Far Cry 3 - Moje impresije

Stefy je vise puta bio klinac :-))) I non stop trci prvaolinijski :-)))

Nego evo i treceg dela :-)… kad smo vec prva dva okacili… da s’ ne baci…

PS: Poceo sam da radim i playthrough Far Cry 3. Prvi aploud 1 januar 2013. god.

A ovo je taj UNREAL:

Super vid. :slight_smile:
Btw sta bre prica ovaj celavi Stefy …

:frowning: svi ste me ispalili za taj mp playthrough…

Sent from my iPhone 4s

Dzudzi hocemo od sutra navece CE? Eto Wahade mozes se tu ukljuciti ako ti je do co-op igranja

Meni je uvek do CO OP igranja. Samo sto necu imati mesta za snimanje jer sam poceo da radim i Far Cry 3 playthrough. Condemned i Farc Cry3… puno sirovog materijala.

Wahad… ne brini… ubacicemo i tebe na TV :slight_smile: pardon… YT :slight_smile:

Sta je CE?

Sent from my iPhone 4s

Combat Evolved :slight_smile:
Dzudzi, pa je li ti hoces da predjes, ili bas hoces i da snimas? Mozemo i Halo 4, svejedno mi je

Necu sad sigurno kretati jos jedan ceo (treci) playthorugh. Bilo bi malo mnogo.

Mozemo CE a mozemo i Halo 4. Mislim da je za Halo 4 zainteresovano vishe ljudi. Znam da i Boza hoce. Ne znam da li je Stefy presao… mada on trci samo pravolinijski… to je zeznuto.

EDIT: Evo bas pricam sa Stefijem na Steam-u. I on bi igrao. Ako je tako onda bolje da sam ja off jer sam ja vec presao u co op-u legendary Halo 4. Onda se dogovorite pa napravite kmbonaciju: Wahad, Karan, Stefy , Boza. Halo keca mozemo igrati: Karan, Wahad i ja… i ako ima jos neko.

U igri NE :lol: , ali zato ovako imao sam dobar sprint :smiley: hehe

Btw Presao sam Halo 4 u co op-u jednom nemoram opet da uzimam mesto drugom mada ako bude skirpac da se trci na pravom zovite lol

Ti reci kad budes slobodan, pa krecemo, rekao si da si sad na godisnjem. Ja cu biti vecinom slobodan

Ja mogu odmah krenuti sa CE. A sto se tice Halo 4-e… ajde da sacekamo i Bozu.

Onda sutra krecemo, veceras sestricina dolazi, treba se izboriti sa djetetom :slight_smile:

I ja sam za CE i sutra uvece sam slobodan.

Sent from my iPhone 4s

Jedan od najboljih rivjuova koje sam video. Mark nikad ne omashi…

Da li postoji smjesniji covjek na YT? I tako su mu prostodusni i lagani klipovi, kao da je malo dijete koje prvi put igra igre. Neopterecen brojevima kao indikatorima kvaliteta, ili ukrasavanjem redi posjecenosti. Da ne spominjem njegov stav da je svaka igra dobra ako u njoj mozes “kill people with monsters and cut them in half” :slight_smile:

Iako mi je malo razocarenje sto on sada rijetko radi sta na tom kanalu, obicno neko drugi sada radi review-ove

Novi CO OP video. Misija 2…

Stefy ide da se umije… 15 minuta.
Karanu se ne svidja DLC za Halo 4.
Milan deli savete.

Zato je sve za CT sve besplatno… :smiley:

Stefy mora da se udavio…

Hahahahaha… 100%… :stuck_out_tongue: