Destiny 2 E3 PC

@Djordje1990 je srecan?

Videcemo rezultate tvog PC-a u avgustu :smiley:

Imas 4K HDR monitor za 400-500€… Ja cu uzeti sledece godine.

Milan je Pro iskljucivo na monitoru :smiley:

Nisam samo ja, ima jos dosta ljudi koji igraju samo na monitoru… Zaostavstina PC gaminga :joy:

1 Like

Mala digresija, nije direktno vezana za temu: imas sam periode kada sam uzivao samo u igrama na najvecoj tezini, i da budem izazvan.
Sada, nema veceg uzivanja od opustenog igranja, mozda koje pivo, i da je u pitanju neki rpg gdje vrijeme prolazi brze nego sto imas osjecaj. Ostarilo se jbg.

1 Like

A jbg ti si pro pa ti svaka ms znaci. Meni i da sam 10ms ispred ostalih opet bi me rokali :smile: Ali ne predajem se!

1 Like

Pa zar nije bolje da su isli na 60fps mesto drljavih 4k?!

Nije mi jaano zasto nisi 1080p na pro i X uradili u 60… Ali raditi optimizaciju za tako nesto, bas ih zabole…

1 Like

Ako neko ima link za Destiny 2 za pc povoljno neka javlja. Za sada najjeftinije sto sam vidio je 46$ na cdkeys

Opa, nadjoh na g2a za 34$. Skidam I picim danas

PC master race tek dobija igru a console peasants ga odavno izgustirali. Nisam hteo da mracim, ali posle početnog odusevljenja igra je ogroman fail u poredjenju sa kecom. Potvrda je cinjenica da je broj igraca za mesec dana pao za 80% i nastavlja da pada. Cak i ja, okoreli fan, ga ne igram vec poduze.

1 Like

Ti mracis? Ja sam igru refundirao :joy:

2 Likes

Well fuck, kupio sam na g2a verziju koja mora da se igra sa vpn-a

Očekivao sam da će igra duže da me drži, ali sam pogrešio za sve pare :smiley: Igra dosadila po svim osnovima, uzeo svih 1000G bez problema i jako lagano. Kampanja mi je mlaka i dosta dosadna, Raid, zadnji bos ne znam ni zašto je tamo :smiley: MP krajnje dosadan i jednoličan, apsolutno nema dela koji bih mogao da pohvalim, apsolutno je igra dosadila maksimalno u svakom pogledu…

1 Like

Na kraju sa RU kodom ne moram imati ukljucen vpn dok igram igru. Ili je ovo samo za Steam, ili nas prepozaju kao dio Ruske federacije. Nas I Rusa…

Elem, igra je sa tehnicke strane stvarno dobro ispeglana I optimizovana, iako igra stvarno nema neki nevjerovatan nivo detalja, ili bar moje seljacke oci nisu istrenirane da traze detalje.
Sto se tice igre, izgleda kao ekspanzija Destiny-a na kojem.je naglasak na singleplayer djelu igre. Vidicemo kako ce biti dalje, ali za sada mi se cini da ono sto sam trazio, to sam I dobio. Vidim da ima zalbi na end game sadrzaj, ali vidicemo vec.

Btw igru sam uzeo za pc za 34$ na g2a, e sad da li je kupljeno nelegalno ili tako nesto, stvarno ne znam. Ako se neko omislja, cjena je stvarno korektna.

Evo komentara na banovane PC igrace:
Players cannot be automatically banned from Destiny 2, instead all bans are manually handed out by the team after an investigation. Bungie also claimed that the 400 people who were actually banned by the team were “using tools that pose a threat to the shared ecosystem of the game” and that no one was banned for using third-party applications.
PC igraci koji su kupili limitirana izdanja igre, nisu dobili disk igre, nego parce kartona u obliku diska na kome se nalazi kod za download igre :smiley:

To je po mom misljenju skroz pederski potez ne samo od njih nego od svih izdavaca koji to rade.

Pre se znalo imas Digital i imas Physical. Digital kod i peglaj, a physical disk/ovi, razno razna cuda mape itd itd.

Sad je physical verzija sve osim toga sto treba da bude. Ako sam kupio tu verziju hocu i disk u paketu pa makar bio prazan hocu disk. Svi mi znamo da ta verzija sto dodje na diskovima je odmah outdate i to verovatno za jedno 5 verzija update-a ali kako god to je moja stvar.

Ako nekoga ovo još i zanima :joy: