f1 2011

Igra samo sto nije ugledala svetlost dana pa bi bilo steta da ovaj naslov nema svoju temu.

Najbitnije je naglasiti da cemo ovoga puta u igru videti Safety Car,isto tako u Codemastersa su nam obecali da ce popraviti neke bugove i mehanicke kvarove u odnosu na prethodnika sto ce se najasnije videti u Multiplayer-u.
F1 fanovi takodjer znaju da nam ove sezone dolazi staza Jaypee International Race Circuit u sklopu velike nagrade Indije, a i vraca nam se i dobro nam poznati Nurburgring.

Dobro je i naglasiti da se igra ove godine siri i na dve nove konzole 3DS I PSP Vita.

Pogledajte sve sta nam donosi novi F1 2011:

• KERS and DRS avaiable and full manual
  • IMPROVED HANDLING(more reactive , you “feel” the car into corners )
  • FLEXIBLE BODYWORK (body , wings , mirrors can flect)
  • IMPROVED DAMAGE (but no wheel tethers and suspension damage)
  • MECHANICAL FAIULURES (engine , drs , kers , brakes)
  • NEW A.I (more challenging and realistic drivers , brake late into corners)
  • 24 CARS ONLINE (16 players+8 bots)
  • SPLIT SCREEN
  • CO-OP ONLINE CAREER MODE
  • PARC FERME AND VICTORY ANIMATIONS
  • DAY/NIGHT TRANSITION
  • CUSTOM WHEELS FOR EACH TEAM
  • SEMI-MANUAL PITLANE DRIVING
  • CLEANER AND DETAILER GRAPHIC
  • SAFETY CAR (they’re working on it)
  • CAREER MODE REWORKED AND MORE IMMERSIVE
  • FULL DYNAMIC WEATHER SYSTEM WITH DYNAMIC CLOUDS
  • IMPROVED RACE ENGINEER COMUNICATIONS
  • TRACK MARSHALLS OUTSIDE THE TRACK WAVING FLAGS
  • ADVANCED TYRE WEAR AND SMOKE UNDER HEAVY BRAKING
  • INTERACTIVE TYRE WALLS
  • RACE DIRECTOR MODE

[SIZE=3]
Developer:Codemaster Birmingham**
Publisher:[COLOR=#0000cd]Codemaster[/COLOR]**
[/SIZE][SIZE=3]Genre:Racing
Platform:XBox,PS3,PC,3DS,PS Vita
Release Date:23.September,2011[/SIZE]

https://youtu.be/Xjru9m5bN3Q

https://youtu.be/kd2SAfisolE

Co-op mode? Sjajno!!!

Jedva cekam da izadje :slight_smile:

Jedva cekam !!! Ali imas jos mnogo do 23. septembra.

Ma brzo ce to :),taman na vreme,kad prodju ove vrucine :sun:

Nakon sto si napisao “samo sto nije ugledala svetlost dana” sam pomislio da izlazi za koji dan…Damn!
Izgleda odlicno, od F1 2010 sam ocekivao vise, nadam se da ce ovo dobro da posluzi dok Forza 4 ne izadje.

S obzirom na odlicnu osnovu koju su postavili prosle godine, stvarno ocekujem dosta od ove igre. Samo se nadam da ce biti vise forumasa zainteresovanih za MP…

Uh Forza4 i F1 2011 bice mnogo dana potrosenih na gledanje prelepih urlajucih masina … JEDVA CEKAM !!! Vise se radujem F4 ali i F1 me mami… Voleo bih da organizujemo neki turnir ovako uzivo u forci ili f1… To bi bilo vrh

Da,to bi bilo odlicno da organiziramo neki F1 turnir.

Ja sam za, ja bih poneo xbox i monitor pa lepo preko lan-a uz pivce. Sto se lokacije tice meni je sve jedno BG ili NS ili bilo koji drugi grad samo da se trkamo. Ajde ako se nas vise zainteresuje mogli bi da pikamo kao zmajevi. Ko hoce neka se prijavi meni na pm pa ako nas ima dovoljno idemo u turnir.

Mogli bi ovako preko foruma organizirati,pa preko Live-a picimo verujem da bi nas bilo puno vise,dogovorimo se kojim danima bi nam najbolje pasalo i u kolko sati bi se igralo,ja sam za ali ne sada tamo za nekih mesec dana kad prodju ove nepodnosljive vrucine.

Kada je izašla igra F1 2010 Prle i ja smo kumili i molili kako bi nam se još neko pridružio u MP-u, ali, na žalost, ostali smo samo nas dvojica da vozimo!

Mogli bi onda probati organizirati turnir za F1 2011,valda ce uskociti jos neko…

Ima vremena ja cu sigurno!pa da prle i ti ste igrali jedno vreme ali kad sam ja narezao vi ste prestali ostali smo rakisa vojva i ja!

Ja ne idem na live pa mi zbog toga odgovara turnir. Znaci ako se organizuje imamo:

pyrodevil94
predator1211
ninja
i ja (Slaki&Lambo)

po meni je to dovoljno.
Onda u septembru kada izadje F1 2011 bice turnira. Ekstra, jedva cekam.

nista mi ne govori jedva cekam da se ljudi ponovo okupe pa da cepamo ko nekad!ako me neko nema u prijateljima neka me doda GT je PyroDevil94 pa da igramo ne mora biti formula!

[SIZE=3]**F1 Online announced as ambitious free-to-play sim screenshots:

**[/SIZE]

Ne bih da derailujem thread ali videh da neki ljudi hoce da se trkaju pa da samo spomenem jedan sajt koji bi mogli da posetite: nk.simRacing

Svake godine se vozi F1 liga, nasi ljudi sve organizuju (i to odlicno), u proseku ima 15-20 vozaca svaku trku, sve trke prate RL kalendar, znaci na dan RL trke se vozi ova, u nocnom terminu (21h).

E sad, glavna “mana” je sto je ovo za PC (zato i spomenuh derailing na pocetku posta), vozi se rFactor simulacija sa F1 modom koji je napravljen od strane ljudi sa tog sajta, dakle treba vam volan. I naravno sve vrste pomoci su iskljucene u igri da bi fizika bila u nivou sa pravom F1.

Pa ko voli nek izvoli :slight_smile:

Ha, ko je to nama XGD2… pa F1 2011 naravno…