Well, ne ocenjujem da li im je ostao još neki event za prikazivanje i da dobiju zbog toga free pass/bolju ocenu zbog lošije-nego-inače E3 konferencije. Eno GAF je mahom razočaran onim što je prikazano sinoć.
Za E3 su trebali da se više potrude, i to je istina, ali se pitam šta su ostavili za te manifestacije. Kao što rekoh, većina igara koje su prikazane deluju kao da će izaći u roku od godinu dana. Gde su Sucker Punch ip, TLOU, druge From Soft igre, Dreams, itd.?
Ceo E3 ove godine deluje kao mnogo lošiji i sporiji od prošle, a naročito od pretprošle godine.
Wow, sad sam video da sam napisao “malo li je” umesto malo je mlak E3 ove godine. Definitivno prestajem sa postovanjem dok ne popijem jutarnju kafu. 
True. Meni su i dalje bolje neke objave sa Bethesda i Ubisoft prezentacija, nego sa MS i Sony konferencija.
Ubisoft je definitivno pobednik ovog E3.
Ubisoft uvek manje vise bude pobednik. Na kraju isporuce golo govno u vecini slucajeva al da znaju da zagolicaju mastu znaju
i da, never forget.

Ima i Gamescon za 2 meseca. Mozda ce biti i tamo nesto prikazano.
Objavili su PSX za decembar, ali ništa još za Gamescom… ili je meni promaklo?
Sve je to lepo što sony prikaže, ali oni meni još uvek ne nude halo i gears alternativu. Sve te single player igre su super, ali mene stvarno ne interesuje da vrtim igre na pokretnoj traci, kupi-pređi-prodaj. Meni više vredi Gears ili Halo multiplayer nego 3 sony-jeve single player igre od 10-15 sati. A da igram više puta jednu te istu igru i priču stvarno nemam nameru.
Sve u svemu, po meni Ubisoft “pobedio”. Ha, ko bi rekao 
Meni se konferencija mnogo svidela.
Nije bilo transfera blama, nije bilo plesacha, komichara i drugih gluposti. Uglavnom trejleri s gameplayom. To mi reci.
Skoro svaka igra je bila jaka i zainteresovala me. PSVR neocekivano jak nastup (skyrim!!).
Spajdermen deluje ko da ce biti igretina.
Ja vise nego zadovoljan. 9/10.
Ocekivano - rasturili kao i svake godine. Samo me zanima sta bi tek bilo da je konferencija umesti samo 1h, trajaja 1h i 45min(citaj kao i MS-ova konf.) , pokidali bi…
Meni nista posebno onako meh, bolja od MS konferencije ali ne nesto puno.Svakako UBI je imao najbolju.Od Sony-a mi se bas dopao Detroit jedino, ono sa zombijima moze da ispadne dobro mada su zombiji malo krenuli da smaraju.Spiderman i GoW mi nisu u interesnoj sferi.Neka 4 od mene za konf.
U svakom slucaju Metro,Detroit,Anthem,Forza 7, i Beyond Good and Evil su igre koje su mi se najvise dopale.
Ako ces tako, ni.meni nisu jasne Sony konferencije zadnje tri godine
Nema igara, nema datuma izlaska, ali su svi presrecni.
Ovaj E3 su obelezile igre:
Metro
Anthem
Skull and Bones
Sto se mene tice sve ostalo nista posebno…
Ne da nema igara, nego sve trailer do trailera… Xbox X je pokazan i odmah posle moze da se igra AC u native 4K, sony pokaze pro.i.mora da se ceka 6 meseci da se vidi kako igre rade i izgledaju.
Metro je nadmasio sve sony igre skupa, a Anthem to bolje da ne pricamo
Graficki, sony nema sta da pokaze. Tako da bolje halo i gow da cuvaju za sledecu godinu…
Pa kao što su svi padali u nesvest zbog shenmue 3 i ff7 remake-a, a posle dve godine ništa o njima nismo dobili. Tada su svi govorili da je sony “pobedio” samo što su spomenuli te dve igre.
Ubisoft je dao hype i iznenađenje, sony nije prikazao ništa što se nije očekivalo, osim možda shadow of colossus remakea. Mada remake bilo koje igre me i ne zanima toliko.
Da li je moguce sa si ovo ozbiljno izjavio? ![]()
God of War i Spiderman izgledaju totalno next gen.
Pored igara koje je pokazao MS izgledaju daleko losije od next gen…
Hahahaha, ajde sad ga pretera.
Spiderman me ne zanima. God of war izgleda odlicno i to sam rekao vise puta, pored Metroa i Anthema, graficki ne moze da pridje… Pogotovo sto su obe igre open world, a god of war je linearna igra…