Ja mislim da je onda bolje kupiti original ako se vec toliko igrate fifom online?
Izasla engleska verzija.
Original i uzimam za 30(odnosno 34,85) funti.
Zna li neko da li ce mozda biti nekog naseg kluba u Fifa?
Gde?
Nece biti ni nasih klubova ni nase reprezentacije,ali tu je Creation Centre
Pa negde sam citao da ce mozda biti sledece sezone.
Koje su sve lige ubacili, bas je steta sto nema makar jednog naseg tima… Toliko smo bar zasluzili… Bruka! Video sam i ja da je izasla verzija na engleskom konacno… :tap:
a gde ste vi to videli posto ja nigde ne mogu da nadjem na engleskom???
Ajde bacite i meni na pm gde ste videli tu englesku verziju?
ma nema jos nigde engleske verzije za download…bilo je kao nekih linkova ali su sve to multi3 tako da nista…mozda nocas mozda sutra a mozda tek 1.oktobra
Ima na xboxisoz
Alo ljudi Fifa 11 na eng. jeziku jos nije izasla! Nemojte se zajebavati sa toliko ozbiljnom stvari.
Ma loze ljude na torentima… Ono uopste nije engleska verzija, procitajte komentare…
pa naravno da nije pricaju da je multi3 i kao na engleskom. mora biti multi5 da bi bila na engleskom i prestanite sa tim izjavama… ne vidim svrhu…
a evo nam i NTSC verzije, jos PAL i na konju smo
FIFA.Soccer.11.NTSC.XBOX360-COMPLEX
ovi COMPLEX su bas aktivni ovih dana…
Ali ne kapiram sta ce vam, kad ne moze da se igra online. AI je takav smor…
pa oce ljudi da igraju u drustvu valjda, pa da sacekaju dva meseca kako bi igra mogla dobiti status “polovne”, kako bi kupili samo online pass. Kupiti online pass dva dana nakon izlaska igre je ticket to Ban Hell
Pa mozes da igras split-screen… To ja i planiram, sto se tice online igranja,to vec teze. Tesko da ce neko ili nesto uspeti da me ubedi da dam 10-15e na online pass!
Aha, ok za neku kucnu varijantu ima smisla, videcemo kako ce biti sa tim online passovima za koji mesec. Ja cu ipak da uzmem original za ps3. 50e za nesto sto cu maltene igrati svaki dan u sledecih godinu dana ne izgleda mi kao preterano visoka cena.