Dragon's Dogma 2

Sve će zavisiti koliko si tolerantan i prilagodljiv. Meni juče baš vidno fps lošiji poslije Forbidden West ali poslije 10 minuta se privikao. Uzme me taj fantasy svijet, *ebeš fps. Nekad davno dok sam bio mlađi sam se znao radovati ako moja kanta od PC može uopšte da pokrene igru. :sweat_smile:

1 Like

Sačekaš jedno mesec dana pa će biti na nekom sniženju…

2 Likes

Snimio sam neki video juče kad je Ogre napao kočiju.

Otključao sam juče mystic spearhand vokaciju koja mi je end goal ali sviđa mi se za sad thief pa mislim da ću još neko vrijeme ovako da igram.

Evo kažu da će biti možda u budućnosti fps poboljšan na konzolama.

Biću ekstremno ljut ako se meni ovo desi.

2 Likes

2024-ta godina, izadje igra gde ako imas jedan započet prelezak i save, ne mozes da startujes new game. Zemljo otvori se.

5 Likes

Daca mjutovao temu garant :rofl:

3 Likes

A zasto bi startovao new game ako si tek poceo igru? Inace, bas sam razmisljao, samo Nintendo ima 3 game file-a prilikom startovanja igre. File 1, File 2, File 3. Ja igram Mario Wonder sa File 1 a supruga sa File 2.To bas bas dugo, da ne kazem decenijama, nisam video na drugim konzolama.

Može, sve što treba je ovih 15 koraka da odradiš :joy:

• Right click on the game in your Steam library, go to Properties, and then turn off cloud saves in the General tab.
  • Find your save. It’ll be pretty well hidden, but you should find it in a folder called something like:
    C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\33217548\2054970
  • Delete all the files in that folder.
  • Boot up Dragon’s Dogma 2, start a new game, make your new character, and make sure you’ve saved.
  • Turn cloud saves back on by the same process you followed to turn them off.

freezing-south-park

1 Like

Imaju i druge igre to :grin:
Da ne pričamo o više profila na jednoj konzoli :grin:

Nemaju! Gde si to video u nekoj aaa igri? Imas new game samo, a kasnije se pojjavi contunue logicno.

Druuuuuuuze :sob: faking Sunđer Bob ima 3 save file-a po profilu :sob::rofl:

Koliko Spider-man ima, mrzi me palim sad konzolu, ali ima nekoliko save file slotova, barem 5 :sob::grin:

Nisi mi ubedljiv definitivno. Ostajem pri svom stavu.

1 Like

Brt, jel trolujes ili si ozbiljan?? :rofl:

1 Like

Ne secam se zaista da sam u nekoj velikoj igri video 3 fajla za igranje.

:smirk:

2 Likes

E bravo za Prince of Persia. Na to sam mislio. :+1:

Tebra, to ima masa igara, nemoj zajebavat’ :rofl: