Verujem da vecina nije pogledala pa evo linka, a nastavljamo isto kao sa MS konferencijom.
Ekskluzive. Boze moj sta rade ti first party timovi! Prvo sam pogledao God Of War posle Spiderman. Spiderman u poredjenju sa GOW graficki izgleda osrednje a izgleda predobro. Uncharted ne treba trositi reci, a Days Gone ima potencijal biti ultimativni hit. Iznenadio sam se kad sam video da izlazi DLC za Horizon, mislio sam da je tu stavljena tacka. Shadow Of The Collosus takodje izgleda predivno i kao jedna od najboljiih igara koje sam igrao, ovo ce se igrati sa uzitkom.
Bad
Placen je ceh kad se prikazu igre koje izlazi za 2-3 godine. Sve je bio jedan veliki Deja Vu. Iako je svwe sto su prikazali dobro, generalno nista novo nismo videli sem Shadow Of the Collossu koji je remake pa to ne bi svrstavao u novo. Generalno sam malo razocaran sto nije najavljen Bloodborne 2. Pravo je vreme za nastavak, ceo svet ceka i mrka kapa. Ali dobro. Absens TLOU2 mi ne fali, jer mi se ni kec nije svideo.
Ocekivao sam mozda po koji info za PS now, u smislu smanjenja pretplate ili neceg novog po pitanju PS4 igara.
Dakle generalno, je to sve bilo dobro ali bez nekog novog ultimativnog hype-a. Doduse hype za najvljenim igrama prosle godine je ponovo aktivan i veci nego ikad.
9/10
Samim tim da mene Nintendo uopste ne zanima, za mene je E3 gotov. I kao pobednika ako gledam kolicinu hype-a koji mi je izazvao, definitivno biram Beyond Good And Evil 2. Fucking ubishit, ako neko zna da izazove hype to su oni. Iako im je krajnja isporuka proizovda jednaka njihovom logotipu iz druge perspektive, ljudi znaju kako da zapale masu.
Pokidaše ljudi za 60 minuta. Od toga su pričali svega 5 min. Days Gone, Spiderman, God of War, duži gameplay snimci, sve bolje od boljeg. Pored toga i Detroit koji je takođe pokidao. Prikazan i novi COD WWII i Destiny 2, sve izgleda odlično, Activision izgleda ima dva jesenja hita. Nema RDR2, nema TLOU2, ali je i bez toga ovo bilo previše dobro.
Uz to i Uncharted i Horizon expanzije, šta ćeš više. Andrenalin izbija na sve strane, treba zaspati sad posle ovoga.
I to je to??? Jedva sat vremena??? Bukvalno nista novo,razocaran sam…Cak mi ni Kratos ne deluje nesto posebno,jedina igra koja je iznad svega Days Gone…
Prelazi se na ps4 definitivno… Days gone je fenomenalan, kao i Spiderman
GoW i WWII ne treba komentarisati…
Nije bilo potrebe za RDR2 I TLoU2, jer su i ovako pokidali u odnosu na MS …
Meh, konferencija od sat vremena, publika bila u cudu da li treba da ide Da nije bilo Spidermana bruka. Definitivno igra celog E3-ija za mene, uz Anthem. Za God of War showing je bio slab.
Najvise sam se nadao RDR2 gameplayu ali nista.
I sta bese igramo ove jeseni? Da nije 3rd partyja bruka na obe strane.
Meh, većina Sony igara sad izlazi u prvoj polovini godine umesto krajem, jer tamo imaju manje konkurencije. I bolje. Zna se šta će svi kupovati krajem godine: Fife, Destiny, COD, BF, itd.
BTW, malopre su najavili, PSX se ove godine održava 9-10.12.2017.
Sony je sve ovo ovako bezveze uradio na ovaj nacin sigurno zato sto nisu zeleli da najavljuju novu konzolu sada,jer bi onda opala prodaja trenutne konzole i igara,odigrali su na sigurno sa vec poznatim igrama i cute o planovima za buducnost,a sve to zbog vece zarade…
Ti to ozbiljno? Kakvu novu konzolu bi najavili? Neće praviti reviziju Pro, a nemaju potrebe za PS5 dok se ne poboljša tehnika smanjenja procesora, što će bti krajem ove i početkom sledeće. Nema šanse da će ove godine najaviti konzolu. Možda sledeće, mada je i to pitanje.
