Ne znam za vas drugari, ali mene je grafika malo razocarala. Posle predjenog Assassin-a sa onoliko detalja, preci na ovu igru bilo je malo razocaravajuce …
What???
!!! Grafika te RAZOCARALA ? ili ja prividjam stvari…
Dobra fora, obe igre imaju brojne bagove, ali je grafika u FC malo bolja i stabilnija
Troll—:ne:
Da ti nisi igrao FC 1?
Ne znam koji si ti FC igrao ali Assassin creed 3 je svakako najvece razocarenje.
Lako moguce najomrzeniji komentar na XBR
Svako ima pravo na svoje misljenje. Iako uopste ne razumem kako AC3 ima bolju grafiku od FC3, njegovo je misljenje i utisak.
Ukusi su razliciti. O tome se ne vredi raspravljati jer ce svako vodu terati na svoju vodenicu.
Far Cry 3 je igra koja je defo ulepsala kraj 2012. I na konzolama izgleda lepo a tek na PC-u.
AC 3 probao. Bas sinoc ga instalirao, stigao do 4 sekvence i DELETE. Grafika je OK mada ima bagova ali borba… Kao da igram Street Fighter sa dve komande. Sta ucinise ljudi od onakvog potencijala. Za mene, AC II je i dalje DIE BESTE.
A kad smo vec na ovoj temi stigli i do OFF-a, da se malko reklamiram:
Novi klipovi Condemned-a na mom kanalu. Ne morate da gledate ako vas ne zanima ali pomozite drugaru i utrosite par sekundi i jedan klik na like. Hvala. Takodje pozovite svoje drustvo da se subuju. Krckaju mi se neki planovi u glavi ali bez zacina koji se zove SUBSCRIBERS, ne vredi mi nista. Jos jednom… HVALA.
Narucio sam Far Cry 3 za Xbox, i ocekujem da mi stigne za nekih 15 dana. U medjuvremenu, isprobao sam ga na PC-u, ali s obzirom da mi je komp u losem stanju odlucio sam da sacekam da igra stigne za xbox pa da je igram k’o covjek. Nadam se da ce graficki izgledati dobro, vidim da ga mnogi hvale (iako neki isticu FPS kao problem). Naravno, pricam o verziji za konzole.
Inace, iako sam ga igrao na medium detaljima zadovoljan sam vidjenim, pa ocekujem dosta od igre. Generalo prica je odlicno osmisljena, osim glavnog story moda postoji mnogo nekih sporednih stvari (crafting), a i odradjen je dobar marketing (Far Cry Experience, na yt-u).
Tako da ono, jedva cekam da mi Vaas “Crnogorac” objasni “the definition of insanity”
Far Cry 3 - Outpost App Explained
Aplikaciju mozete skinuti:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.farcry.outpost
https://itunes.apple.com/gb/app/far-cry-the-outpost/id576781855?mt=8
Necu da kazem da je igra losa , vidim mnogi je hvale malo sam je igrao i vjerujem da cu nastaviti mada nakon black ops multiplayra malo koja singleplayer campaign mi je bila dobra , mislim skyrim je nesto sto se ni ne razmatra vjerujem da ce se mnogi sloziti sa time i jos nekoliko igara je bilo dobro ali kad sam upalio far cry ono skupljanje koze od vepra koji stoji dok ga ja tresem iz pistolja je smijesno mogli barem malo neke teskoce tu ubaciti, ovako se osjecam ko da nemam nimalo mozga beruci ono cvijece i ubijajuci veprove i to me dosta nervira, masu igara je postalo trivijalno skatutanje i brzina pritiskinja dugmica barem na single playeru , ali grafika na xbox je po meni dosta losa u zadnjih nekoliko igra u odnosu na pc , na far cry-u zelenilo je dosta lose , cak sam pomislio da nije do mog xbox-a nesto ali sam na jos jedan provjerio i ista stvar , znam da je xbox na izmaku snaga i zao mi je ali ne treba neke naslove izbacivati koji imaju masu potencijala mozda 6 mjeseci prije izlaska nove generacije konzola.
Nakon prve recenice sam shvatio da ti ocigledno nisi neki gamer, kada uporedjujes MP i to od CoD sa SP kampanjama od Skyrima i Far Cry, sto mi je neverovatno. Jeste da igre izgledaju losije na xboxu nego na PC, to svako moze da ti kaze, ako mozes, igraj na PC, ako ne, nemoj onda da se zalis, budi zadovoljan sto uopste imas opciju da igras. A nove konzole ne izlaze za 6 meseci, vec oko katolickog bozica, tako da su izbacili igru za konzolu koja ima nesto manje od godinu dana zivota, ne 6 meseci, ako bas budu hteli, mogli bi da naprave port sa boljim kvalitetom za sledeci xbox, ovako makar nesto zarade, sto je i cela poenta gaminga danas.
Sto su dosadni sa tim insanity-jem…
Vau. Jel ima ovde ijedna tacka? Ne prozivam, al’ ponestalo mi je daha citajuci…
Pa zar nisi video na kraju…?