E3 2017 SONY konferencija - mišljenja, utisci

MS generalno ima igre koje se mogu mnooogo duze igrati od Sonyevih…sve su to super price itd…ali to traje po 10h…te ekskluzive sve zajedno ne bih igrao duze od 100h…multiplayer 0 poena…MS wins if you ask me
@padawan next gen grafika? Sta mu to dodje? Jako smo mi daleko od next gena…ako mislis u odnosu na 360/3 onda ok

1 Like

Iskreno, ni meni se nije nista posebno dopala Sony konferencija. Pretezno nista novo nismo videli i sve je ocekivano bilo. Razvlace iste igre od jednog E3 do drugog. Dobro izgledaju igre - ok… I sta sa njima sada…? Kad cemo moci da ih igramo, za dve do tri godine…? Do tad mogu da umrem, a ne da zaigram Days Gone. I sta ce sledece godine da pokazu na E3, opet Spidermana, opet Days Gone i kad pokazu The Last of Us 2 - onda ce svi opet:“Toooo, Sooooonyy pookiidaaaoooo!”. Igru izbacujemo kao launch title za Ps5 - “Tooo Sony, legeendooo”. Ajde da vidimo i to cudo ako izadje GoW pocetkom 2018, ako ga ne odloze. MS-ova konferencija jeste bila mozda losija, ali ljudi su pokazali konzolu za koju su svi kukali i sad im ne valja cena - koja je po meni skroz na mestu. Jes’ da nemam te pare, ali Pro je kostao 400$, sasvim je logicno da ova konzola koja je jaca, kosta 500$. Spustili su cenu slim konzole za 50$ na nekoliko dana, pokazali gomilu razlicitih igara za sve uzraste i pravce, nema sta nije bilo. Zafalilo im je eksluziva sa realisticnom grafikom. Ali oni kad najave neku ekskluzivu - ona bar izadje u roku od 3 meseca posle te najave i bar se konstantno nesto desava sa njihove strane u vidu popusta i sl. Ceo E3 je bio nekako mlak ove godine, ali opet Sony po meni nije nista posebno odskocio od MS, za ocenu vise mozda jer se provlace na istu foru svake godine najavljujuci igre bar dve godine ranije.

3 Likes

Upravo, nemam ps4 ali nameravam da ga uzmem.Ono sto znam sigurno znajuci sebe, sve ekskluzive na ps4 koje me zanimaju, a ima dosta onih koje bih presao, mogu da obrnem za mesec dana i to ono da ih izdominiram na najvecoj tezini xD.

Za razliku od pro-a, vec sada moze da se igra AC u native 4K. Dok pro je tek pred izlazak vidjeno kako rade igre. I tu je ogroman plus i jos niko se ne.zali od ovih koji su igrali igru…

1 Like

I kakav je AC u 4k native aj malo utiske kad zavrshish…

2 Likes

Vrhunski

2 Likes

Anthem je kandidat za heavy downgrade, a Metro me ne impresionira kao prvi put kada sam gledo. Rusi prave opasne endzine, ali kada sam detaljno analizirao stream dosao sam do zakljucka da je veliki deo utiska posledica vestog skriptovanja.

Malo mi je lame reci da GoW i Spidey nemaju sta da pokazu, izgledaju bolje od bilo cega sto trenutno postoji, ali dobro, subjektivan utisak je to, teraflopsi su teraflopsi.

1 Like

Sad sam pogledao i sony konferenciju, i opet sam razocaran, slicno kao posle ms konferencije, doduse malo manje sada.
Prosle godine posle sony e3 konferencije, rekao sam da bi to bila sjajna konferencija ali da je jun 2017. Sada, juna 2017e godine prikazali su sve igre koje su bile i prosle godine, nista novo apsolutno nista. Copy-paste od prosle godine. Da ne bude sve crno, maltene sve izgledaju vrhunski. Ali veliki problem koji bi mi smetao da mi je ps primarna konzola je nedostatak multiplayer igara. Godinama ocekujem da ce bar jednu da najave, medjutim nista ponovo. Ne sumnjam da ce ovih 4-5 ekskluziva biti vrhunske, ali one se predju za par dana i sta onda?
Sve u svemu, bolje igre prikazane nego na ms konferenciji, tj. na ms konferenciji i nisu prikazane igre nego summer sale indie igara, ali sve ukupno ovaj e3 go k*rac i sony i ms.
Microsoft bez AAA igara, Sony bez datuma izlaska za neke igre i bez ijedne MP igre…

Mrsavo…

2 Likes

Ako te zanima kako ce da izgleda konferencija za 2018-tu, pogledaj ponovo konferenciju iz 2017-te godine i skrati je sa god of war. 2020 ce sony da izadje, dobar dan i dovidjenja.
Ako se vi ovde lozite na sve isto svake godine a ja sam fanboy, onda ste vi super +ultra fanboys :joy::joy::joy::joy: A ja sam cak rekao da ms konferencija nije nista posebno. A da vi bas toliko hvalite isto govno od prosle godine, malo ga preteraste…

1 Like

Hahahaha…To I mene zanima.

1 Like

Pobjeda u svemu ovome je sto se momak vadi na igru koja je multiplatform, a ne xbox ekskluziva :smiley:

1 Like

Bar ce te igre izaci u narednih godinu dana za razliku od tih ekskluziva koje ce vecina izaci do 2020-te…

Ma kapiram ja to, nego ne kapiram kako se odusevljavate istim stvarima od pre tri godine…

1 Like

Crackdown 3 izgleda očajno. I da, u odnosu na ono što su prikazali i obećali, ono jeste očaj. Letdown 3.

Za razliku od GT-a koji je vehunska PS2 ekskluziva… o da, PS4…

1 Like

Zanimljivo mi je kako su ljudi ovde ovako zadovoljni sony konferencijim.Generalno na nekim stranim forumima i to kruzi misljenje da je bila vezveze i u rangu ms-ove odnosno nista posebno.

Ali dobro ovde su vecina vlasnik casual igraci pogotovu ps-a koji i jeste dosta casual konzola jer im je ocito fokus na igrama koje su suvi single player i koje se jako brzo predju kada neko dosta igra.

3 Likes

Koga briga za GT???Zaboga, samo pogledaj najprodavanije igre za PS genaracijama unazad, to je igra koju sam najvise igrao i na Ps1 i 2.

1 Like

Zavisi kako gledaš konferencije. U odnosu na ostale ove godine? Nije loša. Možda je Ubi bolji, ali nisam ih gledao. Sveukupno u poređenju sa ranijim godinama? Teško da je ikad bila gora godina za sve konferencije. EA je smor, Sony nije imao ništa novo, MS je usrao motku, a Nintendo ide nekim svojim tokom. Sveukupno: Sranje.

1 Like

Najgora gofina bar 2 e3-a unazad, onog pre toga se ni ne secam najbolje ali dosta mlako.Samo ovde vidim svi odusevljeni sonijem pa ne kapiram otkud to, generalno su svi skupa bili prilicno slabi.

1 Like

Pazi u mom okruzenju je tako za ljude koje ja poznajem, a i generalno, pa cek da nije tako postojala bi jedna Ps ekskluziva koja je esport koja ima ozbiljnu multipalyer bazu igraca…Ali ne postoji sve je suvi singleplayer, to je svakako mnogo vise casual.

1 Like