Fallout 4 ZVANIČNO NAJAVLJEN! :D

^
Belog plejstejsna ti a ? :smiley: koji ces uskoro prodati :smiley:

Pa vidis da sam napisao da me podsjeca na psone. Postoji razlika :slight_smile: Ali recimo da je u ponudi i onaj 20th anniversary uzeo bih ga bez razmisljanja. Objasnili su sa onom sivom bojom.

Mozda neka kombinacija, crni ps4 zbog tv-a, i nabavim sivi gamepad :smiley:

Ovo je onaj 20th anniversary. Mjau

Ovdje prekidam, da ne idem vise u off.

Bi odmah da nije Bloodborne-a :smiley:

Ti si se onda skroz zeznuo brate, bacio si pare bez veze u vetar, uzeo PS4 nisi odigrao niti 2 AAA igre na njemu i prodajes ga, sta bi??

Iskreno, posao danas da se zeznem br.2 i narucim XO. Skontam u letu, bravo za moj minijaturni mozak, da mi je isplativinije naododati i uzeti mocan PC neg konzolu. I to je to bilo…

Ne pitaj :smiley:

Sad kapiram, onaj leak sto je @daemonkiller92 postavio pocetkom godine ispade da je tacan. Bilo je koliko se sjecam sifrovano napisano War, war never changes, i ubrzo zatim izbrisano or what. Znam da su komentari uglavnom bili u fazonu no fckin way, necete vi gledati F4 uskoro :smiley:

Konretno, bjese to 11. decembar.

Tesko ces naci vise 20th anniversary, ali ovaj ti je naj slicniji njemu(sto se boje tice), ne znam da li si o ovome razmisljao, meni daleko najlepsi do sada:

EDIT:
Takodjer dosta off-a.

Ovako cu na kraju i ja da zavrsim na sveopste odusevljenje grandmastera i Garrusa.
EDIT:
Ontopic: Ako je suditi po oficijelnoj Bethesdinoj prodavnici, igra ce izaci ove godine, uspeli su ljudi da uhvate dok je pisalo TBA 2015. Sada samo pise TBA.

Pa realno po onom trejleru, ako je iz igre, deluje poprilicno gotovo. Svet barem, ko zna za pricu i kvestOve.

Definitivno je Boston lokacija. U traileru se vide statua Paul Revere monument, Boston State House, Scollay Square, The Bunker Hill Memorial, Fenway park…

I USS Constitution.

Šuška se da igra izlazi ove godine :slight_smile: ne znam da li je već neko pomenuo u temi, brzo su se nakupile četiri strane :).

Taj datum je na Gamestopu, Bethesda Store, GMG, Amazonu… Da su svi ostali sem Bethesde stavili 2015 kao datum izlaska ne bi me čudilo da je to samo placeholder, ali ovako mi miriše da možda stvarno izađe ove godine. I onako je Sony zatajio sa exkluzivama pa nam je potrebno više multiplatform naslova :slight_smile:

Trojka i New Vegas su izasli na jesen , nesto tipa oktobar, novembar , tako da moguce da ce i cetvorka u to vreme. Cak je na sajtu RTS-a pisalo o falloutu. Verovatno ce Zika Sarenica i Kovinjalo to da cepaju :slight_smile:

Vrlo moguce da ce izaci ove godine. Behtesda ne najavljuje igru posle 3 linije koda i dva 3D modela. I skyrim kad su prvi put obelodanili vec je bio na 80% gotov. Samo su rekli ok, evo novi elder scrolls, vidimo se u novembru. Tako da je vrlo moguce da cemo do zime bauljati po Bostonu

Ovo je bila i moja inicijalna reakcija. Ne sumnjam da ce igra biti odlicna, al’ kud kuche u prvi plan da stave bez ikakvog fura.

Ostatak deluje fino, mada nista specijalno. Govorim graficki, posto je to jedino sto se dalo proceniti s trejlera.

Inace, neko ( valjda zena po imenu Sandra Reed ) je prije 11 mjeseci na redditu objavila dugacak post uz tvrdnju da je bivsi zaposlenik Bethesda-e, da je radila na Fallout 4 i da ga je zapravo igrala u to vrijeme. Svi su je tad ismijavali, medjutim ispostavilo se da je sve sto je napisala tacno, tj. podudara se sa onim sto je Bethesda juce otkrila. Ima takodje jos mnogo detalja :

https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/28v2dn/i_played_fallout_4/

Nakon silnog prozivanja, na kraju je stajao komentar :

“Fine, don’t believe me. I’ll sit laughing at E3 next year when you all **** yourselves after you see I was correct.”

Doslo je i vrijeme E3, bice da se sad smije :smiley:

Sudeci po ovom dijelu, izgleda da ce igra izaci i za last-gen, koristice Skyrimov engine :

Fallout 4 will be available for a wide range of platforms after launch. The first version that will be released is being developed for Playstation 4, Xbox One and PC. This version uses a brand new engine built from the ground up to take advantage of the power of next gen systems. Absolutely everything is new, and no assets or scrips are being used from Fallout 3/NV or Skyrim.
Fallout 4 will also be available on Playstation 3 and Xbox 360. This version is also being developed by Bethesda Game Studios, but will release a year after the advanced version. This version runs on the Creation Engine, the same engine that powered Skyrim. This is being done so that PS3/360 users can play the game without problem. Everything will be the same in this version as the advanced version, except for the graphics, gameplay and some additional features.

naravno, i dalje je mozda zena samo dobro nagadjala neke stvari, a ostale su bullsh*t :smiley: Ostaje da vidimo

Ako je to tacno, eto nam odgovora sto igra ne izgleda nista specijalno – nema jos da su pravili cross-gen igru da oduzme dah. Mogu oni da pricaju o novom engineu koliko hoce, dzaba kad svaki asset mora da radi i na prosloj generaciji, a ljudstvo i vreme nisu beskonacni resursi.

Da se razumemo, ovo pricam dobrim delom napamet, na osnovu jednog trejlera koji me nije posebno impresionirao.

https://youtu.be/qjaoxw9VupE

Ma Memedovic ce to da predje za 2 dana 100% na Survivor tezini ili Survival modu.

Elem evo normalnih slika posto je youtube kompresija najgora stvar na planeti zemlji.