramo u nesto?! Tipa tetku? :blush:
Vidis da me ignorisu, ne smeju da kazu da li su na ps4 ili xo :cry:

hahahaha nisam ja toliko dobar koliko sam se informisao.Igram cesto pa nalecem na raznorazne frik fanatike.Neki likovi ubijaju kako igraju.:upside_down_face:

I ja sam za,a tetka ako ode neces se mnogo usrecitišŸ˜‚

Dobar si koliko si informisan. Eto dogovoreno. Ko pobedi ima čast da dovede strinu kod čika pleje na private chat. Taman i da žensko dođe ovde. Poslednji put bilo 2006-te

Nisam bas sigran da bi nekome bilo lakse protiv mene na legacy. Cak sta vise uveren sam da svima bilo daleko teze, jer sam tako navikao i odbrana mi je jedno 5 puta jaca, ali sta da se radi.

Igram na PS4 i posto je danas bio prvi dan da uopste igram online, videcemo kako ce biti za neko vreme, mozda i ja krenem da izuvam :slight_smile:

Mozemo da organizujemo neki XBR turnir za mesec dana.

Moze samo onda moras da kupis xo​:joy::joy::joy:

Jel imao neko srece u packovima ovde? :smiley:

Ja sam jednom dobio six pack. A turnir ovde da se organizuje jedino sa 4 igraca. Maxi, Zorulee, mali batica i padawan. Sponzor turnira predator, pobedniku

Ne moze, online je samo tactical. Pusti slobodno AI da igra odbranu, ionako svi to rade. Ako oces manual radi ovako kako ti je napisao Vukan (udvajas sa RB i kontrolises drugog igraca da sece pasove).

Moze, ja sam uvek za neki turnir :blush:
Samo predjoh na ps4…
@pleja je sudija?

Nervirace te vise cene u UT-u na PS4. Sve ostalo je identicno, jedino sto do sada PS4 nije imao Legende, ali dobija ih od sledece sezone (pod novim nazivom Ikone). I moraces da se navikavas na dzojped ocigledno.

Mrzim da pratim online turnire gde igraju neki stranci… Voleo bi da gledam recimo ā€œsukobā€ par ljudi ovde sa foruma,koje ā€œznamā€. Jel moguće organizovati online turnir sa streaming linkom? Jedino problem sto ste neki na xbox-u a neki na ps…

Ukoliko se igra na Xbox moguce je strimovati preko Mixer-a gde je delay 1 sekunda maltene.
Ako se igra na PS4 i strimuje preko twitch-a kasnice stream 10ak sekundi, sto je bezveze za gledanje.