3.5/10
ovo je cini mi se najlosiji review od svih. Ali ovo “Courier Simulator 2019 while controlling a character with the balance of a drunken child.” je genijalno svega mi hahaha umreh
Tvorcu igre simpatije idu zbog nekih ranijih igara koje su bile odlične. A što se tiče igre, mislim da ocenama retko ko veruje zadnjih 15+ godina… A i treba dodati da je ovo ona vrste igre, koju ili voliš ili zaobilaziš. U ostalom kao i sve njegove igre…
Ko moze da voli simulator kurirske sluzbe kada jos nije probao
Igrao sam ja Postal prije nekih 20 godina, nije bio dosadan.
Da je neki nepoznat studio napravio ovo, napljuvali bi boga u njima. Ali posto je Sony eksluziva (za sada) i Kojima to su automatski dve ocene vise. Nisam igrao pa necu da sudim ali nesto vise naginjem na IGN review ovoga puta jer su napomenuli stvari koje obilaze svi drugi koji su dali visoke ocene. Dodjes umoran s posla i upalis da igras ovo… Grafika jeste impresivna, ali mi je okruzenje zamorno i bezivotno. Kada vidim ove kamene stene u okolini osetim se kao kada sam igrao Project Igi pa odem van misije skroz u neke planine da vidim dokle ce igra da mi dozvoli da odem. I na kraju sve sto vidim je sivo nebo i te stene nakon 20 minuta skakukatanja vam misije.
Ce vidimo u petak na sta ovo lici, nisam procitao ni jedan review…
To je verovatno najzdraviji stav. Zanima me da makar probam, al nikako za punu cenu.
Takodje, ovo je verovatno prva igra gde sam pomislio kako bi bilo lepo imati neki ogroman tv i 4k rezoluciju – pejzazi su neverovatni.
Ja volim Kodzimine igre, meni se svidja, treba puno strpljenja u igri i ne pocinjati je sa stavom da je dosadna i sranje, jer to zaista nije…
Meni ova igra deluje kao stvorena za VR, dosta šetanja, malo vožnje i po neko puškaranje… Ali definitivno odlično izgleda.
Sto kaze @lesa,oni koji igraju Death Stranding,nebi trebalo da je pocinju sa stavom da je igra dosadna i da nije zabavna,jer vecina nas znamo da igra ne treba da bude zabavna da bi bila vrhunska kao sto je slucaj sa “Dark Souls” “Bloodborne” “Sekiro” koje su vrhunske igre a nisu ni malo zabavne,vec izuzetno frustrirajuce. Odigrao sam sve sto se dalo odigrati a da je Kojima pravio,i u Death Stranding-u se tacno vidi da je njegova igra.Najbitnije je da se bude izuzetno strpljiv sa igrom kao sto je i sam Kojima rekao,jer posle 20-30 sati gameplay-a,igra te toliko uvuce u sebe da jednostavno ne mozes da se izbavis i da te tera da igras i istrazujes u napredujes dalje.Po meni igra je stvarno remek delo,i moze da stane “rame uz rame” sa svim ostalim njegovim igrama.
Fascinantan mi je taj efekat carevog novog odela – nailazim sad sve cesce na komentare ljudi koji su strasno hteli da im se igra svidi, al posle ko zna koliko sati truda prosto moraju sebi da priznaju da im je, jednostavno, dosadno.
Slicno ko i sa RDR2. Ima ljudi kojima igra legne savrseno, dok se drugi pitaju ko je tu lud.
Svet je dosta dobro uradjen, ali malo me odbija njegova otvorenost i prazan hod. Kad malo bolje razmislim, ne secam se koja je bila poslednja open world igra koju sam zavrsio - mozda Spiderman.
Na sta lici ova igra
Ma tesko smece. Hideo hteo da napravi nesto nezaboravno, uspeo je ali u negativnom smislu.
Kako kazu, nepostoji losa reklama