Pa imas valjda nekog drugara u zivotu ?
E bas zbog toga nam treba igra. Jedina sigurno koju mogu da igram celu godinu a da mi ne dosadi. Ali nas zezaju sa verzijama sve zivo je izaslo osim onog sto mi treba :@ Poludecu vise
Ako neko ima PS3, pojavila se se FIFA 11 za one sretnike koji poseduju JB. I naravno da ima meni na engleskom.:devil (FIFA_11_JB_PS3-BHTPS3 - NFO)
Dosta je bilo o “Pojavama” i slicnim glupostima.
Od sada pa na dalje u ovoj a i svim temama pisite samo o onome sto je vezano za temu,a to da li se “pojavila” NTSC Fifa ili za Ps3 ili Jtag savrseno nije bitno.
Na X360iso ima raje koja bi prodala dušu,ima PAL ali mađarski, ima engleski ali NTSC. Onda je Lashley napao nekog Holanđanina što ga je zezao da ima PES i da će ga uploadovati, i nastala opšta pometnja. Trenutno nemam volje ni za FIFU ni za PES.
Napokon verzija sa engleskim menijima: FiFA.11.PAL.XBOX360-LoCAL
Inače Fifa je odlična, mada ko nema strpljenja i nerazume fudbal neka je slobodno zaobiđe.
Добро је више! А ја ионако не могу да играм још,али нема везе :)…
Морам још 4 дана да чекам!:time::time::time:
овим постом постајем члан са највише постова,јеј!
Napokon ! Jedva cekam da se skine…
Zapostavljam sve
E i ja sam sav sretan počeo skidati,kad…Crkoše linkovi. Grrrrrrr…
Posle 15-ak utakmica odigranih na legendary, zakljucujem:
Fudbal je ista Fifa 10, sa novim animacijama i boljom grafikom. Stvarno mi nije jasno jos koliko ce da guraju isti fudbal? Ocekivao sam nesto novo, nesto realnije, a dobio isto. Ping-pong i dalje postoji u igri, samo kako kad. Neki put se normalno dobacuju, a neki put… Gradjenje lopte je mnogo teze nego u ranijim verzijama. Suteve glavom su nacisto sjebali, tj. isti su (ruzni) kao i u Fifi 10. Centarsutevi su isti kao i u world cup-u. Golmani brane na foru, kao i u fifi 10 mnogo ces lakse da das gol u blizi ugao nego u dalji. Stadioni su prelepi stvarno, pogotovo na Parminom mrezice su sjajne. Itd… Ja sam razocaran iskreno, jer sam ocekivao novo, a dobio prepakovanu Fifu 10. Negde su ga malo ubrzali, negde malo usporili, nesto sjebali, nesto dodali, uglavnom isti fudbal.
Gde isti fudbal bre? Od 10 utakmica sa burazerom samo jednom je bilo 2:1, ostalo sve 0:0 i 1:0… definitivno teži fudbal od fife 10 i wc-a, nema više lakih paseva, teže se igrači grade (ko što si i rekao) i samim tim je mnogo teže dati gol… doduše ja nisam neki ludi igrač, ali deluje mi da se baš razlikuje od desteke :hi
Probao sam demo i iskren da budem ni ja nisam nesto odusevljen bas, iskreno vise mi se svidja World Cup (koji i dalje igram)
Mi kao da nismo igrali isti fudbal.
Posle devet utamkmica protiv **zivog ** protivnika, pozitivni utisci, kako moji tako i protivnika od sinoc, a nije lako ostati pozitivan posle 9 poraza. :lol: Onaj odlican osecaj kad das gol se vratio i bolji je nego u 09. Grafika je sada jos bolja, ima novih animacija. Ne razumem kako moze sut glavom da ti bude ruzan kada je primetno poboljsan u odnosu na desetku, sto je za mene bitno jer forsiram taj stil igre a u tih devet utakmica dao sam par odlicnih golova. Novi sistem dodavanja je odlicno zamisljen i funkcionise sasvim ok ali verovatno ce ga u narednim delovima dodatno poboljsati. Sada je moguce snimiti gol i gledati ga ponovo iz menija a na kraju utakmice imate listu najzanimljivijih detalja kao sto su kartoni, promasaji, golvi, pa izaberete sta hocete i pogledate replay…odlicno! :mmm Carrier mod ima tri opcije pa mozete da pocnete kao igrac, trener ili trener igraca, dublje nisam zalazio jer me taj deo ne intresuje. Odvratan font na pocetku menija i neverovatno ruzan (PES) zvuk kada se pogodi precka i stativa. Sounttrack je odlican, ima za svakoga po nesto. U toku utakmica povremeno u uglu izadje neki statisticki podatak tipa posed lopte, sutevi, koliko je koji igrac pretrcao (u jardama :middlefinger:). Ima tu jos dosta sitnica koje nisam pomenuo, uglavnom poztivnih.
