Discord je napokon dosao na XBOX

Ovo je bitnije od neke xxx igre :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Sto? Koja je poenta? Evo imam ga ja na telefonu i neku grupu tamo i cemu to sluzi na konzolu?

Jednostavnije resenje za voice chat sa PC igracima jer niko nece da instalira Xbox app vec su svi na Disu.
Tebi verovatno nije potreban cim ne vidis svrhu aplikacije.

Mare verovatno samo soliras igrajuci igre pa ti nema smisla dolazak discorda na xbox :face_holding_back_tears:

2 Likes

90% nas solira, za razliku od tebe. Zato Mare i ne vidi poentu :smiley:

2 Likes

Sve je to ok nemam nista protiv ali ovo je velika vest za Xbox korisnike :beers:

2 Likes

Imas pravo, ja na konzoli igram samo SP.
A na PC sam uvek igrao MP.
Ma da mi Dis nije padao na pamet za pricu. Nego samo kao neka vrsta foruma itd…

2 Likes

Meni bi veće od bilo koje igre bilo kada bi crossplay nestao, ili idealno da je input based.
Da igramo mi na Ps/Xbox sa controllerima a ne da nas ubacuje sa PC igračima i ovima što koriste miš i tastaturu

3 Likes

Nisu problem miš i tastatura jer npr WZom dominiraju kontroleri nego problem CPa je sto čiteri sa PC prave haos na serverima.

Ali da u svakom slučaju ps/xbox CP bi bila top opcija i do sada su ga na pravi način iskoristili samo na Apexu,Pubgu,Fortu,Fifa 2023 koja treba da izadje i mozda jos neki naslov

Vise input based nego xbox/ps :smiley:

Slažem se sa @Djordje1990. Ovo meni jako znači. Ja i još jedan drugar koji smo uvek na boxu jako često smo u partiju sa pc igračima.
Trenutno se više radujem ovome nego nekoj igri. :slightly_smiling_face:

1 Like

Prosto sam šokiran da tebe nešto ne raduje :laughing:

2 Likes

Na soniju sledece godine bude, mozda :grinning:

Парти ? зашто преко апликације комуницирате?

nisu na istoj platformi

1 Like

Ма профа знам да игра само Судбину, не знам да ли она има Крос плеј па ми је зато чудно што ради то што ради.

Ima CP

1 Like

Koncentrisi se. Ne odgovaraj na moje postove :joy:

2 Likes

Pa zar nije to bilo pre nekoliko meseci za PS, proveri.

Ма брате заборавио сам да си убога сиротиња која нема ПС5. Извини :rofl:

Jel moze neko mi objasni sta je zapravo discord? Kapiram da se koristi za komunikaciju, al po cemu se razlikuje od pet drugih takvih aplikacija?

2 Likes