Far Cry Primal

Stize nam FC smesten u praistorijsko doba.Sutra verovatno zvanicna najava :slight_smile:

EDIT

At around 12pm today, Ubisoft put up a livestream of a cave painting and promised exciting news. Five hours later, over 11,000 people are still watching that cave painting, with no news in sight.

Fortunately, you’ve got Kotaku. The announcement will be for a game called Far Cry Primal and it’ll be set in the Ice Age, according to sources familiar with goings-on at Ubisoft. Expect to see woolly mammoths, tigers, and other prehistorical animals. Maybe tribal combat using bows and spears. Probably no dinosaurs, but who knows?

I first heard that Ubisoft was making a prehistoric Far Cry game earlier this year, but details were sparse until today, when I heard specifics on the name and theme. An inadvertent leak from IGN Turkey corroborated that it’s called Far Cry Primal. As of this post’s publication, the livestream is still a cave painting.

This will likely be an “off-year” Far Cry not unlike Blood Dragon, with Far Cry 5 to come in the distant future.

Najbolja odluka ikad! ****in’ A!

Ko bi ovo oÄŤekivao!

Ovo mora da ce biti zanimljivo…

Zaista iznenadjujuce , cekaj kako ce onda iskombinovati napucavanje i sve ostalo ?

Skoro svi kazu da ce ovo biti kao blood dragon sto verovatno i hoce a ne “pravi” nastavak al ajde da sacekamo ubi da vidimo o cemu se radi :slight_smile:

inb4

Call of Duty : Dinosaur Warfare
Assassins Creed : Space Traveler

Ko je rekao Turok? :wink:

Nece ovdje biti dinosaurusa, igra je valjda smjestena u ledeno doba… dakle mamuti, armadilo-i i ostale zivuljke :smiley:

Vrlo jednostavno, ovo je shangri la, ali sada kao igra za sebe. Dobra stvar. Mislim da je i bila anketa o tome( po meni nepotrebno, jer su znali da se ljudima svidio shangri la). Ovo sam ocekivao.

Procureo gameplay :slight_smile:

OH noooooo :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley:

Nesto potpuno drugacije a opet isto!

Vau, jedva cekam da vidim kako ce ovo izgledati. sdarkos71 vjerovatno si u pravu ali ja bih ga opet igrao, ima nesto u tim Far Cry igrama sto mi pruza osjecaj zadovoljstva.

Odlicna vest! Far Cry 4 mi se nije nesto narocito svideo, ovo ce mi sigurno bolje leci. :slight_smile:

Deluje zanimljivo ipak ovo je rizican potez

Ouu shiiiit, nisam siguran da mi se svidja ova odluka. Uopste nisam ocekivao ovo.

Ovo će biti “kraća” standalone igra na foru Blood Dragon-a, a FC5 je takođe u procesu proizvodnje…

Petica ce da bude smjestena u postapokalipticnom svijetu, tipa zombiji i to, evo glavu dajem. Sto i nije nuzno losa stvar, naprotiv.

Meni nije pošto gotivim taj fazon, kao ni tebi ni Lordishu hehe.

ajd videcemo na sta lici, mozda i ispadne dobro, ko zna, nismo probali jbg :stuck_out_tongue:

Mada meni licno prvi deo bruka dobar pa 4 pa 3, pa 2, koji mi je nekako bzvz sa onim zutilom afrike… 3 i 4 sam igrao u cugu jedan za drugim a prvi sam presao par puta