Far Cry Primal

Konacno :slight_smile:

Amen brother!

Ipak se radi o kompletnoj igri koja ce se prodavati po punoj cijeni, sto znaci da nije neka vrsta ekspanzije poput blood dragona. Nisam srecan…

Zašto ovi ljudi pričaju mješavinom Ukrajinskog i Moldavskog? :smiley:

Šta zapad zna šta su i kako zvuče ukrajinski i moldavski? :smiley:

Ufffff najezio sam se, uopste ne sumnjam da ovo nece biti dobro(ne moze bre Far Cry da izmakne po tom pitanju-lose :slight_smile: hehehe), ovo mi je mogu reci ulepsalo vece,trailer, a i tako brzi izlazak 23.2.2016 :monkey::poolparty::monkey:, jos ne verujem bio sam uveren tamo negde za leto, jesen pre toga nikako, aliiii 23.2 yupa.

Rano je bilo šta govoriti. Kada sam gledao trailer zamišljao sam igru kao standalone ekspanziju i oduševio sam se. Ovako i ne znam baš, moram sačekati da malo više pokažu od ovoga.

Najvise me veseli u koje se doba igra odvija, oduvek sam voleo prahistorisko doba…da sacekamo, ali ne sumnjam…

Ne znam za vas ali za mene je far cry igrica koja je oduvek bila napucavanje ,eksplozije i ostalo , mislim da ovo nece biti dovoljno zanimljivio opet sta mogu od oruzja da stave? luk i strelu , koplje , kameni noz i ?

i pracku bre :smiley:

I prigusivac za pracku :smiley:

Nije mi jasno zašto su se odlučili na ovaj potez. Zašto bi igrao igru u praistoriji koja je naizgled potpuno ozbiljna? Da je u fazonu Blood Dragon, tj. sprdnja, samo sad sa nekim glupostima poput The Flintstones, to bi možda. Ali ako je skroz ozbiljna i realna, onda bi radije sačekao Horizon sa robo dinosaurusima.

My 2 cents.

Igraci su glasali :slight_smile:

Dokaz da ne demokratija nije za sve i da su neke ideje bolje na papiru :smiley:

Mada, nijedna od navedenih nije nešto posebno.

Slazem se,nijedna ideja nije nesto posebno al da se ja pitam najvise bih voleo vestern da vidim :slight_smile:

Radije bi RDR 2 nego njegov razvodnjeni klon :smiley:

Uz to, šta bi sa Blood Dragon 2? Koji je trebalo da bude u Vijetnamu sa Alienom, Ed 209 i vanzemaljcima iz Starship Troopers?

Taj concept art je bio interesantan. :smiley:

Demone, ti iovako samo igraš igre na Viti tako da što se uopšte uzrujavaš kada je svakako nećeš preći kao ni FC3/4 npr.? :smiley:

I ja bih isto al dok ne izadje barem neku alternativu da imamo :smiley: al stoji da nijedna ideja nije nesto zanimljiva :slight_smile:

Al ovo nije blood dragon :stuck_out_tongue: taj je interesantan al previse komplikovan :smiley:

Unlike Blood Dragon, Primal is another physical release.

Deluje veoma slično četvorci, jer opet se sve vrti oko “tigrova, slonova i plemena”, ali videćemo kako će to ispasti na kraju. Mislim da su previše počeli da štancaju FC kao i AC, i trebalo bi malo da uspore, a ne da izbacuju FC sa svakom mogućom tematikom koja im padne na pamet…