Dying Light 2: Our First Hands-On Preview

Odgledao sam, fino to izgleda, kao prvi deo samo rafinirano.

Nego jesam ja lud ili su oni promenili lokaciju potpuno? Ko da se secam da je ranije bio neki sumorni evropski predeo, tipa london ili tako nesto…

Sad mi je mnogo bolji vajb.

Deluje i meni da jesu. Da su dodali vise modernih zgrada i dodali vise vegetacije po krovovima.

Prvi deo mi je bio top, ovaj mi se čini kao da će da useru nešto, da izvinete.

Nadam se da nece, meni jedna od igara koju najvise cekam…Nadam se da ce biti dobra bar kao prvi deo

3 Likes

U prvom dijelu bio je neki kao turski grad, a sada je grad više po uzoru na gradove centralne/zapadne Evrope.

Inače gledam sada kakav bijes dominira među komentarima na YT, svima smeta health bar iznad zombija, i to što su smanjili tenzije u toku noći jer je bilo kao igrača kojima je noć u prvom dijelu igre bila previše stresna.

Upravo ta noć je davala draž igri, šteta ako to izbace

Neće izbaciti, samo će je učiniti manje “stresnom”, i biće više rewarding. Primjera radi, u toku dana zombiji su u zgradama jer je unutra mračno, a u toku noći napuštaju zgrade i izlaze na ulice, pa će igrači moći to da iskoriste kako bi pronalazili važne resurse po zgradama.

1 Like

U prevodu, zombiji su ko vampiri :joy: Kec mi je bio ok, ovo mi za sada ne deluje kao neki pomak naspram keca, čak ni vizuelno, pogotovo koliko dugo su najavljivali igru.

I 50 sati bi mi zvučalo puno…

4 Likes

Jel. moguce da toliko traje jedna igra? Ovo mi bas nije realno :grimacing:

1 Like

Wtf ???
Nema ništa od toga …
Neću ni počinjati :rofl:

1 Like

Hoces :rofl:

1 Like

Ma.nema šanse brate, evo sad završavam Odyssey fate of atlantis 2, blizu sam 70-80 sati, pre toga Valhalla preko 120sati i skoro sam izgoreo, sad sledeća 2 meseca samo ove do 10-20 max i multiplayer :rofl:

Ma to stavili jedan trofej/achievement da igraš igru 500h :rofl:

3 Likes

Pa bas ljudi komentarisu na tweeteru, nije da im je ovo bas dobra reklama… :smiley:

Ja ću je svakako igrati, sad da li će biti 5, 50 ili 550 sati ćemo videti :grinning:

2 Likes

Meni su ovakve informacije sve veći antimarketing. Igraću ovu igru, ali ne želim da joj posvetim toliko vremena. Ne želim ni 50, a ne 500 sati.

Danas sam uhvatio sebe dok sam igrao FC6 kako me sve više plaši kad se otvori mapa i iskoči 100 ikonica. Ne znam kako je nastao taj trend da se prave duge igre, ali ja lično ne dajem novac da bih trošio stotine sati na neku igru, već da bih dobio neko interesantno iskustvo pa makar trajalo i svega 5 sati.

7 Likes

Meni odgovara da igra traje od 7 do 12 sati. Mogu da izdrzim 20 sati ali to ako me igra bas privlaci. U suprotnom ili ide trainer ili je batalim.

Ma aj sto iskacu, nego sto ti je sve jedno te isto… Igra ko igra i ne treba ti mnogo vremena da zavrsis glavnu pricu. Upravo te ikone i to kao ciscenje regija i barikada i sta ti sve ne ti produzava igru.

1 Like