Fallout 4 ZVANIČNO NAJAVLJEN! :D

Cekao sam da ovo za grafiku neko prvi kaze, plasio sam se da budem prvi, kontao sam da bih navrzao gnev celog foruma na sebe. Sa druge strane, ovo je open-world igra, ne moze da ima neku ultra mega giga prenapucanu grafiku. A mozda se vode i drukcijim razmisljanjem, mozda zele da ne stvaraju hajp oko grafike, a da konacna grafika bude bolja! :smiley:

Hahah, nacekaces se 2 godine za prve vesti od Cyberpunk-u. Falloutovi novi nisu bili nikad oko grafike, moralo to da se pokrene nekako na konzolama. Doduse tu je uvek modovanje za graficki aspekt. Ja cu biti srecan i ovako da izgleda, jer realno to je Fallout.

Jedino sto nece biti dobro ako Bethesda uvede one placene modove.

Geralt says otherwise [emoji39]

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Pa, ovo je prva do sad igra za koju bi poverovao da je trejler napravljen koristeći ingame engine. To je po meni dobro, jer odmah znamo na čemu smo i može samo bolje. Što se tiče nedostatka onih filtera, super, nisu potrebni i bolje je bez njih.

Zakopan i zaboravljen, nikad se ne povratio iz mrtvih. Zatim, to što je neka igra šarena i puna boja ne mora da znači da nije ozbiljna priča i atmosfera. U zavisnosti od priče, ovakvo šarenilo može da posluži kao odličan kontrast između sveta kakvim ga vidimo i ****** koja se dešavaju ispod površine. V.A.T.S. će se sigurno vratiti, jer je deo Fallout, kao i krvoproliće. Čak se i vidi da lik ima Pipboy, tako da to ne treba da brine. A i prikazani su i Deathclaws, mutanti i ludaci, koliko sam uočio, tako da će imati i dosta krvi i mesa za prosipanje po okolini. :smiley:

Sent from Despair Academy using Amala Network

Bethesda je to ipak… Nemam niti jedne brige da ce sve ispasti u najboljem redu… Ono sto sam primjetio prema trailer-u: Radnja se odvija tek par godina nakon globalne katastrofe, prica je fokusirana vise na licnu tragediju i suocavanje sa istom u svijetu kakav jest, opcija da se postane Kiborg (pogledajte zadnjih 30 sekundi trailer-a, Brotherhood of Steel armor, ali 50% sveukupnog tijela je sastavljeno od kibernetickih dodataka (fale kompletni lijevi udovi tijela))…

Can’t… ****in’… Wait…

Маx Payne 3 odlican primer za sarenu crnu igru.

Ja sam skroz ocekivao ovakvu grafiku, zato i rekoh sinoc da me ne bi cudilo da najave i za last gen.
Mada grafika nije ta zbog koje ljudi vole Fallout, tako da nista strasno, igrace se svakako.

EDIT:

Pazite cijenu za pre-order, 10 e je jeftiniji nego recimo The Witcher sada ili Just Cause 3, ovo treba iskoristitii preorderovati sad, jer ce na kraju moci da naplate samo jeftiniju cijenu od trenutne.
http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4FA50-fallout-4

Ja sam ga prebrinuo :smiley:

To je 55e ako ja vidim dobro, sto je zapravo vise nego sto je bio Witcher na preorderu ( za Just Cause 3 nisam siguran ).

[SIZE=2]Dalje, stvarno ljudi, nemojte mi zamjeriti ali : [/SIZE]zasto ljudi je*eno preorderuju igre prvi dan nakon prvog trailera?! osim ako nije collectors edition, zasto preorder nesto cega ne moze da nestane?! ( editovano, izvini stalker )

( ne samo ti Stalker, nego inace ljudi sirom svjeta )

ontopic : izgleda fino, mada meni su stare Fallout igre bile daleko bolje od ovih “modernijih”… kad se samo sjetim Tactics : Brotherhood of Steel, uf :smiley:

The witcher je bio 46 funti, sto je oko 60 e :slight_smile:

Preorder zasto sto onda sacuvas cijenu, mogu da ti naplate samo ispod 39 funti u ovom slucaju. Oni ce je sigurno za par dana popeti na tipa 42 funte.
Tako da sada imam obezbijedjenu cijenu od 39 funti, plus imam 9 funti bonusa na accountu tako da ono, nije lose.

