Far Cry Primal

Mad max style all the way, bem ih sve redom :smiley: Sta da se ocekuje od misija, ulovi ovo ulovi ono, pretvori se FC u lov.

Što je najbolje sada mi se baš igra FC4, a stao sam negde na pola igre i bzvz prodam slot od nosioca… Ne znam imam li živaca jopet sve da obrćem iz početka.

Jok da vidis da li nemam, igra je extra, u sustini cetvirka ti je ispolirana trojka :smiley:

Stoji instaliran odavno [emoji14] presao sam celu, pa sam onda prelazio sam outposts, nema jace stvari od outpostova u igri hehehe

E ako si mu reko :stuck_out_tongue:

Mozda prica bude na foru: 10.000 BC i Apocalypto.

E nek si mi rekao. :smiley: Samo, jesam prešao FC3, tako da si samo delimično u pravu. :smiley: A FC4 mi je delovao kao more of the same i smorilo me. Možda ipak ponovo uzmem FC4 ako bude na nekoj akciji, da preguram i kroz to.

Offtopic on

A za Vitu, normalno da igram na njoj najviše, kada sam dosta igara koje su me interesovale već prešao na 360/ps3, a ne mogu trenutno da nabavim ps4, tako da je to za sad prelazno rešenje. :slight_smile: Ali, ne brini tolko za mene, prošle godine sam prešao 35 igara, ove godine možda 40, tako da nije kao da ništa ne igram :smiley:

Offtopic off :stuck_out_tongue:

Ali zaista, kraj onih ostalih opcija ova deluje kao najdosadnija. Od onih i meni western deluje najinteresantnije, mada je i to pitanje koliko bi bilo interesantno.

Nisam video da si ovo postovao pre mene :smiley:

Meni ovo deluje kao promasaj. Da je neki stand alone za par sati igranja, onda bi bilo ok, ali kao puna igra zaista ne vidim kakav raznolik sadrzaj mogu da ubace unutra. Ogranicen im je vremenski period i tipovi oruzija vezani za njega, jedno da ubace neke alien varijante i zacine igru, i time probaju da spasu celu stvar :slight_smile: Zavrsio sam FC4 sa zadovoljstvom i upravo velicina mape i raznolikost oruzja i opcija kako stici do odredjenih oblasti su imali nesto sto me drzalo za igru, iako sam vec pred kraj poceo da posustajem jer je sve bilo manje vise isto, pa sam ga malo i izforsirao. Ovo mi ne deluje kao nesto sto moze da drzi paznju na duge staze, ali to je moje mislenje.

Ogranicen izbor oruzja? Tomahavk, koplje, luk i strela, kombinacija strela sa vatrom, baklja? S obzirom da postoji krafting sistem, sigurno je da ce oruzje biti raznovrsno, osim toga, sta bi ti 100 vrsta oruzja u Kamenom dobu? Osim toga vise mi deluje da ce veci uticaj imati sunjanje, te sam lov.

Oću bre AK47 u kamenom dobu ili ništa! :smiley: :stuck_out_tongue:

Pa to je i naveo kao problem, ne svidja mu se vrijeme radnje zbog ogranicenosti po pitanju oruzja, sto je skroz validan argument. Zna se po cemu svi pamte Far Cry igre. Ovo jeste inovacija ali promijenise zanr, postadose hunting igra.

kad bude pripremanje invertara joj:

nekada:
primary weapon- silenced sniper
secondary- silenced assault rifle
throwable weapon- lethal grenade

Far Cry Primal:

primary weapon- koplje
secondary weapon- tomahawk
throwable weapon- kamen lol

A flashbang, šaka peska u oči!?! :smiley:

Upravo to :smiley:

I ovako nisam nesto preterano voleo hunt u igrici ,a tek sada pf ,zeleo bih far cry 5 da opet ima neku mocnu pricu , glavnog protivnika koji iritira , raznorazne puske , vozila napucavanje , bombe lootovanje ehh far cry <3

nabavio danas FarCry Primal pa da vidimo jel valja cemo jest da ne gajim velika ocekivanja :smiley:

Mogu ti reci da je meni igra bas lepo legla…dobro doslo malo promene…

Mislim da nijedna AAA igra u skorije vreme nije brze pala u zaborav od ove :smiley: