igra je wawe 13,XGD2 :rock:
Yeah! Fala na lepim vestima!
može li se igra pokrenuti sa iX 1.6 ? :bandit:
imam lt 1.1 trazi mi igra update dali smem ?
Meni rekose sa tim flashom da ne igram jer ce mi vratiti na stock.
i ja to mislim ali ajde da pitam ,verovatno smo osudeni sve sto izade da ne smemo dok nedignemo na novi lt
LJudi, jel’ biste mi prporucili ovu igru?Nisam neki fan formule,igrao sam prethodni deo i bio mi je onako,malo dosadan. Jel’ se igra nesto bitnije promenila (mislim na career mode, jer sam to i najvise igrao) ili je i dalje ista, samo sto su ubacili safety car?
Nisam igrao jer nemam 1.9, al sam procitao da su dosta toga popravili tu je osim safety cara i Co-op,hahaha:)
Evo ti iz prvog posta sta su svega lepog novog ubacili:
- KERS and DRS avaiable and full manual
- IMPROVED HANDLING(more reactive , you “feel” the car into corners )
- FLEXIBLE BODYWORK (body , wings , mirrors can flect)
- IMPROVED DAMAGE (but no wheel tethers and suspension damage)
- MECHANICAL FAIULURES (engine , drs , kers , brakes)
- NEW A.I (more challenging and realistic drivers , brake late into corners)
- 24 CARS ONLINE (16 players+8 bots)
- SPLIT SCREEN
- CO-OP ONLINE CAREER MODE
- PARC FERME AND VICTORY ANIMATIONS
- DAY/NIGHT TRANSITION
- CUSTOM WHEELS FOR EACH TEAM
- SEMI-MANUAL PITLANE DRIVING
- CLEANER AND DETAILER GRAPHIC
- SAFETY CAR (they’re working on it)
- CAREER MODE REWORKED AND MORE IMMERSIVE
- FULL DYNAMIC WEATHER SYSTEM WITH DYNAMIC CLOUDS
- IMPROVED RACE ENGINEER COMUNICATIONS
- TRACK MARSHALLS OUTSIDE THE TRACK WAVING FLAGS
- ADVANCED TYRE WEAR AND SMOKE UNDER HEAVY BRAKING
- INTERACTIVE TYRE WALLS
- RACE DIRECTOR MODE:)
U zivotu nisam video da je neko upropastio neku igru kao sto su ovi uradili sa F1! Koje je ovo djubre! Mislio sam, nema sta da zajebu, prvi deo je bio odlican, samo malo da ga upeglaju i to je to. Au zali boze 150din za disk. HAHA! Ne verujem znaci. Bolidi ne lice na bolide, lice na karting vise nego na F1 bolid. Ocaj!
Ma neeee:(-o,AAAAAAAAAA zasto :mad:, ali bez obzira moram je probati.
Ma meni je super, upravljanje nije kao u F1 2010, malo su ga ubrzali ali je opet OK. Kombinacija arkade i simulacije, pravljeno za siroke mase ali i za nas zaludjenike. Karijeru su bolje uradili, nekako na prvi pogled emotivnije je (licni utisak). Mnogo je sve dinamicnije jer ima KERS i DRS, cije se ukljucivanje oseca na kontrolama. Igrao sam nekih sat vremena i na prvi pogled svidja mi se. Ima mana ali ljubav prema F1 pobeđuje sve. Necu da gledam mane, vec da uzivam u jurcanju. Ko je za turnir…
OK, ima stvari koje su tehnicki uradili bolje, ali ja pricam samo o vizuelnom momentu. Pogledaj samo koliki su pneumatici, kao tockici na kolicima iz supermarketa. Pazi kako izgledaju ostali bolidi na stazi, katastrofa.
Ja sam isto igrao nekih sat vremena…i nije mi jasno zasto nema safety car,i kad odem na onaj brzi meni gde treba da podesevam formulu u toku trke imam samoo da promenim gume…pa me zanima da li neko zna gde se to podeseva? ako je uopste moguce…
E ja samo da ti kazem da nemam pojma jer nisam vise igrao igricu od kada sam je probao (nije bilo vremena). Ljudi hocemo li da se nadjemo negde da opicimo turnircic ???
imalo ko original igru da proda ?