DOOM: The Dark Ages Developer Direct 2025

Coming May 15, 2025

7 Likes

Top, day one u gp, jedva čekam :hugs:

1 Like

5 Likes

To mi kazi @yolixeya!!

1 Like

Odlicne su kritike za igru. Nisam ni znao da je danas podignut rivju embargo.

3 Likes

Ali… nedovoljno su dobre za ocekivanja… sta su uopste glavne zamerke zasto ima “samo” 85?

Pa i prethodni delovi su slicne ocene imali …

1 Like

Ah, nisam znao - u mojoj glavi to su sve 90+ naslovi.

1 Like

Pa bitnije je šta tvoja glava misli o igri a ne polupani agregator tuđih subjektivnih mišljenja.

Citam review na Xbox Era za novi Doom. Ova recenica me obradovala “After my first and only crash, the checkpoint put me no more than 10 seconds back from where I had been. That was a big issue with Eternal’s long levels and less generous auto-saves.”

1 Like

Znači mogu i kežualci komotno da igraju

Ocigledno. U Eternalu sam u poslednjoj trecini imao problema. Igra je cuvala progres pred arenu, a ovde bi trebalo da cuva tokom arene.

1 Like

Eternal je mnogo teži bio od Dooma iz 2016. DLC pogotovo, brutalan je bio.

Ovaj ima dosta accesability opcija, težina za sve je podesivo, koliko damage radiš i primaš, parry window itd. Tako da će svako moći sebi da podesi.

1 Like

Ja tek sad vidim da je i ovo u passu, bukvalno sve sto bih igrao se nalazi u passu :), al ne vredi kad sam na pogresnoj platformi :rofl:

4 Likes

Neki kažu da je PS+ ponuda bolja :man_shrugging:t4:.

4 Likes

Baš razmišljam koliko je gamepass ponuda jaka poslednjih meseci, a niko o tome ne priča. Ove godine razbijaju, nakupilo se već jedno 6-7 mega igara koje jedva čekam da načnem, a sve izašlo relativno skoro. Sad i novi doom za koji dan, malo li je!

Ko da počinje da im se isplaćuje raspomamljena kupovina svega što se mrda prethodnih godina.

1 Like

Bogami na tviteru se mnogo pričalo poslednjih dana. Sony fanboys nikad nisu bili glasniji protiv Game Passa, mutirao sam ih gomilu. Mislim da su prsli u tačnom momentu kad je Oblivion shadowdropan a Clair Obscur dobio super recenzije dok je Doom tu virio iz ugla. Naravno, slijedila je masa anti Game Pass postova, kako je neodrživo i kako mi ne podržavamo developere a oni podržavaju jer kupiju, duše moje, spasitelji. :sweat_smile:
I onda se prelilo i na ove koji nisu console warriors, svu su pričali jedno 7 dana samo o Game Passu.

Ovaj fanboj mi je bio šampion. Čovjek priča o nasledstvu, kao da ostavlja zlatne poluge svojoj familiji a ne igre koje će koštati 3$ kad umre. :grinning:

Bio je ratioed on nekog lika koji mu je odgovorio da njegova porodica može da dobije sav novac što je uštedio sa Game Passom. :person_shrugging:

4 Likes

Svako nek bira šta mu bolje odgovara meni je gpu top jer imam xbox i legion go jedna pretplata a pokriva sve platforme koje koristim

1 Like

Dzaba kad novac koji ustedis na igre preko Game Pass-a ode na servisiranje italijanskih sklopocija :joy:

1 Like