Btw, cemu capslock? Imam osjecaj kao da vices na mene, a to ne volim, it bugs me :slight_smile: Moze se i bez toga.

Po tim sajtovima često imaš neke fore da prođeš jeftinije, i kada se pojavi rani preorder te može izaći jeftinije. Neki su po gafu naručivali Persona 5 za po 20$ još u 2014, zbog brojnih promocija. Tako da ono, ako prolaziš jeftinije, zašto da ne. Takođe, sad često imaju razne gluposti kao preorder bonusi, nekad su misije, a nekad nešto bedno poput oklopa. Sve zavisi od izdavača i razvojnog tima.

@S.T.A.L.K.E.R. (ebale te tacke da prostis) u fazonu

Ako nema 1000 quest bagova u 1.00 verziji onda to nije Bethesda igra brate. Bez bagova nema tog Bethesdfilinga u igri.

Au koliko mi je drago sto nema onih usranih filtera! :tap: Igra koja se ne sme zaobici!

Hype je poceo :smiley:

Ma opusteno, pisem uopsteno, jer ima likova koji sve jednu mogucu igru preorderuju ( pa cak i od Ubisofta!! ), kazem ti, ti si me samo podsjetio na to :smiley: Ne osjecaj se prozvano, jer nisi :smiley:

Elem, trazi da ti neko od admina promjeni nick, dosta nas je mjenjalo da i nama a i ostlaim clanovima bude lakse. STALKER ili Stalker bi bilo fenomenalno :stuck_out_tongue:

Ma jok, ja to takticki, da vas nerviram ako se zeznete pa krenete neki mention ili slicno :slight_smile:

a to za preorder, ako se radi o obicnom preorderu onda nema smisla osim sto igra moze stici nekoliko dana ranije. Ali stvar je u tome sto, osim razloga koje sam vec naveo, cesto ide neki dodatak uz igru. Recimo za ac unity je bio dodatak “the chemical revolution”. Recimo ubisoftove igre nikad ne bih preorderovao jer im se cijena prepolovi za manje od mjesec dana nakon izlaska, pa se taj isti unity moga kupiti sredinom decembra za 20e. Ali za neke igre za koje znam da cu sigurno kupiti i da su jednostavno moj tip sto bi se reklo, onda zasto da ne.

Dakle generalno, tvoj argument da zalihe nece nestati bi bio validan samo po defaultu, u slucaju da se igre prodaju bez ikakvih dodataka i benefita. Onda ne bi imalo smisla preorderovati, ali sustina nije u zalihama. U praksi mnogi ce ubaciti neki dodatak pa makar i simbolicno nesto (neka glupost), cisto da bi privukli sto vise ljudi. Tako da ono, valjda ti je sad jasnija situacija oko preordera :slight_smile:

ali u mom slucaju glavni razlog ostaje cijena, rezervisao sam je i sada samo mogu po manjij da je nabavim. Tokom launcha ce biti sigurno oko 42-46 funti, to je prosjek. Evo uncharted 4 je 54 funte trenutno.

Ne trosim rijeci uzalud. Bethesda je to, Fallout je to, ***** ja samog sebe da prostite, ako je ne bih platio i 5x vise od 60$… Ako jedan CoD, cija SP kampanja traje nepunih 5h, moze naplacivati 60$, onda to i prokleti Fallout moze na kojem se provede i vise od 1000h…

A sto se tice “bugova”, to nisu bugovi, to je svjesnost ili ti umjetna inteligencija svake Bethesdine igre :smiley:

Lordish, nemoj molim te to za CoD, sad ce da ti skoci armija ovih BUT BUT, MUH MULTIPLAYER likova, ahahaha. :smiley:

Zaboli me lanski snjeg za MP :smiley: I jos da ga moram placat godisnje? How yes no… SP all the way.

Ma nista ja nisam pomislio nego samo kazem lose ta slova uticu na tebe,stvaraju ti pritisak i bolje je da ih ne koristis :stuck_out_tongue: :smiley:

U tvoju cast, vise necu :smiley: casna pionirska :smiley: hahahah