Far Cry 3 - Moje impresije

To nikako ne mogu da poprave jer je to do engine-a. Popravljanje bi značilo enable-ovanje vsync-a a to ne mogu uraditi bez da izgube par frejmova. Tako da ništa od toga.

Meni je sve ubagovana misija “Black Gold” kada treba da pucam sa turrreta i branim sema, pobijem ja sve privatere koji napadaju a on stoji u kuci i nista ne radi. Odradio sam 3 puta svaki put isto, jednom sam cak cekao 5 minuta u nadi da ce odbagovati… :confused:

i meni se to desilo lik stoji ko mulac i jat ako trckam pucam u njega i popnem se ponovo na krov iznad njega i on krene
ne znam dali ga je to pokrenulo :slight_smile:
probaj

Ne mogu da sidjem sa turreta, ne znam sto

Ne mogu da verujem! Evo vec 10 puta sam presao misiju, pokusavao svasta pa cak i skinuo neki trener u nadi da cu naci resenje, sem je jos uvek ubagovan u prokletoj kuci a ja ne mogu da sidjem sa turreta!

Konacno nadjoh resenje i predjoh igru :slight_smile:

Pa reci koje je resenje, mozda jos neko bude imao taj problem

Inteligentnog resenja nema, uradio sam reinstall, naime menjao sam patch.pf i patch.df da bih instalirao ultra-low mod koji sam nasao na nekim forumima, izgleda da je to zeznulo stvar

Far Cry 3 CO OP - Ready or not - part 1

Hahahahahah… Dzudzi je snimao… :smiley:

Dzudzi svaka cast dobro je ispalo
btw (kako mi smesno deluje sopstveni glas kao kroz nos da pricam haha lol)

Cuti tamo, sta tek ja treba da kazem :stuck_out_tongue:

Dobro je da nema mene :slight_smile:

Za sada si bezbedan :stuck_out_tongue:

Kad se Boske prodere…ja sam inace glasan, pricam uvijek kao da se nadvikujem sa nekim

Kako snimate xbox gameplay?

Preko capture uredjaja, samo tako to mozes

part 2 Superman se pojavljuje

Nemojte se igrati sa raketama… :slight_smile:

Da da, Superman stigao :rock:

Ugh, sta je capture uredjaj?

Najjednostavnije, video rekorder za snimanje gameplaya direktno sa konzola bez laga koji se javlja snimanjem drugim nacinom