To nikako ne mogu da poprave jer je to do engine-a. Popravljanje bi značilo enable-ovanje vsync-a a to ne mogu uraditi bez da izgube par frejmova. Tako da ništa od toga.
Meni je sve ubagovana misija “Black Gold” kada treba da pucam sa turrreta i branim sema, pobijem ja sve privatere koji napadaju a on stoji u kuci i nista ne radi. Odradio sam 3 puta svaki put isto, jednom sam cak cekao 5 minuta u nadi da ce odbagovati…
i meni se to desilo lik stoji ko mulac i jat ako trckam pucam u njega i popnem se ponovo na krov iznad njega i on krene
ne znam dali ga je to pokrenulo
probaj
Ne mogu da sidjem sa turreta, ne znam sto
Ne mogu da verujem! Evo vec 10 puta sam presao misiju, pokusavao svasta pa cak i skinuo neki trener u nadi da cu naci resenje, sem je jos uvek ubagovan u prokletoj kuci a ja ne mogu da sidjem sa turreta!
Konacno nadjoh resenje i predjoh igru
Pa reci koje je resenje, mozda jos neko bude imao taj problem
Inteligentnog resenja nema, uradio sam reinstall, naime menjao sam patch.pf i patch.df da bih instalirao ultra-low mod koji sam nasao na nekim forumima, izgleda da je to zeznulo stvar
Dzudzi svaka cast dobro je ispalo
btw (kako mi smesno deluje sopstveni glas kao kroz nos da pricam haha lol)
Cuti tamo, sta tek ja treba da kazem
Dobro je da nema mene
Za sada si bezbedan
Kad se Boske prodere…ja sam inace glasan, pricam uvijek kao da se nadvikujem sa nekim
Kako snimate xbox gameplay?
Preko capture uredjaja, samo tako to mozes
Da da, Superman stigao :rock:
Ugh, sta je capture uredjaj?
Najjednostavnije, video rekorder za snimanje gameplaya direktno sa konzola bez laga koji se javlja snimanjem drugim nacinom