Fallout 4 ZVANIČNO NAJAVLJEN! :D

Jbg nova vest nova tema :slight_smile:

Bethesda has officially revealed Fallout 4 for PC, Xbox One, and PlayStation 4.

The game’s official website now shows box art for Fallout 4 on Xbox One, PS4 and PC. This confirms that the next entry is current-gen only, and will not be released for Xbox 360 and PlayStation 3.

Although it also features a video, presumably with a cinematic trailer, this is not available to watch yet. The video is scheduled to go live 7 AM PT (3 PM UK time)

Danas u 4 je video reveal na:

Screenshot

****te, jesu li to BOJE bez onih filtera? Dat next-gen :smiley:

Ne mogu da provalim je li Boston ili ne :smiley:

Screenshoti ili Bullshoti, pitanje je sad… Taman sad da igram New Vegas ponovo, spremim se za ovo :smiley:

Procitah negdje da je potvrdjen Boston

Sve ce da dozivi i doceka nastavak, samo necemo videti Half-Life 3. Ehhh… Cak je 2011. izasao i Duke Nukem: Forever, doduse, bio je toliko ocajan da bolje i da nije izasao.

Bolje da nije izlazio,samo je ukaljao ceo serijal…

I zvanični trailer:

It’s all over… :smiley: Koji izbor za pesmu :smiley: 'De su komentari? Zar su svi u šoku? :smiley:

Dead silence :smiley:

Mogu reci da je trailer cini igru primamljivom.

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Ne javlja se, ne komentariše, čekaj da se povrati :smiley: Čovek je pao u nesvest :smiley:

Mene prosli zmarci kad je krenula fallout muzika na pola klipa.

Lele lele

Vault 111 FICK JA

Takodje: FALLOUT KUCICI>COD GHOST KUCETA

Fallout > Fable > Tales Of Vesperia > COD po pitanju kučića :smiley:

Ma cak je i Mabari iz DA:O bio bolji od Ghost kuceta :smiley:

Preturio se izgleda cim je video u kojoj temi sam ga mentionovao :smiley:

“We have a dog, and Allistar is still the dumbest one in our party.” A mozemo li isto da kazemo za Riley-a? :stuck_out_tongue:

War…War changes…but color palettes sometimes do.

Po meni je sve bolje od green filtera u F3 i zuto-braon filtera u Fallout NV.

OK evo i mene. Grafika prosek proseka. Pas izgleda kao da je od plastike. Nadam se da ovo nije “napucana” verzija te da bethesda ne prati moderan trend zvani napucaj prve trailere i sabij kvbalitet na kraju, jer cemo dobiti fallout 3 mod zvan fallout 4.

Other than that, kao i do sada, post apokapolipticni Skyrim. Ko voli voli, ko ne voli, nek ceka Cyberpunk 2077. Ja znam da ja hocu :smiley: