Gledam na Argentini 2.999 koĆĄta ER.
3.999 deluhe
Ozbiljno? Pa to su viĆĄe nego ok novci.
Super cena, nemam pojma zaĆĄto na arg neke nove igre koĆĄtaju isto kao u usa a neke duplo jeftinije.
Posle pogledanih par klipova, ja sam u totalnom hipe-u za igrom.
OboĆŸavam souls i souls like igre, i sve sam ih preĆĄao, sa iskljuÄenjem Sekiro, nije mi legao i izgubio sam ĆŸelju na nekih 70% predjene igre, viĆĄe zbog ponavljanja ambijenta i protivnika, a manje zbog teĆŸine.
Dok mi Elden Ring deluje sada ko totalno ludilo. Imao sam strah kako Äe se preneti sozls formula na open world, ali su je odagnali i naprosto sam oduĆĄevljen vidjenim. Od zatvorenih putanja sa jako malo opcija za detour, sada moĆŸeĆĄ da kreneĆĄ gde god ĆŸeliĆĄ. Ovo Äe se u startu zavrĆĄiti sa gomilom pogibija i beĆŸanja od prejakih protivnika, ali na duge staze Äe biti opet olakĆĄavajuÄa stvar, jer Äe biti moguÄnosti za farmovanje i dizanje lvl u nebesa. Tako da oni koji su oduvek traĆŸili easy mode za souls igre, mislim da su ga upravo dobili.
Ko Äe sada doÄekati poÄetak 2022.
This didnât age well.
@Zoorulee znaci kupujes xbox
daj mu dobru cenu
Zoki je stari drugar, pozajmicu mu konzolu da predje
Zar Ring nece biti i za PS5?
HoÄe.
Ide na sve platforme.
Nekada se pitam ko radi u marketingu kada su u pitanju velike software-ske kompanije.
Recimo prvi utisci sa par klipova su bili katastrofa, tioa lik jaĆĄe konja i pada u provaliju od 100 metar i nikom niĆĄta. I joĆĄ par prateÄih gluposti i kreneĆĄ da se plaĆĄiĆĄ za neĆĄto ĆĄto si ĆŸeljno iĆĄÄekivao.
A onda se pojavi network test i lepotu igre pokaĆŸu ljudi koji stvarno igraju souls igre i ostaneĆĄ oduĆĄevljen.
Kako napisa @Collector prethodni post didnât aged well
NaĆŸalost, veÄinom rade ljudi kojima je cilj prodaja bez puno razumevanja ko je glavna publika.
Jel i dalje ta cena?
Nisam gledao, ali ne vidim zaĆĄto ne bi bila.
P.S. jesu, iste su cene upravo sam proverioâŠ
Ovakvi nakaradni karakteri su vec duze vreme stvar unutar souls zajednice. Nista novo.
Na Xboxu ima preload.
Za X/S je 49 gb
One X je valjda 30 gb
Koliko je beĆĄe na Argentini?