Poenta moje poruke je da ne zele uopste da najavljuju novu konzolu sve do nekoliko meseci pre njenog izlaska,jer time unistavaju prodaju postojece+igara,i zato se sada nisu potrudili bukvalno nista novo da objave…Imaju oni nekoliko Japan studios exclusives ali cak ni njih nisu zeleli da prikazuju,moguce da sve nove igre pripremaju za novu konzolu prvenstveno…
Malo nas je bilo budnih noćas. Al ok,pročitah sad utiske,to mi je dovoljno. Ocekivao i ja RDR2, bar neki teaser. Svejedno,svakako jača konferencija od M$-ove. Ne znam šta se dešava sa nintendom,da li su oni imali svoju konferenciju… mrzi me da rovarim sad. Sad će i Akiris
Pogledao sam naknadno konferenciju i mogu reći da je u najboljem slučaju bilo mlako. Nije bilo iznenađenja, posebno ne nove AAA igre ili drop mic momenta. Sve igre smo već ranije videli ili su najavljenje, tako da je na tom planu bilo sve zacementirano, pa sam očekivao nešto novo. SotC je bio definitivno highlight na tom planu. Znalo se da RDR neće biti na koferenciji, ne znam zašto se očekivalo.
Ritam konferencije se sveo na video za videom, što posle nekog vremena dosadi, kao da gledam YouTube listu. Ne kažem da treba neko da izađe i davi nas informacijama, ali malo dinamike ne bi bilo loše. Nintendov Direct pristup ispadne da i nije loš, ako je forma ovog tipa.
Spiderman je izgledao kul, možda malo više u Rocksteady Batman fazonu i QTE fest. God of War izlgeda super, drugačiji pristup od reveala kada nam se činilo da je TLoU ćaća/sin emo drama. Ona zmijka na kraju, majko mila.
MS konferencija meh meh, Sony meh ili u brojkama 4/10.
Kad sam odspavao i kako je adrenalin pao, konferencija je bila ok, ali ništa posebno. Al, opet, u poređenju sa drugima, to je neverovatna konferencija. Svideo mi se rapid fire od trejlera umesto proseravanja od pola konferencije oko rezolucije. Sony je i u Pre Show prikazao dosta igara.
Njima je ostao još TGS, ako kojim slučajem opet odu na PGW i PSX. Malo je half assed ovaj E3 sveukupno ili se meni čini? Prikazali su igre koje će naizgled izaći do sledećeg E3, nakon silne kritike kako prikazuju igre koje neće izaći u narednih 3-4 godine.
God of war vrhunski, znaci bice ekstra, samo se nadam da ce.moci svet da se istrazuje, da nije linearna igra.
Days gone, izgleda ekstra, ali.i dalje datum izlaska?
Sve ostalo po ukusu, spiderman mi.ok izgleda ali nije igra koju bih.igrao, sve ostalo nista posebno. Ocekivao sam da pokazu dosta vise igara, jer su platili mnogo za marketinska prava.
Sve u svemu ocekivano, bez nekih posebnih najava nekih novih IP-a. Jedino sto su objavili i sto je dosta ljudi odusevilo je da God of war izlazi pocetkom 2018-te. Sve u svemu nista posebno… Mogli su RDR 2 da pokazu, to bi sigurno odusevilo ljude.
ps: Igra ovog E3 je i dalje Metro…
Ja bi se zakleo da sam video RDR2 na nekom sony najavnom E3 snimku zato sam i ocekivao.
Kao sto vec napisah, konferencija je bila totalni prosek, ocekivao sam mnogo vise. Spiderman je bukvalno izvadio stvar, jos jedna potvrda da je Insomniac prava ekipa za tu igru.
God of War izgleda dobro, ali sam zeleo jos jedan neprekidani gameplay demo, jeste bio prosle godine, ali opet ne bi skodilo. Nova perspektiva i dalje malo cudna, onoj staroj nista nije falilo. Zmija deluje kul, ali ja hocu da hodam po titanu Mogao je biti bolji prikaz ove igre.
Days Gone, kao sto pikac kaze, ni da me takne, mozda sto ne volim bas zombi igre, ali mi se cini kao da hoce na silu ovo da uguraju u AAA ekskluzive.
Ocekivao sam i novi IP od Sucker Punch studia, ali nista ni od toga. Sve prikazane igre su bile vec poznate.
Uporedjujuci sa Xbox konferencijom, samo da je MS prikazao jednu veliku ekskluzivu i dao bolju cenu za One X, pricalo bi se samo o njima, ovako dajem malu prednost Sony-iju jer sam mnogo vise ocekivao od ove druge.
Najveci problem ostaje sta cemo igrati ove jeseni, bice ovo jedna od losijih godina, sve ode u 2018-oj. Sada se dvoumim sta raditi tada, ili sa vratiti starom poroku u formi Destiny 2-ke ili tada pazariti One X i opusteno kruzirati uz Forzu 7.