Diskovi za Xbox

disk jest od 8.5gb , igra je bila 7.9gb zato ti je prijavilo samo toliko. Imgburn finalizira disk kad zavrsi sa rezanjem

Tesko da ces naci
al ima ja sam narucivao probaj ovde neznam jel ima jos da se narucuje al pretrazi
Racunari laptopovi komponente - List Computers

kakvi su Kodak dvdovi?

fuj, fuj, fuj, fuj… Mani se toga! Evo kako su kod mene prosli : 5/5 PROPALI! Popucali samo tako

ma samo da mogu da se narezu i da rade dok se instalira igra na HDD posle nek popucaju…sta cu te sam dobio

Ma to je sve isto,zavisi ti sve od pržilice,ja sam pržio i na dst,traxdatu,verbatim,i uvijek mi par komada propadne,a sve pržim na 8x…

Da li neko zna gde mogu da kupim povoljan paket diskova…neka radnja u bg-u ili preko neta…

Imas u metro-u maxell diskove,10 komada 800 dinara,ja tamo stalno uzimam.

Njih sam i koristio samo,i odlicni su,na pocetku mi je pucalo rezanje pa sam morao da updatujem fw na rezacu i od tada je sve super.Kod mene kosta 120 din komad…tako da mi se isplati to :slight_smile: Hvala na pomoci

Kod mene je maxell odo 100din a Verbatim je oko 150-200 zavisi od prodavnice.Inace ja samo Verbatim koristim ponekad kada nemaju uzmem Maxell.

Do sada sam probao četiri vrste dvd+r dl diskova i svi rade za sada(Prime on,Arita,Fujifilm,Vexcellence-nešto što liči vizuelno na Verbatim)
Kod nas u Bijeljini nema u mnogo radnji dl diskova pa je ono: daj šta ima :wink:

Imate u Trafic shopu Verbatim za 110 din , do sad Sam uzeo skoro 100 kom .

sent by tapatalk

ja pre uzimao verbatim,sad kupujem i verb. i maxell

Ja uzimam Maxell ima u Mladenovcu u TMC,10 u komadu 980 dinara,jeftinije nigde nema :smiley:

810 dinara 10 komada maxell u bilo kom Metro-u

E pa svuda sem kod mene,kod mene je 980,i to je jedino gde ima,radnja u kojoj su imali diskovi po 90 se zatvorila.

Imas sa Amazon-a za bagatelu 30 komada DVD+R DL Verbatim za 29,99$ znaci 1 kom za smesnih 1$
Amazon.com: Verbatim 96542 8.5 GB 8x-10x Double Layer Recordable Disc DVD+R DL, 30 Disc Spindle: Electronics

Imas i 20 DVD+R DL Verbatim za 22,34$
Amazon.com: Verbatim 95310 8.5 GB 2.4x-6x Double Layer Recordable Disc DVD+R DL, 20-Disc Spindle: Electronics

A ako ne patis za Verbatimom imas 50 komada DVD+R DL Kodak za jos smesnijih 25,99$ znaci 1kom te ispadne 0,5$
Amazon.com: Kodak 50121 8.5 GB DVD+R DL (50 Pack Cake Box): Electronics

P.S.
Vidim da je post star ali ako nisi nasao preko neta…

Našao sam danas u tempu maxell po 2.50km(130rsd) i verbatim po 5km(260rsd) i uzeo dva maxell-a jer su većinom pozitivna iskustva sa ovim medijem a što se tiče onih na štapu od deset komada oni su 15km(780rsd)

malo skupo if u ask me