Ako ne racunamo sto ce mi iz dzepa izbiti par stotina poena za online, ja sam zadovoljan. :da:
Inace dok je igra silazila sa proizvodne trake, bacili smo koji demo pes-a koji se kako rece Djakza nece razlikovati od finalne verzije. Daleko je ono jos od fife.
Isto tako samo pozitivni utisci…Ni ja nerazumem kako misle da je ovo isti fudbal kao 10-ka. Mnoogo teze,sutevi glavom bolji,sad je moguce dati gol glavom Sutevi su isto dosta inapredjeni nekako mi se lopta bolje ponasa kod jacih suteva. Pasevi bar meni odlicno deluju jer nije to bas pong pong vise jer ima dosta gresaka a igrao sam sa arsenalom koji moze da igra ping pong i u pravom zivotu
Dueli su odlicni i tu bas dolazi do izrazaja taj “personality”. To mi se pogotovo svidja jer je normalno da ne moze svaki igrac kad izadje sam na golmana da da gol ili da me otrese bilo koji AI. To su neki prvi utisci tek sam zagrebao malo i zadovoljan sam. Zao mi je sto sam banovan ne bi bilo zao da platim za online. U svakom slucaju ne mogu da zamislim pes na ovoj visini…
Samo nekoliko pitanja, kad izlazi zvanicno igra, i kako ce moci da se kupi kod? Ja imam Visa Eletctron karticu, hoce li moci preko nje ili? I da, jos nesto, da li je uopste pametno kaciti se na live od pocetka oktobra, posto se sprema flagovanje, ako vec nisu i poceli, a onda i banwave…?
Ako hoce neko,dacu ja online pass code,ionako ne igram online,naravno ne dzaba
28.09,30.09 odnosno 01.10 za UK trziste- Evropu…
Posle citanja vasih utisaka,ne mogu da docekam 01.10! Jedva cekam da vidim ovo cudo!
Pusti ti grafiku,animacije,menije,replay-je, itd… Gameplay je isti skoro od Fife 10, osim gradjenje lopte, i boljeg suta(u 11-ici).Dodali su novu grafiku,animacije,replay-je, smanjili jacinu paseva, itd… Sve prolazi kao i u Fifi 10. Igranje glavom, da se ispravim nije lose, ali je meni bolje u Fifi WC.
Nije ni bilo realno ocekivati veliku promenu gameplaya u odnosu na desetku, pa znas kako kazu, ako nije pokvareno nemoj da ga popravljas. Ali i pored toga ima sasvim dovoljno novih stvari kao sto je novi passing sistem, pa i sutevi su mi blizi WC nego u 10. Mislim da nisi do kraja provalio pasove jer ne radi se tu o smanjenoj jacini, ti mozes da uputis i jaci pass ako si u trku i drzis dovoljno dugo A. Probaj malo da eksperimentises, mogu stvarno bolesne akcije da se izvedu, mada opet kazem tu ima mesta za poboljsanja i sigurno cemo ih videti sledece godine. Te ostale stvari koje sam nabrojao su novine u okviru prezentacije koja meni nije nista manje bitna od gamplaya, jednostavno mene takve sitnice odusevljavaju.
Update> Opet nema Srbije. :fubar: Postoji 7 dana online free trail, a posle toga, morace da se izdvoji 800 poena.
_UK IGN 9.5
If you’re tired of football you’re tired of life - and for now FIFA’s the best virtual take on the sport available.
_
Ja sam poceo karijeru mendzer igraca i mogu vam reci da mi se svidja super je sto ne moras samo da vodis svog igraca nego pre svake utakmice mozes da izaberes dal ces da igras sa svojim igracem ili celim timom. Poceo sam sa hertom sto znaci da se bas mucim
vidi se koliko su igraci losiji naspram da igram sa realom. Mnogo je teze i to mi se svidja jer necu da sa hertom pregazim sve kao sto sam u wc mogao sa bilo kojom reprezentacijom da pobedim i spance
Svakom utakmicom uglavnom ti se igrac pobosljava a mozes i da ga treniras u areni. super!