regaj se na IloveTorrents.org tamo imaš sve
Jesam li ja jedini kome se cini da se demo dosta razlikuje od konacne verziju i to na stranu demoa. Ovo sto sam danas igrao dosta je brze, pasovi su precizniji, nekako je sve arkadnije. Sad opet ne znam jesu li ona podesavanja za pasove utrcavanja itd podesena isto u demo izdanju i ovde (cini mi se da je vecina stvari u demou na semi, a u finalnoj verziji auto).
ovaj traker je cista kopija trakera bitsoup… evo sada se registrovao razlike su minimalne a sada cu probati nesto da stavim da se skida da vidim kakve su brzine naspram bitsoup.
Sta ce ti premium, ja skidam svaku igru sa 1 gb a nemam premium probaj da skidas linkove od megaupload jer za njega ti ne treba premium valjda mislim, nece da ti trazi svaki put kad ti se skida da pises kod itd… Ja skidam jos Fifu juce sam stavio jos 1 rar mi ostao…pricam utiske kad skinem…
Evo ljudi, ako hocete jos realniju fifu - ovde je bio direktan link
EDIT AKIRIS: 7 DANA BAN ZA POSTAVLJANJE PIRATSKIH LINKOVA !!!
E a koja je fora sa tih nedelju dana besplatnog online i kupovinom za 800MS points? Ja sam mislio da kada kupis original dobijes kod i sa njim igras na netu…
pa jel imas original?
tih 800 poena sluze ako si pazario polovnu igru posle 6 meseci, ili ako si je skinuo sa neta. mada samo ce idiot da trazi online pass za polovnu igru isti dan kad je izasla.
Manager mode je mogo bolje odrađen nego ranije. Jedino što me nervira je vreme odnosno nevreme na utakmicama. Kada igram karijeru u premier ligi 80% utakmica igram po kiši ili snegu. Malo je to glupavo skroz. Da ne postoji možda neki način da se to isključi ???
hteo si engleze, sad trci po blatu. realno nego sta !!! inace mislim da ne moze, barem ja nisam nasao. Inace izgleda da cu ja ove godine da batalim fudbal. nekako sam dosao do zasicenja. al sam se zato navuko na trke ko blesav
Danas je bezbedno da se igra i ko nije banovan… Moram da odigram neku partiju sa bratom veceras!
Jao prokleti pass code kako cu igrati online moram da kupi “orginal” ZASTOOOOO!!!
Evo Video Review-a gametrailers-a,ocena 9.0:
FIFA Soccer 11 Video Game, Review HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
jeli se isplati ova igra skidat ako mi je konzola bananna sa live-a? ima li dobrih SP stvari?
MP sa piratom ni ne možeš da igraš, tako da skoro svi sa foruma igraju samo SP.
Vredi i te kako! Neces zazaliti ako skines…
Posle odigranih desetak utakmica mogu da kažem da je najveći plus Fife 11 ažuriran igrački kadar klubova u skladu sa poslednjim prelaznim rokom.
Mada, nema Van der Varta u Totenhemu.
Ko ima Fifu 10, a nisu mu bitna imena igrača nema potrebe da uzima Fifu 11.
Manager mode su usr…i. Uopšte nemam pojma koliki mi je potencijal za napredovanje igrača, izbačena je forma igrača, sakrili su player shortlist ispod search menija, i dalje nema pristojne komparacije igrača… Još nisam slao skauta da vidim kakve će mi klince dovesti. Izbačeno je unapređivanje kluba, trenera i menadžerskih sposobnosti tako da mi je fitness bog te pita kakav. Za sada ono što je dobro urađeno jesu koliko toliko realističniji tranferi i novčane nagrade. Verovatno se dobijaju i neke pare ako recimo osvojiš ligu ili npr. FA Cup, odnosno bord ti poveća bužet za plate igrača i transfera, ali to ćemo videti kad zavšim prvu sezonu (ako me ne lansiraju iz kluba zbog dobrih rezultata )
@pingvin
E baš super što sam odgovorio na tvoje pitanje u predhodnom postu. Pre početka utakmice pod Game settings jednostavno promeni vremenske uslove i doba dana kada se odigrava utakmica. To je ove godine ostavljeno kao slobodan izbor.
Da li neko moze da mi posalje pm link za skidanje?! Ne mogu nigde da nadjem MU da valja…
Probao sam FIFU,super je,nema veze sto je manje novosti- super je.