Discover the Forbidden West in our next State of Play

6 Likes

Od sledece nedelje pocinje mesec i po dana ludnice. E3, Summer-Fest, pa jos raznorazni zasebni event-i kao i ovaj (Battlefield!). EA Play sredinom jula. Good times. :grin:

5 Likes

Uuu, za 2 dana, jedva cekam!

Takodje, prvi deo mi je i dalje u vrhu najboljih igara koje sam odigrao, samo da ne zaseru :joy:.

Meni ovo vise deluje kao veliki DLC nego samostalna igra. Verovatno zato sto nije proslo toliko vremena izmedju dve igre, pa se ne vidi ne znam kakav napredak. Tj. tacnije, deluje mi kao Miles Morales / Spider Man prica.

Znam da nece biti tako, samo su mi takvi prvi utisci. Interesuje me samo u kom pravcu ce pricu odvesti. Prvi deo me je skroz odusevio pricom.

Ceo svet: odgleda state of play i ostane bez teksta

Guerrila games u njihovom HQ u Amsterdamu

1 Like

Kako malo vremena majke ti, prva igra izašla pre skoro 4 godine. Koliko treba da prodje između da bi se osećalo kao nastavak :joy:

Pitaj Rockstar… :joy:

Inače ne žalim se. Bolje ovako.

1 Like

Počeo je uvod za stream, mogu se videti neki delovi sveta.

Lepi pejzazi, mada moram da kazem kako mi je malko zao sto nista na njima nije onako ‘vau, ovo ne moze na prethodnoj generaciji’.

Aj ceka se prezentacija.

2 Likes

Davež, čekam gameplay.

Jel moguce da nije prezentacija u 4k?

To sam i ja rekao, i odmah me napao krvoločni Profa. :rofl:

1 Like

Skoro nikada nije, ne moze da izdrzi navalu gledaoca, ali ce sigurno vrlo brzo 4K snimak na jutjubu.

Ali… 3,5h pejzaza?

Može ako je live, a ako je Premiere onda samo 1080p.

Rekao si da izgleda kao DLC za keca, a da pritom ništa od igre nisu video, što veze sa mozgom nema. To se može onda reći za svaki nastavak. Assassin’s Creed onda ima dva dela, keca i Origins sa brdom DLC-eva nakon :joy:

Onda bolje da cekam neki gejmplej u 4k :triumph:

Bukvalno sam napisao da znam da nece tako biti, samo mi je takav prvi utisak zbog prvog trailera (čitaj: estetike).

Ne znam sta vise da ti kazem.

Pa da si lupio. Još si napisao da je malo vremena prošlo, a u pitanju su 4 godine. To jeste u Halo svetu igara trenutno možda malo, ali ni po jednom drugom osnovu :joy:

Ja imam takav utisak i za Ragnarok, a jos nisam video ni sekund gameplay-a.

Ti endzini su bili vec napredni za PS4 (Pro), tako da ima dosta prostora da se uz vise poligona i RTX provuce kao next gen.

Nista od ovoga nije, i nece biti “pravi” next gen. Ni Ratchet, ni God of War, ni Horizon… ali ce biti “full” igre, mozda i vece od prethodnika.

Da bi nam ispala vilica na pod, potreban je “infinite geometry” UE 5, ili nesto slicno tome - moja pretpostavka je da ni jedan studio nigde na svetu jos uvek ne radi sa takvim alatima jer jos ima “zivota” u starim endzinima, zahvaljujuci midgenu, ni ovo nece bitj prava next gen tranzicija jer zapravo nismo imali ni pravi last gen.

4 Likes